Kedden új előzetes a The Rise of Skywalkernek

Gondolom minden olvasó tűkön ülve várja a pillanatot, hogy többet fedjenek fel a JJ Abrams által rendezett Episode IX-ből. Na jó, csak félig viccelek, mert valamennyire várom.

Egy rövid teaser is van a trailer elé, mert 2019 van, és még mindig működő reklámtechnika ez.

55 hozzászólás a “Kedden új előzetes a The Rise of Skywalkernek” bejegyzéshez

 1. Igazából én várom mert érdekel hogy mit alkotott JJ az elég tré TLJ után. De szerencsétlent azért sajnálom is mert volt olyan hülye hogy megpróbálja helyre hozni. Akármi is lesz az fix hogy a fele társaság utálni fogja. Én meg csak várom a végét. Kenedy akár megy akár marad a Disney az úr szóval rendezők ide vagy oda jobb filmeket úgyse látunk majd szerintem mert a Disney nem akar kockáztatni. Igazából minek is? Úgyis mindenki elmegy megnézni minden SW filmet akkor is ha pálcika emberek fénykardoznak is benne.

 2. Én igen is várom.
  Nem is értem azokat, akik gyűlölködő meg szarkasztikus hozzászolast írnak.
  Na mind 1

 3. Csatlakozom a pozitiv taborhoz… Mult heten az Ad Astra elott leadtak az elozo teasert/trailert es jobban elveztem mint az utana kovetkezo filmet… 😁

 4. lammy89! Lemme’ explain it to you. Nagyon gyenge film a hetedik rész és a nyolcadik pedig kifejezetten szar. Minden szempontból. Értem én, hogy várod, de miért is kell úgy csinálni, mintha nem lett volna katasztrófa az előz két rész?

 5. JKJ.
  Várjál várjál.
  Lehet h neked gyenge meg xar,de nekem nem.
  Én nem csinálok úgy mintha katasztrófa lett volna az előző kettő.
  Nem mondom vannak hibái, de a katasztrófa azért erős túlzás.
  Én azok közé tartozom, akiknek annyi is elég hogy star wars.
  Csak azért mert sok ember szarozza őket, akkor már a többi ember akiknek tetszik, az hazudik??????????

 6. Hétfőről keddre éjjel aki élőben akarja nézni az kapcsoljon a Sport 2-re. A világon, és így nálunk is a New England Patriots – New York Jets NFL mérkőzés szünetében lesz a trailer világpremierje. (ahogy 2 éve is hasonlóan volt)

 7. Rey mindenkire “úgy” néz, ha mosolyog is közben. Jabba-ra is csak így tudna nézni. Ha nem mosolyog, akkor meg űzött kóbormacska-pillantása van.

 8. Akinek nem tetszett az nem gyűlölködő szarkasztikus, ne legyünk már szemellenzősek. Senki nem mondta, hogy nem tetszhet… Butthurt.

 9. Puffin

  Lehet nem gyűlölködő de aki az összes Star Wars hir alá bekommenteli, hogy az SW halott meg fúj Last Jedi és ő soha többet egyet meg se néz (márpedig ez mindig ugyanaz a pár ember mindegyik SW hir alatt) ott már minimum elengedési problémák vannak szerintem.

 10. Most hogy így mondjátok egy fajok közti romantikus szál éppen passzolna még az SW pc gyűjteményébe… Vagy ne adjunk tippeket nekik?

 11. en gyuloltem a last jedit viszont a 7. epizod benne van a top 3 sw filmemben

  a Lost szamomra szent

  ebbol elegge egyertelmu hogy JJ miatt van remenyem a 9. reszben es emiatt en is a pozitivan varakozok koze sorolom magma

  viszont ha utana tenyleg osszehozzak a tronok harcat megeroszakolo gyilkosduot meg ryant hogy csinaljanak trilogiat… na onnantol minusz egy nezo :D

 12. 19.
  Hány meg hány star wars poszt alá vannak írva ilyen dolgok.
  Azért könyörgöm hol nem ha az interneten nyomatják ezt ezerrel .

  Azért a többség pedig az .Akiknek meg tetszik vagy kevesen írják le vagy van annyi eszük hogy hagyják a többi rosszmájú embert.
  És az aki Star wars fan ,és várja a filmet, és ilyen hozzászólásokat kell olvasnia valahol elszomoritó és dűhitő .
  Azok nem star wars látnak ha nem egy filmet ami Sci-fi vagy hát nemtudom
  Mert egy igazi star wars fan nem ilyen, azt biztosra veszem

 13. 24: Te nem Szakács Béla vagy, mert a stílus nagyon ugyanaz :) (Szakács Béla Naplója facebook)

 14. A hét olyan semmilyen. A 8 alatt sokszor secunder szégyent érzek.
  Mégis…mégis csak a Star Wars-ról van szó. Valahol remélek egy méltó, epikus lezárást.

 15. 25. Az ki?
  27. ‘Hú baszki inkább hagyjuk’
  Az ember leirja hogy unja már rosszmáju kommenteket olvasni.
  Nemtom mi olyat írtam hogy ennyi a válasz rá
  Hú baszki inkább hagyjuk

 16. Én még szeretnék kérni olyan Zsivány Egyes zúzásokat is. Magam úgy vagyok vele, hogy anno 1999-ben sokkal nagyobb volt a csalódás a Baljós Árnyak után, mint 2015-ben, amikor tetszett az Ébredő Erő.

  Amúgy meg engedek a bedőlésnek és szeretem, hogy most éppen azt csinálhatom a gyerekeimmel, mint amit jóanyám csinált velem 35-36 éve: elmegyünk a moziba Star Wars-t nézni. Kicsit olyan ez, mint a távoli törzseknél (nem, nem az Ewokok, de akár ők is), ahol esténként összegyűlnek a tűznél és ugyanazokat a történeteket mesélik el, hol így, hogy úgy, mert az egyfajta megnyugvást és biztonságérzetet nyújt számukra. Hogy bármilyen szar a világ, azért időnként van nekünk itt egy messzi-messzi galaxis, aminek történetében elmerülhetünk.

 17. human, csak azt szeretném, hogy Ryan tényleg megkapjon egy trilógiát, akkor komolyan elköltözöm egy lakatlan szigetre, mert minden azzal lesz tele, hogy hú meg há, mekkora gagyi lesz blöe, aztán letesz talán valami faszát, amit tud – ha a dizni nem mészárolja le szokás szerint, ki tudja persze – de nem áll majd le a felhajtás és az örökös vita sose. :(

  szóval ennek tényleg legyen vége, felejtsük el mielőbb, én nézem majd a jó kis despecialized 4-5-6-ot, meg esetleg kétévente egyszer tartok egy 9 részes maratont (plusz RO, plusz Solo) és felőlem legyen mindenki boldog azzal, amivel akar.

  azért ezt a Mandaloriant eléggé várom, a következő Kenobi sorozatot meg nagyon-nagyon várom, végre rendes, nagyszabású sorozatok a SW világban, bármennyi jöhet, örökre.

  csak ez a felhajtás, ez a jajveszékelés meg örökös háború ez nagyon fárasztó már. régen olyan jó volt a SW téma, “hé, te láttad?” “ú igen, nagyon fasza!” vagy “á nem, az hülyeség, szőrös mókusok kövekkel dobálják a lépegető exkavátorokat” és ennyi, el volt rendezve, nem kellett tudni a cégvezető asszony menstruációs ciklusát, se az aktuális bevételeket, se a korszellemnek megfeleltetett kliséket, se azt, hogy a producerek hány méter filmet vágtak ki a hatodik fókuszcsoportos foglalkozás után és a rendezőnek milyen napja volt, amikor hülyeséget írt a Twitteren, eh. olyan bonyolult már ez az egész, pedig a szórakoztató fantasztikus kalandfilm az sose volt egy bonyolult műfaj, vagy élvezted, vagy nem, vagy berántott és leesett az állad, vagy lapoztál és hagytad, nem kellett mindig mindent megfejteni, kicsontozni, szétcincálni. a filmekről volt szó, nem világnézetekről.

  hát, mindegy. én szeretem a Star Warst. sose fogom már nem szeretni. kár, hogy ez lett most belőle. remélem, elmúlik nemsokára. az se baj, ha örökre elfelejti mindenki. csak ne legyen már ez a harc mindig.

 18. @lemmy89

  Tőled idézve:

  “Nem is értem azokat, akik gyűlölködő meg szarkasztikus hozzászolast írnak.”

  “Csak azért mert sok ember szarozza őket, akkor már a többi ember akiknek tetszik, az hazudik??????????”

  Vagyis: akinek nem tetszik nem írhatja le, nem is érted, hogy lehet egyáltalán ilyen?

  Te viszont leírhatod, hogy mivel neked tetszik, a többi ember egyszerűen gyűlölködő hater.

  Némi ellentmondást érzékelek.
  Hadd legyen már megengedve, hogy mindenki elmondhassa a véleményét. És igen, ha valakinek nem tetszik, írhassa le. Te pedig vagy elolvasod, vagy kihagyod.
  Akinek tetszik, szintén hadd írja le, és akinek nem, az vagy elolvassa, vagy kihagyja.
  Ilyen egyszerű az egész.

  Ez pedig:
  “És az aki Star wars fan ,és várja a filmet, és ilyen hozzászólásokat kell olvasnia valahol elszomoritó és dűhitő .
  Azok nem star wars látnak ha nem egy filmet ami Sci-fi vagy hát nemtudom
  Mert egy igazi star wars fan nem ilyen, azt biztosra veszem”

  Én 1979-ben láttam először moziban, és azóta rajongója vagyok. Több, mint 100-szor láttam a filmeket moziban (plusz otthon). Pl. A klónok támadásá-t a premier napján három alkalommal. Reggel 10-kor, aztán délután 1-kor, majd este 8-kor.
  Szóval ezt csak azért írom, hogy lásd, vannak rajtad kívül is emberek, akik rajonganak a Star Wars-ért.

  És ennek ellenére – vagy éppen ezért – szégyenletes, lélektelen förmedvényként tekintek a 7. és 8. részre, jobb lett volna, ha nem készülnek el.
  És most meg fog történni az, hogy 1979 óta először, nem hogy a premier napján, de egyáltalán nem nézek meg egy SW-filmet.
  Nem tartom méltónak a SW univerzumához.
  De – és most jön a meglepetés – egyáltalán nem zavar, ha másnak tetszik.
  Ennyi az egész.

  Akkor miért írtam le?
  Csak azért, hogy gyakorold azt, ha valakinek nem tetszik, az nem feltétlenül hater, csak máshogy látja a dolgokat.
  Tudod: “De látod, azért még sokat kell tanulnod!”

  Félek, a 9. rész bemutatása után, sok hasonló véleményt kell majd elviselned.

  “Nemtom mi olyat írtam hogy ennyi a válasz rá”

  Most már tudod.

 19. 31.

  Már bánom hogy egyáltalán kommentet írtam .
  De ha van egy film Sorozat amit az ember nagy szeret ,és ha csak szidják és szidják akkor csak be ír valamit már az ember .
  Na mind 1, hagyom az egészet ,nem éri meg

 20. zagloba

  Nézd ha nem tetszik neki irja le,szíve joga .
  Irtam hogy Nem is értem azokat, akik gyűlölködő meg szarkasztikus hozzászolast írnak.

  Szerintem az egészen más, hogy elegem van abból a sok szidó kommentból
  De amikor bármilyen star wars post alatt ,30 kommentből legalább 18 xarozik . Meg Ho ho új post gyorsan irok már valamit ,mert nekem nem tetszik ,már 100 szor beirtam ,beiróm 101.re is őszintén van értelme

  ” Értem én, hogy várod, de miért is kell úgy csinálni, mintha nem lett volna katasztrófa az előz két rész?”

  erre irtam Csak azért mert sok ember szarozza őket, akkor már a többi ember akiknek tetszik, az hazudik?
  Nekem abból az jött le, hogy én hazudok ,mert tetszik.

  Ki se jött a film,senki nem látta ,csak trailer volt ,de már az alatt is már minden folyik .
  És az embernél egy idő betelik a pohár
  Star wars 7.8. rouge one és a solo alatt egyszer sem irtam be semmit ,pedig micsoda dolgok voltak ott ,most kivételesen beirtam .
  Akkor egy elvakult star wars fan vagyok és ennyi.

 21. Nekem megjött a hype. Bízom JJ-ben. Epic lesz. Ne a TLJ alapján próbáljátok belőni ezt. Higyjétek el h a Disney is látta h nagyon nem jött be a vonal.

 22. 31. Malachi +1

  Egyet értek. Szerintem is sok a dráma a SW körül. De ez igazából igaz az összes régi frenchise-ra. Mind egytől-egyik túl van misztifikálva. 2 hét és jön a Terminator 6, már eddig is kapta az ívet a “rajongóktól”, ez után is kapni fogja tök mindegy, mi lesz a végeredmény. Mert nem elég Terminator, mert túl PC, mert ez, mert az stb… Star Trek rendre kapja ugyanezt akár sorozatról, akár filmről van szó.
  A probléma ezekkel, hogy többnyire nem mint film vannak értékelve a fejekben, hanem egy elképzelt ideál alapján, ami meg baromira szubjektív.
  Az SW7 lehet egy baromi nagy koppintás volt és eljátszott ugyanazokkal a dolgokkal, mint a 4 és a 6, de ugyanakkor meg lehet félig remake-ként is kezelni, hogy igazodjon a mai ifjúság igényeihez és erre jön a sok habzó szájú 30-40-es “rajongó” tábor, akiknek a gyerekkorát meghatározó élmény volt anno a 4-6 és totál tönkre basszák a mai fiatalság esetleges kialakuló élményét az új SW filmekkel kapcsolatban azzal, hogy ordenáré módon szidják. És mindeközben simán manipulálják is őket generálva egy baromi nagy gyűlölethullámot nem csak a film, de a színek iránt is. Ami viszont totál felesleges.
  És nem arról van szó, hogy filmként jók vagy rosszak, hanem hogy egy X évvel ezelőtti filmhez képest mennyire hűen követik azt, miközben a régi filmek felett a kor már rég elhaladt.
  Az SW7 remek volt rebootnak/remake-nek, szórakoztató film volt és valamelyest szintre hozta SW filmeket. Az SW8-nak voltak jó ötletei, viszont nekem mint film bukott el, de nagyon.
  A Terminatorokkal kapcsolatban ugyan ez volt a problémám. Soha ne ma T2-höz vagy a T1-hez hasonlítottam őket, hanem hogy önmagukban filmként milyenek. A T3 totál felesleges volt, a T4-nek voltak jó ötletei és a szivárgás ellenére is inkább a szivárogtatott elgondolásokkal kellett volna végig vinni, mint így kiherélve, mert így igazából filmként bukott meg. A T5-re meg alig emlékszem, de ott se azzal volt bajom, hogy mennyire “terminator” vagy sem, hanem hogy filmként mennyire nem működött. (lehet újra nézem egyszer még)
  Die Hard 5 dettó ugyanez. Sima akció filmként is foss volt, függetlenül attól, hogy most hasonlítgatjuk e valamelyik korábbi Die Hard filmhez, mert pl. nekem a 4 mint akció film bejött (okés voltak benne balfasz jelenetek a végén a vadászgéppel), annak ellenére, hogy baromira nem örültem a cenzúrázott PG-13-ra butított szövegnek.
  És akkor ott van az Alien sorozat. Nekem máig a 3-dik rész Assembly Cutja a kedvencem, a negyediket gyerekkénkt kétszer néztem meg moziban, az volt az első Alien film, amit láttam életemben. És a Prometheus nálam simán működött filmként is, és mint része az Alien univerzumnak. Totál nem tudtam fennakadni azon, hogy mit hogyan magyarázott, mert érdekelt, hogy mit hogyan akarnak magyarázni és nem akartam feltétlen belekötni, hogy de hát azt miért úgy? Mert miért ne? Egyébként abból is jöhetne egy Assembly Cut, mert ott a mozis verzión nagyon érződött a kivágott anyagok hiánya.
  De vissza kanyarodva az SW-hez. Tényleg kicsit bosszantó olvasni ugyanazokat a kommenteket minden egyes bejegyzés alatt ugyanarról, hogy ez miért nem SW és bla-bla-bla… Mert bárkinek bármi joga is van azt mondani valamire, amire a jogokat birtoklók és azok megbízásából az alkotók azt mondják, hogy ez SW, ők (rajongók) azt találják mondani, hogy de az nem… akkor ne nézd meg.
  De egyébként megérné végig menni ezeken a posztokon, aztán csinálni pár screenshotot, hogy hány olyan egyén lesz, akik itt habzó szájjal “én ezt már meg nem nézem”-eznek, aztán a kritika alatt meg ott koptatják a billentyűzetet, hogy ez mennyire szar volt és hogy soha többet nem nézek SW-t stb… stb… Mert lesznek ilyenek…

  Én remélem, hogy ez sikeres lesz és ha más “brand” alatt, de jönnek az új Star Wars story-k, lehetne valami Lando köré épülve, amibe aztán behozzák Hant (a színésszel, aki a Solo-ban játszott) és folytatják az elkezdett történetet. Mert érdekelt, amit ott láttam és amit elkezdtek kibontani.
  Szóval hajrá SW 9. Légy sikeres csinálj sok pénzt, hogy jöhessenek a következő filmek.

 23. “Soha ne ma T2-höz vagy a T1-hez hasonlítottam őket, hanem hogy önmagukban filmként milyenek. A T3 totál felesleges volt”

  viszont a T3 magában akciófilmként tök jó volt, tudom népszerűtlen, de a 4-et is simán veri (az 5-öt meg főleg), van tempója és jó pár érdekes setpiece is, a 4-ből semmi komoly nem rémlik pedig félig újranéztem fél éve.

  de már megint a képzelt elemzésbe mentek, pár kommentből levezetitek a világot, pedig a film kaszált és imdb alapján kurva sokat szerették, és eskü ezt is rossz olvasni az sw posztok alatt, hogy már megint előkerül a “rajongók csak nem tudják elfogadni az újat” lemez, amivel próbálják sokszor lesöpörni a jogos kritikát is akik elsütik.

  (akinek pedig a twitter+reddit+random kommentek random emberektől tönkrebasszák az új SW élményét, az számomra érthetetlen, ha tetszik akkor tetszik, sőt, a film még fresh rottenen is, imdbn is 7 felett van hiába fogtak össze a trollok a szavazásnál, ami az előzménytrilógiából csak a Revenge of the Sithnek sikerült. Pl nekem ott a Battleship vagy a Strange Wilderness, senki nem veszi el ezeket, pedig tudom, hogy a többség szarnak tartja, na és? :)

 24. (hardcore) SW fan vagyok.. ÔRIÀSI HÍREM VAN!! Biztos forràsból tudom, nem kötelező megnèzni az új rèszt.
  :) :) :) (zàrójelben megjegyzem, ha valamit nem szeretsz.. AZ A TE BAJOD!!) 🤣

 25. Olvasva a kommenteket, a további SW híreknél ki is hagyhatnánk a hozzászólásokat. Ennek így semmi értelme.

 26. “A probléma ezekkel, hogy többnyire nem mint film vannak értékelve a fejekben, hanem egy elképzelt ideál alapján, ami meg baromira szubjektív.”

  Pont ez nem igaz, semmi baja nem lenne senkinek a folytatásokkal, ha önálló filmként megállnák a helyüket, sőt épp ez a baj velük, hogy ha nem lenne a húzó faktor, azaz nem lenne a nagynevű előd, és ezek a filmek most jönnének ki, mint önálló, független produktumok, akkor kb. körberöhögnénk őket.

 27. TFA: Nem igazán értem, hogy nevezheti ezt bárki jó SW filmnek. Az egésznek nincs értelme, lóg a sztori a levegőben, meggyalázza a Jedi végét, a régi hősök nem értek el semmit, Han újra piti csempész, Luke meg bukott mester. Szerintem ha bármelyik fant megkérdezzük 2015 előtt senki nem akarta volna kedvenc hőseit így viszontlátni. Meg amúgy is melyik retardált gondolta, hogy jó ötlet összetrombitálni a régi bandát de ne szerepeljenek együtt a vásznon? WTF? AZ újak meg idegesítő, szarfejek. Mind. Egytől egyig fos karakterek.

  TLJ: No comment, ezerszer el lett mondva miért okádék. Még a harmat gyenge TFA-t is alulmúlja.

  Ezt biza elkúrta a Disney, nem kicsit, nagyon.

 28. Én szívesen olvasom mindkét oldal véleményét, de csak ha objektíven megfogalmazza, miért jó vagy nem jó, és nem csak majomkodik.
  Én a 7 után krva bolond voltam, ahogy a terminátor 5-ről is már majdnem kimentem, az utolsó jediken meg már csak otthoni nézéskor szörnyülködtem.

  Mostanában megy a marvel filmek leszólása nagy rendezők részéről, és egyet is értek velük, mert semmi olyan értéket nem képviselnek, amik tanítanak vagy úgy szórakoztatnak, hogy 10 év múlva is emlékszek rájuk. Törés-zúzás, béna poénkodás, CGI videoklipek minimális összefűzéssel.
  És mivel a marvel ezekkel a primitív filmekkel világuralomra tört, jópár éve még az olyan klasszikusokat is ebbe a minőségbe készítik, mint a Terminátor és a Star Wars.

  Ha nem írnák ki a film elején a címet és nem hoztak volna vissza pár régi karaktert, fel sem ismerném, hogy ez Star Wars. 2 hete néztem végig 1-8-ig, spinoffokkal együtt a SW-filmeket, a Lucas-féle hat mozi kikúrt jó, leköti az embert, de a maradékot képtelen voltam 2 órákat egyhuzamban végignézni. Ha Jar Jar erőltetett volt, akkor ezek a fiatal majmok mik? Egy az, hogy nincs olyan kisugárzásuk, mint amilyen a régiekben egy sima mezei statiszta a háttérben volt, másik, hogy a legnagyobb veszélyek közepette is poénkodnak. De ha az űrben védőfelszerelés nélkül lehet repkedni, lézerlövedékeket a levegőben megállítani, akkor miért kéne izgulni, hogy a ficsúrok a szájkaratés csatákat megússzák-e? A négy filmben más sincs, csak mókázás és robbantgatás, meg egy csepp nyáladzás.

  Hol vannak a fülbemászó dialógusok, a zenére tökéletesen megkomponált snittek, a különböző bolygók hangulata, vagy egyáltalán a feszültség? Sehol, mert ez is elmarvelesedik, biztonsági játékkal, eszemfaszom előzetes felmérésekkel, hogy biztos levetíthetik-e majd a 8 éveseknek. Leforgathatják az egész 80-90-es éveket rebootnak, így bukta lesz a film, legalábbis a valódi rajongók szemében. Van olyan ismerősöm, aki istenítette a 7-et, de még karakterek nevére sem emlékezett… El kéne szépen venni a pénzt a nagyfejesektől, hogy a költségcsökkentést kreativitással pótolják, akkor születnek az igazán jó filmek.

  És summa summarum: azért szarok, mert semmi nem különbözteti meg őket a többi mai filmtől, ugyanaz az eszetlen látványorgia, csak más köntösben.

  Tyberius06: “…mert nem elég terminátor”. Ezzel össze is foglaltad a fő problémát. A Terminátor azért Terminátor, mert egy megállíthatatlan géptől összefosod magad, nem attól, hogy szuperhősködnek meg transformerskednek, itt is keresztbeszarva a fizika törvényeit. A genisys egy családi vígjáték lett. De ha neked bármilyen film jöhet, meggyalázva az eredetit, akkor csináljunk A Gyűrűk Urából egy Tremors-horrort, a Titanicból egy ufós sci-fit, a Ryan közlegény megmentéséből meg egy romantikus, amcsi-náci szálas vígjátékot…

 29. Engem teljesen hidegen hagy, az első EP9 trélert is hónapokkal később láttam a moziban, ott ugye nem tud továbbkattintani az ember :(

 30. Ha valakit esetleg érdekel: a SW7 szerintem kb értékelhetetlen minden szempontból – akár az univerzumon belül, akár önálló filmként – a SW8-on mát látszik, hogy legalább próbált valamilyen lenni, és ha nincs az a pár arcpirítóan rossz húzás benne, top Star Wars film lehetne akár. De akárhogy is, hozzátartoznak a SW világhoz. Nem kell szeretni őket (én sem szeretem egyiket sem), de ennyi, tovább lehet lépni könnyedén. Erre gondoltam nagyjából, amikor azt írtam, elég a harc már.

 31. Bocs, ha már volt, lusta voltam sokat olvasni :D
  Holnaptól indul a jegyértékesítés ;)

 32. Valaki említette a fajok közti románcot. Az SW kánon univerzumában már többször is volt fajtalankodás, mint pl a klón katona és a twi’lek nő, még gyerekek is születtek, és akkor még nem volt nagy PC dolog… Meg hát ez érthető is, egy ekkora univerzumban, ha két különböző, de kompatibilis faj szerelembe esik, akkor ez van, nem kell ehhez nagy PC. Vannak hülye emberek, akik fákhoz és csillárokhoz mennek hozzá. :D

 33. “Hol vannak a fülbemászó dialógusok”

  azért a hétvégén ment az előzmény trilógia a tévében, és belenéztem, na a fülbemászó dialógusok jelző semmiképp nem jutna eszembe :D

 34. human:

  1-6-ig végig tudom idézni a filmeket, a legtöbb számot eldúdolni, elfütyülni, a disney-félékből meg csak a “Chewie, hazaértünk”-mondat van meg, mert az volt a 7 előzetesében :D

 35. “Most hogy így mondjátok egy fajok közti romantikus szál éppen passzolna még az SW pc gyűjteményébe… Vagy ne adjunk tippeket nekik?”

  És a vukik és emberek nászából megszülettek az… ewokok. :D

 36. SW-ben a zene általában frankó szokott lenni. A többit majd meglátjuk. Nehéz lesz ekkora rajongó tábornak megfelelni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.