Nézzünk filmet: Bloodshot

Most komolyan, mi a fene ez az előzetes? Olyan fordulatokat lőnek el, hogy beszarás. Ennyire nem bíznak benne, vagy ennyire azt hiszik, hogy nem számít ha ellövik?

A főszereplő Vin Diesel, egy szuperkatonát alakít, akit nanorobotokkal visszahoznak az életbe. Az utolsó emlékei egyike, hogy valaki megölte a nőjét, így elindul bosszút állni. De nem minden az, aminek látszik, és nagyobb az ár, mint elsőre tűnik. És… még sok mindent lehetne írni a történetről, ami a hivatalos leírásban nem volt ott, de basszus, az előzetesben igen.

Pedig amúgy faszának néz ki a film, negatívnak tűnők, de ez most csak a marketing osztálynak szól, mert egy jobb blockbusteres hülyülés simán meglehet a Bloodshotban.

human
írta
2019. 10. 21. 14:09
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Nézzünk filmet: Bloodshot” bejegyzéshez

  1. Egyetértek. Egy csomó mindent ellőnek benne teljesen feleslegesen. Jóféle elszállt szórakozásnak tűnik pedig ilyenből keveset eszek meg. Venom-Tökéletes katona-Halálos Iramban hibrid jutott eszembe. Több előzetest nem is nézek meg, mert a végén az összes akciót is látnám idő előtt. Jöjjön és süljön el jól!

  2. Valóban túl sokat mutatnak. Pedig egyébként érdekesnek néz ki. Tényleg ilyen Tökéletes katona hasonlóság, de attól még jónak néz ki.

  3. Na ez a beszéd, vannak még tökös filmesek, várós nagyon.
    Vin Dieselnek amúgy is ezek a rideg szerepek állnak jól, a Riddick-trilógia első részében imádom.
    Nic Cage cicás filmje és ez talán bizonyítja, hogy lehet “öregen” is a régiekhez méltó akciókat alkotni.

  4. Nekem a Hardcore Henry jutott az eszembe nézés közben. Az is egy amolyan bűnös szórakozás volt, ez is annak tűnik, úgyhogy jöhet.

  5. Coppola azt nyilatkozta erre a filmre várt és már el is vállalta a folytatást.

    Na de, mivel Diesel játszik benne, nálam ez felejtős. Balta-beton arcú tróger vagyok Diesel minden filmje taszít.

  6. Hogy néz ez ki?

    Mintha Pókemberről levették volna a pókember jelmezt mert Vin Diesel szűknek érzi a ruhát.

    Remélem a filmben kap valami magyarázatot a külseje, vagy idővel átalakul :(

    Ha Dave Batista-ban van annyi alázat, hogy leülje a sminket Diesel részéről is elvárnám.

    Akár koncepciózusan nem maradnak az egyébként elvárható külső megjelenésnél, akár nem ez így nem Bloodshot, hanem egy lenyúlt koncepció-mozi Vin Dieselnek.

    és ez most nem Rozsomák meg a sárga ruha – (nem)probléma

    Amennyire jó lehetne, ismerve az ikonikus külsőt, ami maga a karakter egy lényeges eleme az előzetes elég nagy csalódás ezzel a megjelenéssel, eddig.

    Annyi reményem még van, hogy azt mutatják ahogy a főszereplő látja magát (normál Diesel) és nem ahogy valójában kinéz (hullakékre sápadt, vörös szemű élőhalott).

  7. “Ha Dave Batista-ban van annyi alázat, hogy leülje a sminket Diesel részéről is elvárnám.”

    Ez mekkora hülyeség te jó Isten. :D Milyen alázatról beszélsz te? Ez nem alázat hanem feladat. Ha Diesel-t nem akarják sminkelni mert azt kívánja meg a sztori akkor minek üljön le?

    Egyébként nyilván benne lesz majd az eredeti külseje is különben tényleg nem Bloodshot lesz. Max lehet csak a végén. Az előzetes tényleg sokat előtt de remélem azért mert lesz még mit nézni.

  8. Ohj dekár, hogy ellőttek mindent :( ettől függetlenül egész pofás popcornmozinak néz ki.

    ..Weyland megint gonoszkodik?😃

  9. Egyébként csak mondom hogy ha figyelitek akkor vörös a szeme szóval a fehér bőrt leszámítva meg van ami kell a többi meg jöhet később is.

  10. Lehet,hogy ez csak az első félóra a filmből.
    Valahogy el kell adni sajnos,ha meg nem így lenne akkor jönne a duma,hogy mi ez a fos?
    Ebből nem derült ki semmi unalmas szar lesz stb.

  11. @DarkEagle:

    Most vagy hülyéskedsz velem, vagy nem ugyanazt néztük :D remélem az előbbi…

    Diesel “Toretto kosztümben” tipegi végig az előzetest és 90%-ig biztos vagyok benne, hogy ez nem is lesz másképp. Annyira vörös a szeme körülbelül, mint egy kiadós italozás után a “családdal”.

    Nem mondom, hogy nincs esély változni ebből a szempontból, mert szép húzás lenne, ha a forráshoz hasonlóan a figura önképe és a valódi külseje közötti eltérést (legalább egy-két snittben) felvillantanák, minimum.

    Hogy körülírjam mit látunk, mintha Ryan Raynolds első Deadpool megjelenését éltetnénk, mert azért kicsit hasonlít. Szerencsére Ő visszament az időben agyonlőni önmagát, Dieselnek viszont nincs ekkore bölcsessége, ami kár.

  12. Kép az eredeti figuráról:

    https://fsmedia.imgix.net/0f/69/72/2f/d13a/46e2/93ce/cc77c3f0ff2d/cover-of-bloodshot-salvation-12-from-jeff-lemire-and-doug-braithwaite.jpeg?auto=format%2Ccompress&dpr=2&w=650

    Bautista Drax test-kosztümjéhez / sminkjéhez hasonló pontig kéne felhozni a filmbeli Bloodshot figurát, csak kételkedem egyenlőre, hogy Diesel bevállalta a “feladatot”.

    Merthogy az öreg Vinnek nem hiszem, hogy ne lett volna választása (és itt most jöhetne Reynolds példája megint, aki tudta, hogy meddig finomíthat a saját ikonikus figuráján).

    Egyszerűen a könnyebb utas verzió fog futni látszólag.

    De mint írtam elképzelek egy tükörjelenetet ahol Pearce kikapcsolja Bloodshot önképének illúzióját és szembenéz magával és a testépítő szuperkatona-zombival, ami valójában.

    Meglátjuk.

  13. Hey, nem kell egyből leírni, vannak Trailerek, amiknél azt hiszed mindent lelőnek, de kiderül, hogy csak a film első 20 perce és utána sok-sok új dolog van. Lehet itt is az van? :)

  14. Bevállalós az aki csak Vin Dieselnek ad főszerepet. Ritkán profitál.
    Ez sem tűnik nagy durranásnak. Persze, ha nagyon alacsony volt a költségvetés ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.