18 hozzászólás a “Hol mozivár állott, most… romok” bejegyzéshez

 1. Gyönyörű képek. 1x én is végigjárnám. Bioshock első része jutott eszembe a képek nézése közben.

 2. Úristen!Nemsokára teljesen eltűnnek ezek a csodás helyek bennük a mégcsodásabb dolgokkal együtt. Maradnak a lélektelen plaza mozik.R.I.P.

 3. hát igen… itt még volt hangulat, a mozi is egy esemény volt. mint ahogy a neve is mutatta, “filmszínházunk bemutatja”. ma meg már csak a multiplex mozik térhódítása van, elvétve néhány kisebb mozi utánérzéssel

 4. Tényleg az Uránia maradt itthon utolsó mohikánnak. Én még a Corvint is szeretem, az legalább tényleg csak a moziról szól, nem egy plázában betévedek véletlenül egy vetítésre.

 5. A Corvin tényleg szép épület. Kár,hogy a mozitermek közül viszont csak a Korda kiemelkedő. A többit is megcsinálhatták volna olyan igényes designra.

 6. Régen én csak a Corvinba jártam (kb 15 éve és azelőtt) pont a mozi fíling miatt, de aztán a minőség nem volt az igazi ezért tértem át a plázákra és el is engedtem a Corvint.
  Urániába pont most voltam a Titanicon, arra mindig járunk, ott vicces a tükör oldalt ;) meg a Puskinba is betévedek néha művészezni…

  Az a vicc, hogy a művész mozik közönsége néha igénytelenebb mint a plázáké… ;) pofáznak, telóznak, mert ők különcök… AZ!!!

 7. Nem tervezitek visszahozni a FB oldalt valamilyen formában? A mindennapok sűrűjében könnyű megfeledkezni a dolgok követéséről, és nálatok eléggé lemaradásban vagyok, mert nincs mindennap az orrom alá tolva az oldal. Tudtommal a név miatt lett törölve, nem? Lehetne eztán Filmköcsög szakkör. Az talán túlélné a pc-t.

 8. @FreeKatana

  Van facebook oldal, its is van oldalt fentebb: FilmJunkie néven megtalálod ;)

 9. Bazsika66666: de a hírek nincsenek bekötve, bevallom nincs sok kedvem komoly építkezésbe, ha csak így elveheti bármikor a facebook.

 10. @Bazsika66666

  És tényleg! Milyen vak vagyok. Csak gépiesen jöttem, az egyik frissebb bejegyzéshez kérdezni. Viszont a hírek nélkül tényleg nem sok értelme van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.