Összejön a The Batman lassan

Két kemény casting pletyka is jött a Matt Reeves keze alatt lassan, de készülő Batman-filmhez.

Colin Farrell-t akarják épp megszerezni a Penguin szerepére. Még csak tárgyalnak vele, de érdekes lenne, ha összejönne.

A másik pedig az, hogy Andy Serkis-szel pedig Alfred Pennyworth szerepéről egyeztetnek.

Ugye a film gonoszai-antihősei így érdekes szereplőgárdát tudnának magukénak vele: Zoe Kravitz lesz Catwoman, Paul Dano lesz Riddler, és a fenti Farrell jó lenne ebben a trióba.

human
írta
2019. 11. 06. 03:49
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Összejön a The Batman lassan” bejegyzéshez

 1. nananananna pillanat.
  Serkins mint Alfred? Ez egyszerre hangzik jól és rosszul.
  Pennyworth azért idősebb jóval Brucenál de végül is megoldható ha öregítenek rajta, vagy tényleg rámennek az Erth-1 stílusra

 2. “Pennyworth azért idősebb jóval Brucenál de végül is megoldható ha öregítenek rajta”

  Miért kéne rajta öregíteni? Mármint nem lenne elég nagy a különbség úgy, hogy Serkis 55 éves, Pattinson meg 33? Ha akarják, Pattinsont simán el lehet adni 27-28-nak, Serkist meg akár hatvannak is. Vagy az még mindig nem lenne elég? Serkis szerintem működne Alfredként és Pingvinként is, de Colin Farrell megint olyan húzás, mint Paul Dano, úgyhogy várom, mi sül ki belőle

 3. Remek hírek! Nagyon bízom ebben a filmben! Csak a Phoenix féle Joker in name only losert nehogy beletegyék.

 4. Nagyon érdekel mit főznek majd ki ebből. A hozzávalók megvannak. Amúgy akkor ez most univerzumépítős batman, vagy stand alone, mint a joker?

 5. Szerintem több értelme lett volna, ha Pingvin szerepét Andy Serkis-re osztják. Farrell meg lehetett volna Alfred.

  De mindegy. Ennek a filmnek a castingja már így is szar.

 6. Edrick: Nem nem elég, mert Alfred nem huszonéves volt, amikor agyonlőtték a Wayne szülőket. Aligha 15-20 év van Bruce és közte.

 7. Nagyon fura eddig az egész casting… Farrell egy jóképű sármos szépfiú, erre pont őt választják a Pingvin szerepére? Serkisnek meg rengeteg tapasztalata van a különböző lények eljátszásában, erre ő lesz a komornyik? Fordítva működne a dolog, Farrell remekül mutatna Alfredként és Sekis is hozhatna egy undormányos utálható Pingvint.

 8. Valahol olvastam, hogy Matthew McConaughey-t meg Kétarc szerepére akarják megszerezni. Erről hallott esetleg más is, vagy belefutottam egy jó nagy kacsába?

 9. Aszti: Az még pletyka szinten sem igaz.

  Egyébként a casting zseniális. Aki játszott a Telltale féle Batman játékkal az tudja hogy miért nagyon jó casting Pingvinre pl Farrel. Egyébként tudom sokan azt hiszik hogy Pingi mindig kövér és undi de jobb ha felütnek egy Google keresőt az ilyen emberek mert szerintem Matt Reeves azért választotta Farrel-t mert szinte róla mintázták a New52-es Emperor Pingvint.Itt egy kép róla hogy lássátok is miről van szó.

  https://i.gr-assets.com/images/S/compressed.photo.goodreads.com/hostedimages/1422462236i/13503935._SY540_.jpg

  Serkis pedig tuti hogy zseniális Alfred lesz. A casting nagyon jó eddig csak a sztori és a kivitelezés is legyen fasza.

 10. Én már a Gothames Pingvin miatt is “Penguin fucker” lettem szóval nyilván nem zavar Colin, ha így is marad, de volt ő már meghájasítva kopaszítva is

 11. Pingvin esetében elsődlegesen talán az a fontos, hogy gengszter, persze a nem túl megnyerő kiállása is egy tulajdonsága, de azt Farrellal is biztos megoldják kevésbé előnyős stílussal, meg kiállhatatlan személyiséggel. A Joker megközelítése is elég idegennek tűnt az első infók alapján, aztán láttuk a végeredményt. Burton Pingvinje meg eléggé túl lett tolva, ne arra asszociáljatok.

  De ha már itt tartunk, ez már biztos, hogy ezek a szereposztások? Mert gengszter elég sok van még Gothamben, simán lehetne például Black Mask is.

 12. Dark Eagle

  Ez a pingvin szerintem nem méltó a nevéhez.
  A pingvin egy tojás formájú állat, nem véletlen találták ki anno úgy ahogy.
  Szerintem ha ezt a stílust hozzák, akkor szimplán csak gagyi lesz.
  Emlékszek anno Paul Giamatti is szóba jött mint pingvin valamelyik filmes hírben. Na ő aztán legalább annyira tuti pingvin lenne, mint amilyen anno Danny De Vito volt.

 13. human: Köszi, tökre elfelejtettem, hogy abban szerepelni fog. A biztosnál a betöltendő szerepekre gondoltam, nem a színészekre, mármint hogy Pingvint meg Alfred szerepére keresnek arcot, vagy ez is csak sötétben tapogatózás?

  turrican: Pont erre írtam, hogy Burton Pingvinjére nem kell asszociálni, ott egy torz, pingvinszerű embert mutattak, de a képregényekben, egyéb művekben szimplán egy pocakos, alacsonyabb figura frakkban.

 14. Hát könnyebben elképzeltem volna én is fordítva, de nekem ez így még izgalmasabb. Valamiért azt erzem, hogy ennél a filmnél komoly koncepció van a döntések mögött. Egyre bizakodóbb vagyok, várom, hogy meglepjenek valami egészen újjal.

 15. Nem lehet egy gonosz és mondjuk egy forgatókönyv? Miért kell ebbe is rögtön több? Már most nem erdekel.

 16. “Nem lehet egy gonosz és mondjuk egy forgatókönyv? Miért kell ebbe is rögtön több? Már most nem erdekel.”

  Ha nem ismered a Long Halloween Batman sztorit akkor olvasd el és akkor megérted hogy Batman baromira nem az a karakter aki egyszerre csak egy ellenféllel harcol. :D

 17. Ez azt hiszem már most annyira vállalhatatlan,hogy Ben Sadfleck is sírni fog pedig nem is szerepel benne! :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.