Minden életben levő visszatér a Ghostbustersbe

Szerencsére nem VFX-ezik meg Harold Ramis karakterét, viszont Weaver és a többiek után Dan Aykroyd most egy interjúban megerősítette, hogy Bill Murray biztosan feltűnik a Ghostbusters 3-ban. Reméljük nem “haveri szívesség 1 órát voltam a forgatáson 5 millióért”-módon, mint azt tette a női Ghostbustersben (az összeget tippeltem). Igen, új hősök lesznek a középpontban, de azért a régi arcok is kaphatnak értelmes jeleneteket.

3 hozzászólás a “Minden életben levő visszatér a Ghostbustersbe” bejegyzéshez

  1. Szeretném, ha jó film lenne és nem csak a nosztalgia működne benne (bár az se mindig sikerül ilyen esetekben), de őszintén szólva, nem arról a fajta kreativitásról híres Hollywood mostanság, hogy ez egy önálló filmként is megállja majd a helyét. remélem, pozitívan csalódom majd.

  2. Tuti csak 5 percet lesznek benne, meg mentorálás stb.. Kőkeményen benne volt Dan A. az előző “csajosban” is. Úgyhogy csak mentik a menthetőt….

  3. Nocsak, Bill Murray meggondolta magat? Addig halogatta (elvileg mindenki mas benne lett volna), mig Harold Ramis meghalt. Most meg mar minek. Eso utan koponyeg Bill, igy aztan tenyleg semmi ertelme nem volt evtizedeken at nemet mondani ra :-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.