Fantasy Island-előzetesek: valóra váltanak mindent

Van egy sziget, ahol 1 álmodat valóra váltják. Egy nyereményjátékkal lehet oda jutni. A főszereplők is így érkeznek, és olyasmiket kívánnak, hogy térjen vissza a már halott gyermekük, vagy épp a gyermekkori bántalmazójuk halálát. Aztán a tétek emelésekor kiderül, hogy valójában ők is egy fantázia részei csak.

A rendező Jeff Wadlow, a szereplők pedig Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Michael Pena, Charlotte McKinney (Flatliners), Parisa Fitz-Henley (Jessica Jones), Austin Stowell (Catch 22), Maggie Q (Die Hard 4), Portia Doubleday (Carrie), Ryan Hansen (Solving Crimes?)

Egy angol, na meg egy amerikai előzetes is nézhető a poszter alatt.

9 hozzászólás a “Fantasy Island-előzetesek: valóra váltanak mindent” bejegyzéshez

  1. @human: az nem Michael Rooker, hanem Pena! A karaktere pedig Mr. Roarke :D
    Volt már ilyen film, nem is egy, ez pedig tizenkettő egy tucatnak tűnik. A szereplőgárda sem az a nézőcsalogató, talán egynek jó lesz.

  2. Mate4182:
    Az egész szigetet nézd. Kicsiben jobban látszódik. Szeme a ház. A never coming home szöveg vonalában kezdődik az öböl ami az ordító száj.

    A poszter ötletes. Csak egy előzetest néztem meg és eddig nem nagyon jött át csak az, hogy ezen nagyon érezhető az alacsony Blumhouse költségvetés. Lehet a másikat is bevállalom később. Az szinte biztos, hogy nyereséges lesz de nem fog akkorát menni mint a poszteren virító Get Out vagy Halloween.

  3. 7. – koszi! :D :D

    ez a tipikus esete annak amikor nagyon bamulok valamit de nem talalom, hatrebb lepek egyet es elsore meglatom amit addig kerestem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.