Megnyugodhatnak a Disney+ előfizetői

Bár minket nem annyira érint, hiszen a Disney+ kínálata egyelőre marad az alapítványoknál itthon, de elég durva dealek lehettek emögött: eredetileg úgy volt, hogy csak az Iron Man, Iron Man 3, Thor: The Dark World, Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, és a Captain Marvel lesz ott a Disney+ amerikai startjakor a kínálatban. Ugye a streaming jogokat eladták még korábban, azért.

Na a múlt héten bejelentették, hogy az Avengers: Endgame is egy hónappal előbb érkezik, avagy ott lesz a startnál, és az Iron Man 2, Thor, Captain America: The First Avenger, Captain America: The Winter Soldier, The Avengers, Guardians of the Galaxy, Captain America: Civil War, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy Vol. 2 is részt vesz a buliban.

Csak 4 film marad a Netflixnél az év végéig, de aztán hazatérnek: Black Panther, Ant-Man and the Wasp, Avengers: Infinity War, Thor: Ragnarok. Ja és a Paramount sem adta vissza a The Incredible Hulkot, de gondolom ezért nem sokan sírnak.

Sőt, érdekesség még, hogy a Star Wars: Force Awakens csak úgy lehet fenn a Disney streamingen, hogy cserébe 1 hónapig a Disney+ feliratkozásnál Starz reklám lesz. Komolyan. Ebbe belement a Disney. És persze a Netflix nem adta vissza a Last Jedi-t idő előtt, szóval az kimarad.

human
írta
2019. 11. 12. 03:47
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Megnyugodhatnak a Disney+ előfizetői” bejegyzéshez

  1. a lényeg ettől még az, hogy a disney szolgáltatóján nem lesz ott minden marvel-film + a disney+ el fogja veszíteni őket pár év múlva. ez az, amit az átlagember nem fog felfogni, hogy miért. mint ahogy azt sem, hogy a warner szolgáltatóján miért nem lesz harry potter.

  2. Arrol sose esett szó hogy a lejart jogok utan a netflix marvel sorozatok atkerulnenek hulu/disney+ra vagy egyszeruen torolnie kell a netflixnel a filmtarabol?

  3. Winnie
    Valóban, pedig a válasz az, hogy…? :) A Harry Potter azt néztem, hogy se az Amazonon, se a Netflixen, se az HBO-n nincs (idehaza).

  4. Engem nem hat meg különösebben és nem csak azért mert itthon még jó pár évig nem lesz elérhető. Egyszerűen nincs semmi ami miatt megérné előfizetni. És egyébként sem tömöm tovább a Disney zsebét. Amúgy lehet ezzel csak én vagyok így de azért az se semmi hogy nincs ingyenes hét vagy hónap náluk hanem rögtön több mint 2000Ft-ot kell fizetned, szóval még csak ki sem próbálhatod hogy milyen.

    Elnézve pár Twitter posztot egyelőre nem rajtolt túl nagy sikerrel a streaming amúgy. Amerikában is csak pár ember érheti el pedig elvileg már megnyitották. APP pedig még mindig nincs ha minden igaz. Állítólag azért mert félnek a Mandalorian spoilerektől. LOL :D

  5. egyre gázabb ami megy. miért nem lehet úgy, mint a zenéknél? boldogan fizetek a szpotiért évek óta. de asszem ideje lemondanom a netflixem, minek fizessem. a filmkínálat röhej, a disney után még röhejesebb lesz, a jó sorik, showk is eltűnnek, most a rick and morty új évad sincs rajta….kapják be, marad a virágbolt

  6. @winnie, miért fognak eltűnni néhány év múlva? eladták a jogokat úgy, hogy majd 2023-tól nem mi, hanem xyz forgalmazhatja online?

  7. Szomoru ez az egész… ha lenne itthon se fizetnék rá elő, nem akarom tamogatni ezt a szar rendszert. Addig volt jo felhasznalonak amig Netflix volt “egyedül”..

  8. Ez így már sok lesz. Nekem van Netflix, meg HBO Go előfizum. Többe már nem fogok, viszont ha emiatt csökken a kinálat, akkor valószínűleg lemondom a Netflixet is, és újra felkötöm a szemfedőmet, meg meg a kampó kezem.
    A Dc stream, legalább eladja a sorikat, miután náluk lement, és tudom máshol is nézni.

    Saját magukat fogják a stream szolgáltató kinyírni. Senki nem fog havi 10-15 e forintot fizetni, hogy teljes legyen a kínálat, még nyugaton se.

  9. “A Dc stream, legalább eladja a sorikat, miután náluk lement, és tudom máshol is nézni.”

    csak a nemzetközi sugárzást. Tippre a marvel filmek mennek az HBOGon amíg nem jön a Disney3 itthonra is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.