Na itt az új Sonic The Hedgehog

Mármint ugye terveztek egy filmet a játékkarakterrel, de olyan szinten visszaszólt az internet a designra, hogy átdolgozták. Itt a végeredmény.

Így már jobb? A viccek ugyanazok. Mondjuk a baseballos rendben van. Sonic kicsapja az áramot, és mindenki, de főleg Jim Carrey el akarja kapni a képességéért, de gotta go fast.

Amúgy az is feldobja az új előzetest, hogy konkrétan Sonicra koncentrálnak benne, nem az ember szereplőkre. Poszter is van amúgy.

human
írta
2019. 11. 12. 12:35
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Na itt az új Sonic The Hedgehog” bejegyzéshez

  1. tenyleg jobb let de van valami amit talan sose kaptunk volna meg a borzalmas Sonic trailer nelkul.

    ezs volt az elso reakcio videoja a VFX-es sracoknak :)

    nekem szemely szerint mar ezert megerte az a borzalom trailer (bar en nem utaltam annyira mert sose jatszottam soniccal)

    viszont remelm hogy abbol hosszutavon szokas less, hogy a studio hajlik a valtoztatas fele ha mindenki utalja az aktualis dolgot

  2. megnéztem az új előzetest, utána rögtön az első előzetest és jézusisten… hányni tudnék, olyan ronda volt Sonic, de most végre szinte tökéletes. Az internet jogosan volt felháborodva az ocsmány dizájn miatt, de szerencsére a stúdiónak volt annyi esze, hogy javítsa.

  3. Elnézve a YT kommenteket, mindenki odáig van. Szerintem így kell csinálni egy kasszasiker feldolgozást, kiadsz egy szart, mert az utálni fogják, aztán rátolod az emberek arcára azt amit akarnak és még a gyík/rákemberek is örülnek a föld alatt xD

  4. Azon kevés esetek egyike mikor örülök hogy a készítők hallgattak a visszajelzésekre. :D Fényévekkel jobb, ez már tényleg Sonic.

    Az külön tetszik hogy Flash képregényeket olvas. XD

  5. OFF:Csak majd a következő poszt alatt senki se panaszkodjon arról hogy milyen kilúgozott, fókuszcsoportozottak a filmek amiket Hollywood szállít.

    Ha mindent a közízléshez igazítasz akkor minden ugyanolyan lesz mint az aktuális közízlés, a művészetből pedig kevesebb marad

  6. OFF!
    6.

    Igazad van, de!!!
    Ebben az esetben hagyjuk már a művészi blablát. Ez nem az a film/történet stb.
    Ha 100-ból 99-nek nem tetszik, és ezt a stúdió tudtára hozzák, a legokosabb döntés, ha hallgatnak arra a 99 emberre, és leszarják azt az egyet. És ekkora különbségnél már jócskán túl vagyunk a “többség dönt” elvén.
    Az első úgy volt ratyi, ahogy volt. Ez már sokkal jobban néz ki. Egy vasárnap délutáni családi mozira otthon, arra jó lesz, de moziba nem fogok rohanni rá, pedig a játékokat anno rommá játszottam.

  7. #4 superr0x:
    valóban szép lett az átdolgozás, de így sem fogom megnézni, mert nem tud érdekelni egy Sonic film. De az első verzió, az tényleg okádék volt.

  8. jól néz ki így már, de attól még idétlen szar, ovisoknak szóló poénokkal. bár gondolom gyerekeknek is szánják?

  9. @gertitorpe: Igazad van, Volt egyszer egy Hollywood, Dunkirk és Ad Astra szintű pénz és időpocsékolást a mozikba, mert milyen jó már úgy beülni egy filmre, hogy vársz is tőle valamit és a végén úgy állsz fel, hogy “Atyaúristen, régen néztem meg pénzért ilyen szart” :D :D :D Aki művész filmet akar nézni menjen művész moziba és élvezze ott a művészetet. Ha én CGI orgiát és fakocka egyszerűségű sztorit akarok, akkor nem fogok Art moziba menni. Ugyanezt fordítva megtehetik azok is, akik csak köpködni meg “Szar a CGI”-zni tudnak.
    Ja, hogy elkanyarodtunk a témától? :D hát kéremszépen megesik az ilyesmi :D

  10. Eskü jó. És a zeneválasztás is jó. Ez ment pókember homecomingban amikor peter hősködött a városban.

  11. Tényleg jobban néz ki ez verzió, nekem az elsőben se a változtatással volt elsősorban bajom, mert lehetett volna azt akár jól is csinálni, de az a figura bárhogy rosszul nézett volna ki, akkor is ha nincs egy kép a fejünkben már Sonicról.

    De szeretnék ebben a kis városban művészmoziba menni, jó lenne ez a luxus, de még a nagyobb városokban is sokat bezárnak.

  12. Engem nem érdekel, de az, aki fikázta az első előzetest, majd most beírja, hogy mostmár ok, de így se nézi meg, az nagyon szemét húzás :)

  13. Csak nekem fura, hogy ilyen rövid idő alatt újra dolgozták az egészet? Render és társai..

  14. A Próféta: ha megnézed a régi és az új modellt, akkor látszik, hogy ez kevésbé kidolgozott. A textúrák és szőr nem tűnik annyira részletesnek, és a világitás se az igazi. Plusz, nem kellett újraanimálni, csak újrarenderelni, az gyorsan megvan (2-3 hét). (Vö.: mostani Pixar filmeket egy hónap alatt lerenderelnek.)

  15. Az mondjuk elég para, én még azokra az időkre emlékszem, mikor fél év volt a render :D

  16. Ez az előzetes már most jobbnak néz ki mint a borzalmas Pikachu volt. Otthoni röhögésre jó lesz.

  17. szerintem ez példaértékű lett, nem csak maga az, hogy hallgattak a visszajelzésekre, hanem hogy úgy készül el az adaptáció, hogy magán a karakteren nem változtatnak (elvonatkoztatva az első trailertől).
    így kell egy már létező karakterről filmet készíteni, tartsák meg a karakter jellegzetességeit és aköré írjanak új sztorit, nem kell mindig újra feltalálni a spanyol viaszt, hogy új külsőt, személyiséget kreálnak egy már létező karakternek, és most a sok elbaszott képregény adaptációra gondolok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.