Heti mozibemutatók: november 14.

Csak legyen jó, csak legyen jó.

  • Az aszfalt királyai (Ford v Ferrari) – legyen jó, lécci?
  • Időtlen szerelem (Un’avventura) – Lucio Battisti dalaira épített musical.
  • Cseng mester konyhája (Mestari Cheng) – Finn-kínai vígjáték, amiben az étek mindent fellendít.
  • Szép csendben – magyar dráma a szexuális zaklatásról?
  • Ragadozók (La paranza dei bambini) – nápolyi utcagyerekek fegyvert ragadnak a Scarface ihlette felemelkedéshez.
  • Amundsen – Roald Amundsenről szól.
human
írta
2019. 11. 14. 13:45
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: november 14.” bejegyzéshez

  1. Erdekes hogy UK-ben “Le Mans ’66” cimmel forgalmazzak a Ford v Ferrari-t. Vajon nem bizik benne a studio, es ugy gondoljak, ezzel a cimmel tobb eselye van itt?

  2. Gyakorlatilag csak jókat olvasok a Ford v Ferrari – ról (Az aszfalt királyai… újabb “piros” pont a magyar cím adóinak)
    Ennyien csak nem tévednek tán, de majd meglátjuk! ;)
    Legyen jó! :D

  3. Tudom, hogy sokan utálják a magyar cimeket, sokszor joggal, de nagyon fontos megérteni, hogy ezeket nem a szinkronstudió erőlteti, hanem az eredeti forgalmazó dönti el. A forditó készit több cim-variációt, melléjük fűzve hogy mit jelentenek, és a kinti studió dönti el, melyik cimmel forgalmazzák a magyar piacon.

    Mint valaki, aki a szivén viseli a forditás szakmát, légyszi ne pocskondiázzuk már megállás nélkül szegény forditókat.

  4. Venom, bocsi de ez így öngól, mert te írod hogy “A forditó készit több cim-variációt”, ebből pont hogy az jön le hogy amit végül a edereti forgalmazó kiválaszt azt is a fordító találja ki. A szart is , a jót is. Akkor mégis kit kéne megkérdezni, hogy eztmostmiért? :) Csak ne Erőszakikolja meg a fil címet és akkor nincs probléma, kérdezze előtte körbe pár embernél, hogy szerintük gáz-e amit kitalált..és ezt ne a boltban tegye vagy hajnalban a kocsmában :)
    Gondolom nem ennyire sima az ügy, de az elkerülhető lenne hogy ha nem faszságokat talál ki akkor nem faszságokból fogják kiválasztani a címet :)

  5. Srácok az Az aszfalt kiralyai szerintem nagyon király film lett. Nekem eddig az év legjobbja. A színészek, a hangulata, a képi világa minden. Ajánlom mindenkinek

  6. Címmel kapcsolatban: Európában Le Mans’66 néven fut. Az első előzetes után is cikkeztek a változtatás okáról, de azt már nem találom. Itt egy friss:

    Mangold: “I also think some European territories felt that Le Mans would be a more identifiable thing in Europe than it is in the US where, unfortunately, I think only one out of every 10 people would know what Le Mans is.”

  7. Jó lett, mind a hangulat a cselekmény. Bale és Damon is odatette magát. Végig lekötött a cselekmény jól tálalták a dolgot. Menjetek nézzétek!

  8. Oscart Bale-nek!!!😁 ismét zseniálisat alkotott a fickó, de Damon is nagyon jó volt. Meg az egész film á-tól cettig. Nézzétek meg, megérdemli a nagyvásznat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.