Mark Wahlberg esélyes Sully szerepére

Aki rögtön a névből vágta, hogy melyik filmről van szó, az extrán örülhet esetleg, mivel ezek szerint az Uncharted előkészületeivel haladhatnak, ha már Sully-ra keresnek színészt, elvileg már a tárgyalás végső fázisában vannak Wahlberggel. Ugye Nathan Drake-et mindenki kedvence, Tom Holland kelti majd életre. A rendező pedig Travis Knight (Bumblebee).

(Érdekesség, hogy évekkel korábban még Wahlberg volt esélyes a főszerepre. Na nem a 90-es években, csak főszereplő életkor és történet koncepciót váltottak nyilván.:)

8 hozzászólás a “Mark Wahlberg esélyes Sully szerepére” bejegyzéshez

  1. A cím alapján azt hittem a Tom Hanks féle Sully kap egy új feldolgozást. Onnan volt ismerős a név.

  2. Nekem rogton leesett, hogy Uncharted, de hogy a hatam kozepere se kell egy “Ifju Nathan Drake kalandjai” az is biztos… :D

  3. Nagyon remélem, hogy nem eredettörténet lesz, az már a 3. részben benne volt. Azt is remélem, hogy nem a szokásos mentor-suhanc kliséről fog szólni. Ha egy klasszikus Drake kaland lesz a korai éveiből, a játékhoz méltó Drake-Sully dinamikával még jól is elsülhet.

  4. Már bocs, de ez akkor mi is? Vmi játékból akarnak filmet csinálni? Mit kell erről tudni? Köszi

  5. Mekkora öngól bakker. TH-t lehet nézni megint egy tök ugyan olyan karakterszituációban, mint amiben az MCU-ban is volt/van, ráadásul Wahlberg pont, hogy jó lenne főszerelplőnek, ha olyanra csinálnák a filmet, mint amilyenre mindenki vágyna. De neeeeeem. Ez szerintem nagyon kizökkentő lesz a film nézése közben.

  6. Szerintem erre a filmre ideális lett volna Nathan Fillon, mint Nathan Drake, Tom Hanks meg mint Sully.
    Történetnek meg kitalálni valami abszolút új spirituális folytatásnak szánt sztorit ami a már megismert figurák sztoriját viszi tovább.

    Sose értettem mi értelme olyan színészeket castingolni bizonyos feldolgozásokra akik kvázi köszönőviszonyba sincsenek a karakterrel. Ennél már csak az rosszabb mikor újra megnézi ugyan azt a történetet az ember a vásznon csak ott vhogy még az se egészen koherens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.