Mindenki beszáll lassan a #releasethesnydercut posztolásba

Ugye a múltkor már Jason Momoa is szóba hozta a dolgot, ami azért elég durva egy főszereplőtől, hogy tulajdonképpen hivatalosan is leszólja a moziba került változatát a filmjének.

Viszont ma Gal Gadot is posztolta, hogy #releasethesnydercut, és így végül Ben Affleck sem akadt kimaradni a dologból. Zack Snyder pedig retwittelte ezeket…

Továbbra is esélytelennek tartom, hogy nem kopp lenne a vége ennek a release-nek, hiszen még a szar Justice League filmet is el kéne törölnie, nem csak a sima Batman v Superman folytatás nyugodna a vállán.

54 hozzászólás a “Mindenki beszáll lassan a #releasethesnydercut posztolásba” bejegyzéshez

  1. Szerintem semmiképp sem lenne kopp mert Synder filmje már képek alapján is fényévekkel jobb lenne. A kopp max annyiban lenne lehetséges hogy ha a Warner nem csináltatná meg a PART 2-t mivel Synder 2 filmet akart ugye. Viszont egy esetleg Snyder Cut kiadás felvetné a kérdés hogy akkor Snyder visszatér hiszen egy ekkora össznépi megmozdulás már hatással lehet erre is. Őszintén szólva akárki akármit is mond Snyder féle DCEU sokkal jobb volt mint a mostani még akkor is ha bejött az Aquaman és a Shazam is. De még időben vannak nagyjából hogy ugyan ezekkel a szereplőkkel folytassák a dolgokat. Az új Batman trilógia meg lehetne előzmény ugye vagy másik univerzum ahogy a Joker is.

    Ami még érdekes lehet hogy Bennel és Henry-vel mi lesz mivel egyikőjükről sem tudni hogy maradnak-e vagy sem ami azért eléggé WTF mert mindkettő tökéletes mind Clark/Superman és mind Bruce/Batmanként.

    A tárgyalások már tuti folynak szóval a héten akár ki is derülhet ha lesz belőle valami. HBO MAX sikerét eléggé megdobhatná ha arra dobnák ki egyébként.

    Egyébként Instán a többiek is kitették a posztot egyedül Henry nem tette még ki. Gondolom nem akar olyat támogatni (vagy csak nem ér rá) amiben nem lehetne később szerepe. Sőt még Damon Lindelof is támogatja az ügyet ami azért elég brutális. :D

  2. Az a pletyka járja, hogy valami tárgyalás van a háttérben, ettől lett olyan fontos, hogy újra trend legyen a téma a közösségi hálókon. Junkie XL is beszállt, Christina Wren (Major Farris) is, és még jó páran.
    A netes újságok egy ideje cikkeztek róla, hogy a Warner megdobhatná az HBO Max előfizetések számát egy Justice League rendezői változattal. Lehet, hogy ez az oka.

  3. Mennyire érné meg nekik? Vélhetőleg a film nincs kész teljesen, plusz a DC Universe szolgáltatásuk se jól megy. Nem hiszem, hogy a Max ezzel dönteni rekordot.

  4. Èrdekes, nem èrtem magamat.. Nagyon (de nagyon utàlom a BvsS-t, a JL-et is vègigszenvedtem.. Na jó az egy fokkal jobb volt, de èrsekelne az eredeti JL.. Lehet hogy mazohista vagyok?? 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

  5. Teszek rá ki mit hisz, én látni akarom. A Whedon-félénél nyilván sokkal jobb + én előtte se rinyáltam a Snyder-féle megközelítés miatt.
    A BvS rendezői is nagyon tetszett (a sima mozis nem, valamint nyilván a Martha-fiaskón nem segített az sem, de sokkal kerekebb lett a film tőle)

  6. Szerintem az Acélember zseniális film, top 3 szuperhős moziba benne van szerintem. (Nem feledkeztem el a Sötét lovag trilógiáról sem.) A BvS mozis is nagyszerű, de a rendezői háromórás egy kimagaslóan nagyszerű film. Joss Whedon pedig csinált egy iszonyat rossz Igazság Ligáját. Valószínűleg Snyder változata epikus, normálisan kifejtett és vizuálisan is sokkal magával ragadóbb lenne. Tehát, én nagyon remélem, hogy befejezik és bemutatják.

  7. Egyet értek. Man of steel és a BvS in nagyon bejott nálam. A Jl nézhetetlen. Úgyhogy várom a Snyder verziót.
    Azért ha belegondoltok, vszeg lassan szerződés újratargyalaeok lesznek a színészeknek, nem csodálom, hogy peobalkoznak

  8. Én hajnali 4ig szórakoztam a hashtaggel a Twitteren, szóval nyilván látni szeretném :D

    Igazából, aki kicsit is szereti a filmeket, még akkor is ha nem ezt a műfajt vagy nem ezt a rendezőt, a minimum lenne, ha nem is támogatja, de legalább nem próbálja elgáncsolni, pedig van erre is sajnos példa.
    Remélem az állítólagos tárgyalásoknál ez elég volt, kétszer is volt levél küldéses kampány szóval jeleztük már, hogy nem botok kéregetnek :D

  9. Most film olyan amilyen, de én kíváncsi vagyok rá.

    Amúgy érdekes, sonic borzalmas kinézet után változtattak az emberek hatására.
    Last jedi után is volt minden, nem lett semmi.
    Itt a liga, a másik változat, az meg talán osszejon.
    Biztos volt még ilyen csak nem jut eszembe több
    Más filmeknél bejön a nyomás, másoknál nem.

    Ez is lehetne egy podcast téma. Film stúdiók, rendezők, a közönség nyomasara.
    És hogy meddig lehet el enni.

  10. ha valóban olyan remekmű lenne, amekkora piedesztálra emelik, szerintem a WB egy percet sem habozna a kiadásával. lassan meg már annyi idő eltelt, hogy már semmi garancia nincs arra, hogy ez az a snydercut lenne, ami miatt annak idején kéntelenek voltak whedonnal orvosolni megkockáztatva még a gagyi cgi-t is, vagyis úgy gondolták, hogy akármennyire szarul is néz ki, még így is vállalhatóbbnak érezték, mint a snydercut-ot…
    szerintem innen két végkimenetel lehet:
    A. ha be fognak mutatni valamit, akkor az már nem a snydercut lesz.
    B. ha nem mutatják be, úgy megtarthatják a rajongók hitét, hogy létezik egy mestermű, ami olyan csodálatos, hogy halandó nem tapasztalhatja meg.

  11. en szerettem a JL-t de amikor mar valami korul ekkora energiak mozognak hogy kikeruljon az keruljon is ki!

    en mindenkepp latni akarom!

  12. A regi Superman 2-bol is kiadtak vegul a Richard Donner-fele verziot. (Mar amit ossze tudtak rakni a kesz cuccokbol).

  13. A régi Supi 2 siker volt és jubileumra adták ki a rendezőit.
    Itt meg a Warner vezetősége a BvS után ki szerette volna rúgni Syndert csak a producer megmentette a seggét.

  14. Ayrons:

    A BvS 873,634,919 dolláros bevétele egy 250.000.000 dolláros filmnek nem bukta. Főleg, ha DVD, BR és TV jogokat is még eladják utána.
    Inkább csak szolid siker és nyilván 1 milliárd felett várták, ezért csalódás a stúdiónak.

    Ellenben 657,924,295 dollár egy több mint 300.000.000 dolláros Igazság ligájának. Na, az tényleg bukta.

  15. Az akkori vezetőséget meg meglehet nézni most…
    Zack meg kapott vagy 90 milkát a netflixtől meg van egy kemény rajongói bázisa? karma
    Mondjuk az akkori DC-s főnök, Diane Nelson, használta is a hashtaget tegnap, szóval ő bűnei alól hivatalosan is feloldoztatik :D
    Geoff Johns meg a Whedon nyilván csendben voltak hehe

  16. Warner mindig tudja, hogy mi a legjobb?!
    Komolyan!?
    Suicide Squad? Trailer alapján harom verziót csinaltak, hogy vegul egy pocsék filmet kapjuk.
    Eltudja valaki magyarázni, hogy az új Batman melyik univerzumban fog játszani? Joker vagy Shazam vagy Aquaman vilagába, mert mindegyik kulonálo film lehetne.
    Szóval ha valaki nekem azt mondja, hogy igen, Warner pontosan tudja, hogy mit szeretne akkor elhiszem.
    Más a véleményem, hogy Joker sikere láttán, elkezdtek gondolkozni,hogy Marvel kopintas lehet, hogy nem a legjobb terv, inkabb maradjon a sötét világ. Remelem ez a hiba láttán, valaki repulni fog a Warner-től.

  17. Ja igen Synder a meg nem értett zseni, aki korunk Coppolája és Scorsese-ja.
    A fószer csak akkor képes alkotni valami értékelhetőt ha jó a forgatókönyv vagy szolgai módon követi a képregényt vagy könyvet.
    Az meg már régen rossz, ha valaki filmje csak a rendezői változattal jó.

    Zoli:
    És mivel a Liga bukás lett ezért nem lesz rendezői változat,ellenben a Supi 2vel
    Plusz a jelenlegi vezetőség is messzire kerüli Synder világát.

  18. “A BvS 873,634,919 dolláros bevétele egy 250.000.000 dolláros filmnek nem bukta. Főleg, ha DVD, BR és TV jogokat is még eladják utána.”

    ezt már lejátszottuk sokszor. Reklámot nem számolod, és a fele megy csak vissza a stúdiónak, avagy bőven nem siker. Nem veszteség, de ha kevesebbet hoz mint vártak a befektetés kapcsán, akkor bizony ott változások lesznek.

  19. Ő most hogy jön ide? Kifogytunk a normális érvekből vagy adatokból?
    Mehh… Szánlak ilyenkor.

  20. Mate815:
    Igazat szól ez az ember, tüntessék ki!
    Kajak nem értem, hogy mi ez a Zack Snyder imádat. Amikor a Man of Steel ment meg a BvS akkor utálták mint a szart. Én se szerettem a túl sötét ábrázolások miatt de azért volt egy hangulata ami elkapott a BvS-nél.
    Most meg minden DC sorozatnál meg van említve Superman mint Man of Steel, úgy állítják be mint egy mestermű.. hát azért nem.
    De én is kiállok a SnyderCut mellett mert Snyder folytatta Superman történetét, nem lett volna ennyire poénkodós a film. De mivel nem az egészet forgatták újra ezért lazán nem egy stílusú a film, meglátszik, hogy rendesen belenyúltak és a jó részek Snyder érdemei.
    És igen, szeretném látni Cavill-t még Man of Steel szerepben. Nagyon jó volt benne.

    Darkeagle: hol élsz? Ben Affleck tavaly erősítette meg, hogy ő végzett ezzel.
    Pedig az egyik the most epic batman of all time.
    Meg úgy kb az egész JL szereplőgárda is.

  21. le lett jatszva vagy sem papiron se a BVS se a SS nem kudarc a susi miatt. az hogy kritikailag mit ertek el az mar mas kerdes…

    de pl en meg azt unom mar hogy azert mert neked human nem tetszett a BVS mindig egy darab szarnak kell titulalni meg akkoris ha az iras szempontjabol tokre nem relevans hogy neked mi a velemenyed a bvsrol

    jah es igen Riant szidni mindig lehet es mindig indokolt :D

  22. Akkora nagy siker lett mindkét alkotás, hogy messzire elkerüli stúdió a hozzájuk való kapcsolódást. Snyder érat most gyomlálják ki míg az SS-t Gunn-al pofozzák helyre.

  23. az egyik nyert egy oscart, hozott tobb mint egy milliardot es bar az ev legnagyobb csalodasa lett a rajongoknak es a kritikusoknak, megis keszul belole masodik resz.

    lehet hogy uj rendezovel es 70%ban uj szereplokkel, de megsem a nullarol. mert az alapotlet jo volt cask el lett baszarintva a vegeredmeny. de meg igy is ,,sikeres lett”

    a BVS pedig (bar human szerint szamoljunk marketinget es akkor tuti bukta az egesz, en ezt speciel cafolom de kivagyok en)TENY hogy nem lett atuto siker, de kifejezetten sok embernek tetszik (en sem utaltam a marthas baromsagot leszamitva) es akarhogy is vesszuk ebbol ismertuk meg Affleck Batmant meg Wonder Womant is (akinek a sikeressege meg nem is kerdes)

  24. Ennyi erővel arról is lehetne beszélni, hogy ott a Suicide Squad, amit szintén földbe döngölt minden kritika (szerintem is baromi érdektelen) és rajongók nagy része is, mégis behozott 746-ot globálisan, 325-öt domestic, és most jön a Birds of Prey februárban majd két év múlva egy folytatás. Money money money.

  25. Mate4182: 6/10-et adtam rá emlékeim szerint, pont ezt nem értem, hogy miért képzeled mindig bele a szarozást, amikor tényleg csak adatokról van szó. Nyilván véletlenül volt a BvS után ekkora kavarás a JL körül, miközben épp mindenki megelégedett volt mindennel.

    Itt fenn pedig arról van szó, hogy ennyi évvel és a release hypepal a háta mögött még kevesebb esély van arra, hogy nem csalódás lesz a snyder cut sokaknak. Ha rögtön a BvS után jött volna, és megosztó, az más helyzet lenne.

  26. Zoli: nem ezt írtad, mivel Hollywoodban ami nem siker az tulajdonképpen bukta, avagy bukta a film, utána csak azon lehet vitatkozni, hogy mekkora, és a BvS nem akkora, mint mondjuk most épp a Charlie’s Angels :) de ettől még bukta.

  27. human:

    hiszen még a szar Justice League filmet

    erre irtam cask elirtam es JL helyett BVSt irtam, utana irtam megegy kommentet de az ugy tunik elakadt a vamon vagy nemtom

  28. human:

    Tisztába vagyok a filmek forgalmazási / megtérülési aspektusaival. A BvS akár hogy is nézzük szolid siker. (Markting, reklám, gyártás és adók figyelembevételével.) Az már más kérdés, hogy nyilván nem azért állt neki a Warner, mert 50 millió, vagy 100 millió tiszta profitra számított, hanem legalább 2-300 millióra, azaz a bevételt alsó hangon milliárdra becsülték előzetesen. De ezt, hogy pénzt nem vesztettek, sok ezer embernek munkát adtak és még profitot is termelt buktának nevezni szerintem nagy hülyeség. Más kérdés, hogy mivel könyvelők irányítanak és nem azokat a számokat hozta, mint amit vártak, az rosszul mutatott a könyvelésben, de anyagilag a BvS nem volt bukás. Csak az elvárásokat teljesítette messze alul. De ugyanezt írtam le, csak röviden korábban is.

  29. @Zoli_Új
    ez a felfogás alapján akkor a spider-man 3 sem volt bukta, sőt szinte semmi, ami hollywoodban valaha készült.

  30. Tükör:

    Spider-Man 3 nem is volt anyagi bukás. Csak kicsi siker lett. És hatalmas kudarc a nézők és kritikusok szemében. Ezért nem folytatták, nem anyagi bukta miatt. Mert az nem volt. Ha megnézed, nagyobb siker volt, mint Andrew Garfield bármelyik filmje. Csak abból az első részt szerették, ebből meg a harmadikat nem. Ennyi történt.
    De azért bőven lehet mondani buktákat Hollywood történetéből.

  31. akkor itt van a kutya elásva. ha mindenki szerint bukta egy film és még az elvárt számokat sem produkálta, de épp nem mínuszba jött ki a költségvetés, akkor az a te szótárad szerint siker.

  32. az én hozzászólásomat jelölted meg, pedig nem én egyszerűsítettem le két bitre az egészet, ha visszaolvasod a párbeszédet.

  33. Lehet, hogy megváltozna a film hangvétele, sőt még azt is el tudom képzelni, hogy jobb a végeredmény, mint az eredeti, de ezzel együtt is kérdezem, kell ez nekünk?

    Az egész DC aminek karaktereit nagyon kedvelem. 1000 sebből vérzik a filmes univerzuma, inkább el kéne felejteni ami történt és a Wonder Woman-Aquaman-Joker vonalon mozogni tovább.

  34. 41. – mas szemszogbol nem cask DarkEagle gondolja ugy hogy Snyder job filmet tett volna le az asztalra ha vegig ove a control (erdemes korulnezni a neten mennyire keresett lenne a dolog…)

    ennyi ev utan miert ne tudhatnank meg az igazat? mivan ha vegig ott csucsultek egy atkozottul jo filmen?

    aki utalta az elsot, az ugyse fogja megnezni ezt. akkor mit szamit?

    40 . – ne haragudj a te kommentedben volt leegyszerusitve az egesz 2 bitre ezert jeloltem meg azt.

  35. total kudarc: amikor egy film azt a penzt se hozza vissza amit rakoltottek

    studio kudarc: behozza a koltsegvetest, de azon felul cask szaros par tiz millio dollar

    siker: kozonseg csipazza, kritika csipazza, penz van

    studio siker: koltsegvetes 15x-e jott vissza, azonnal forgassuk a folytatast/elozmenyt/remaket

    en igy latom a vegkifejletteket es ebbe a 4 kategoriaba mindenki be tud tarsitani filmeket tucatjaval a sajat kis tapasztalataibol

  36. az átkozottul jó film, amit évekig rejtegetnek, volt, hogy le is tagadták a létezését, reális… nyilván engem is érdekelne, de engem az érdekelne, ami annyira rossz volt, hogy snydert nekifutásból lapátra tették és whedonnak kellett könyörögni a szomszédban, hogy valami vállalhatót építsen belőle 3 hónap alatt. nem az a verzió, amit évekkel később úgy adnak elő, amikor már mindenki szeretné elfelejteni az egészet, hogy már mestermű volt, csak poénból whedonnak fizettek, hogy elcsessze a premier előtt. #releasetherealsnydercut

  37. 45. – na most lehet hulyeseget beszelek de Snyder nem azert nem tudta befejezni a filmet mert ongyilkos let a nevelt lanya?

    amennyiben jol emlekszem azert ezt a szitut ne hivjuk mar:

    snydert nekifutásból lapátra tették

    whedonnak kellett könyörögni a szomszédban, hogy valami vállalhatót építsen belőle

    azert itt remelem te is erzed hogy ez mennyire nem allja meg a helyet?

    bar ebbol a mondatbol:
    nyilván engem is érdekelne, de engem az érdekelne, ami annyira rossz volt, hogy snydert nekifutásból lapátra tették

    tok nyilvanvalo hogy te cask megint utalni akarsz valamit

  38. A BvS nem bukás, de csalódás. A DC 3 legikonikusabb hőse egyszerre 1 filmben, 250 + marketing és hoz 870-et, mikor milliárd főlé várták bőven. Komolyan, 160-al nyitott Amerikában a nyitóhétvégén, világszinten meg 420 körül és nem érte azt, amit az Aquaman simán megugrott.

    Pattinson meg nem a fiatal Affleck-i Batmant alakíja meg nem is a Jokeres másik “univerzumban” lesz. Különálló trilógia , ami ha sikeres és elkezdenek crossoverezni, akkor a DCEU-ba fog csatlakozni kitörölve Afflecket. Legalábbis szerintem. Ha még akarnak valaha JL filmet, abban nem lesz megint recast, Pattinson lesz most már végig Batman, Gal-t meg megint nem fogják újracastingolni, mikor siker az önálló filmje.

  39. “Snyder’s daughter Autumn Snyder died by suicide in March 2017. He continued work on Justice League for two months to distract himself from the tragedy before finally stepping down in May 2017. His wife Deborah Snyder who was producing Justice League also stepped away from the project. There are also conflicting reports that Snyder may have been quietly fired from the project in January or February 2017, months before his daughter’s suicide and before officially departing from the film.”

    Ellentmondásosak a hírek ezzel kapcsolatban. Van ami szerint márciustól májusig még dolgozott a filmen a lánya halála után. Egy másik jelentés szerint már januárban ajtót mutattak neki és már csak utómunkák voltak (a legtöbb jelenet már 2016. szeptemberében le lett forgatva), mikor a lánya még élt. whedon júliusban vette át hivatalosan a filmet, mert nem voltak elégedettek és nem össze kellett vágni, hanem konkrétan újraírni részeket. A film premierje pedig 2017. novemberben volt.

    Na most, hogy snyder mikor lépett ki a projectből és mi miatt, az abszolút lényegtelen, a lényeg az az, hogy az első forgatókönyv már 2015. júliusában elkészült és snyder (minimum) azóta dolgozott a filmen, ezzel szemben whedonnak durván 5 hónapja volt a premier előtt átírni a forgatókönyvet, visszarángatni a színészeket, felvenni az új jeleneteket, rádobni az effektet és összevágni, hogy valami értelmes szülessen.

    Akkor mégis kinek is köszönhetjük a végeredményt és mégis mennyivel lehet eltérő a whedon előtti verzió és miért volt szükség arra, hogy a bemutató előtt ilyen kockázatot vállaljanak?

    Én nem utálni akarok valamit, hanem jól szórakozni, de legalább azt, hogy valamilyen szinten megérintsen, ez az amit minden filmtől elvárok, akár szar, akár jó.

  40. Ha már ennyire akarják, akkor jöjjön. Egy dvd és/vagy bluray kiadástól nem hal bele a Warner sem, még profitálna is valamenyit.

  41. Ha úgy vesszük a wheedonnak kb. 15% beleszólása volt az egész snyder féle változatba. Ekkora lehet az eltérés.

  42. 48. – Ellentmondásosak a hírek ezzel kapcsolatban.

    ezt alairom, elismerem en ugy tudtam hogy meghalt a nevelt lanya, maradt meg valamennyit de aztan erre hivatkozva felallt es tavozott. ertheto modon senki nem fikazott akkor senkit.
    viszont ezek alapjan ez mar nem allja meg igy a helyet …

    A JL-t mar a keszitese alatt korbelengte a para, ott volt ez a rendezo para, ott volt a bajuszincidens, tobb sebbol verzett a film mire moziba kerult. nem jelentenem ki hogy Snyder rossz alapja volt a gond amire Wheedon mar nem tudott ,,eleget” epitkezni…

    franc se tudja, engem ezek utan egyre jobban erdekel. en szerettem a JL filmet a hibaitol fuggetlenul, de erdekelne mit hozott ossze Snyder egyedul mert nem egy filmmel bizonyitott mar NALAM (ez nem azert nagybetu mert en vagyok valaki hanem mert ugy ertem nekem ez a legfontosabb :D )es tul nagy a hype szakman belul es kivul is mar joideje szoval kell hogy legyen valami a dolog mogott

    sz ahogy SZSZFilm is irta: lemezen nincs az utban senkinek, akinek meg kell az majd orul neki (jelen!)

  43. Édes jó Istenem, ahelyett, hogy hallgatnának, és elfelejtenék egy életre, képesek itt előjönni ezzel, nincs az a plusz jelenet, és vágás, ami azt a filmet megmenti. :D

  44. 53. pontosan, annyi videót, részletet, trailert néztem youtubeon, gyakorlatilag a film háromnegyedét láthattam már, és az egész egy olcsó, amatőr justice league paródiának tűnik. ezen hogy segít egy xy cut? még az alakítások is röhejesek. vakít nagyon a TRUE FAN köd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.