A Cats új előzetese

Oké, itt az új videó, de baszki, tudjátok mi derül ma ki: 300 millió dollárba került a film. Aztakurva. Dolgoztak a szőrön?

Amúgy az arcokon mintha alakítottak volna, de továbbra is emberszerűen mozgó furcsa macskákat mutat az előzetes.

human
írta
2019. 11. 19. 17:35
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “A Cats új előzetese” bejegyzéshez

  1. Egyik top comment youtube-on: “Someone give this movie the Sonic treatment, if that’s even possible.”
    :D

  2. Van benne valami bizarr még mindig. Valahogy az emberi agy nem tudja olyan egyszerűen befogadni ezeket a macskaembereket. Lehet jobb lett volna full CGI macskákat használni vagy a színészeknek macskásan, négykézláb járni.S bár én scifi rajongó vagyok ésnem kellene a kinézeten meglepődnöm, sőt még az itteni nótákat is ismerem, de az összehatás még mindig inkább taszító. Holott látszik, hogy van benne művészi igényesség, de mégis ez oltári bukás lesz.

  3. “300 millió dollárba került a film”

    Ezek szerint annyira bíznak benne mint az Endgame-ben. lol

  4. 5.: ezen most nagyon felrohogtem :D

    en cask azt remelem ettol a filmtol hogy a Corridor Crew megint szetszedi oket egy reakcio videoban :D

    es erzek egy kis sajnalatot JAmes Corden irant aki nem tudom miert adja ilyesmihezs a nevet/arcat

  5. Anyukámnak semmi baja a CGI-jal és ő várja. Lehet, hogy be tud ez vonzani egy bizonyos célközönséget.

  6. Kétlem, hogy a színészek a forgatáskor már előre tudták, hogy pontosan hogyan is fog ez kinézni, ha elkészül. Szerintem számukra is meglepetés volt. :) Remélem, hogy nem lesz elsöprő siker, mert ha igen, akkor a jövőben sajnos több hasonlóra is kell még számítanunk.

  7. hűű, nekem olyan groteszk az egész. kiráz tőle a hideg. A mozgás, a mozgásuk az amitől hányingerem van. És még sikerült a fingós pancser kövér nőt is a szokásos karakterével a képünkbe nyomni, mert valamiért Hollywoodban azt hiszik az emberek erre vágynak. Bár lehet USA gerjed erre és én vagyok a furcsa lény, aki nem.

  8. Levették a szőrt az arcokról, így nekem már nem olyan rossz, inkább olyan mint egy kosztüm, ami ide viszont illik.

  9. Én szerintem megnézetem magamat valami dokival, de eskü a maga perverz módján ez néhol tetszik. Persze a frász se nézi meg, de olyan, mint valami iszonyat gettó techo klip, ami a crackről szól. Háh.

  10. Sztem van olyan népszerű a musical, hogy a koca nézők sikerre vigyék. Amúgy meg ez musical egyáltalán? A traileren nem látszik.

  11. Fú mennyi nyávogás tejóg, rosszabbak vagytok, mint a macskák.
    Nagyon remélem, hogy lesz egy cut az 1. verzióból majd dvd-re vagy blu ray-re. Nekem nagyon bejön ez az egész.

  12. Olyan film lesz ez amit a színészek 30 év múlva letagadnak majd. Vagy lehet már hamarabb is.

  13. Már most látom, hogy ezt egy jó nyári piálós estén fogom megnézni a haverokkal és közben szénné röhögjük magunkat.

  14. Totális érdektelenség és csak bosszant a 300 milla. Mennyi mást, jobbat lehetne belőle kihozni. Elnézést azoktól akiket érdekel, de remélem elvérzik a kasszáknál!

  15. Érdekes, a Blacksad-re nem nagyon panaszkodnak az emberek, pedig ott elég hasonló a koncepció. Én szorítok ennek.

  16. Ha ez lett volna az első trailer, ami kijön a filmhez, nem akadtak volna ki ennyien a látványon. De nekem nagyon idegesítő, hogy szét van vágva az előzetes, kb. rá se tudsz fókuszálni, hogy mi történik egy jelenetben, de ez fura módon még javít is, hogy ne legyen annyira cringe a videó. De ezt a filmnél már nem fogják tudni eljátszani :D

  17. tudom, hogy nem ez a lényeg és nem mintha vágynék a látványra, de felmerül a kérdés, hogy a film világában mégis hogy szaporodhattak el így ezek a se nem macska, se nem ember hibrid teremtmények nemi szervek nélkül, ha már úgy döntöttek a készítők, hogy feltétlenül ruha nélkül kell őket ábrázolni.

  18. Évtizedek óta képtelenek összehozni egy normális Predator filmet, 40 milliókkal szúrják ki a másodvonalas alkotók szemét, amiből csak lecsúszott vagy ismeretlen színészekre futja és visszafogott vagy béna trükkökre. Egy ilyen förmedvényre meg kidobnak 300 milliót. Mondjuk amennyi macska- és mjúzikelb#zi van, még siker is lesz ez a beteg agymenés.

  19. 26. – en imadom a macskakat es semi bajom a musicalekkel, de erre akkor ulnek be ha tudnam hogy a film utan kapok egy tablettat amitol orokke elhetek

    ettol fuggetlenul a predatoros pelda valoban bicskanyitogato
    (azt mondjuk tegyuk hozza hogy a musical eddig termelt kb 3,5 milliard dollart szoval nem ok nelkul gondoljak hogy kereslet lenne, mas kerdes hogy nem erre a fosra :D)

  20. Jó lesz ez. Nem kötelező megnézni. Panaszkodni itt pedig szánalmas. Ez nem egy Last Jedi, ami tényleg szar. Ez teljesen jó lehet, csak a bemutató nem tetszik.

  21. Én azt olvastam, hogy nem mo-cap volt a CGI, hanem felvették “rendesen” a filmet, és szerencsétlen VFX artistok kézzel beszőrözték a szinészeket. Ha ez igaz, az micsoda babramunka lehetett, te jó ég

    Amugy ez a trailer olyan furán van vágva, ezek a random kiáltozások, főleg Derülő Jánostól, nem tudom hova tenni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.