Heti bemutatók: november 21.

A kihívás, az állóképesség hete? Családosoknak, és a gengszterfilmek rajongóinak is. Sőt, még borzasztó romantikus film is jött.

 • Jégvarázs 2. – Frozen II – 2 Frozen 2 Care
 • Valan – Az angyalok völgye – magyar krimi skandináv stílusban.
 • Tudsz titkot tartani? – Can You Keep a Secret? – lesz írás! Nem vicc?
 • Tejháború – Héraðið – Izlandon nehéz tejet termelni.
 • Az ír – The Irishman – elég sok moziban megy, de többnyire csak napi 2 időpontban. Ez nem meglepő, hiszen a játékidő 3,5 óra, szóval rá kell készülni.
human
írta
2019. 11. 21. 18:57
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Heti bemutatók: november 21.” bejegyzéshez

 1. Ír marad netflixesen itthon. Frozen is marad itthon majd 3-4 hónap múlva amikor megjelenik jó minőségben eredeti szinkronnal.
  Én moziban már csak a Decemberi Jumanji 2 és SW 9 wt nézem.

 2. Az irembert nezzuk, de majd csak Netflixen. Mozikban 3.5 oras filmet csak szunettel engednek leadni (Volt egyszer egy Amerika valaki?)

 3. Tudsz titkot tartani? Nem. Ez salakanyag volt.
  Ezt egy tini is rendezhette volna az insta celeb bravo magazin alapján. Állandóan alkoholt isznak, trendi dolgok egyvelege a háttér és a körítés. A szereplők játéka 0. Fejlődés 0. A moziban feleségem közölte hogy haza menne (miatta mentünk). A nézők beszélgettek és unatkoztak. A terem kihasználtsága háromnegyede volt. A végén kevesebb mint a fele. A film vége kb. annyi, hogy jelenet közben egyszercsak vége. Semmi levezetés, semmi érzelmi azonosulási lehetőséget nem hagy. A jelenetek csak úgy egymásra pakolva jönnek sorban. A latin, török, magyar ezer részes délutáni sorozatok komolyabbak minden szempontból.

  Nem ajánlom, maximum a 11-12 éves lányoknak. De nekik sem mert alkoholista, torz képet kapnak a párkapcsolatokrol és szociális kapcsolatok építéséről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.