The Call of the Wild-előzetes: Ford és a CGI?

Mehetünk sírni a moziba? Legalábbis az előzetes ezt próbálja sugallni, meg azt, hogy egy nagy kalandról van szó. Jack London könyvének, A vadon szavának az új adaptációjáról van szó, amiben egy kutyát elrabolnak a kényelmes otthonából, és az aranyláz idején szánhúzásba fogják.

A rendező Chris Sanders (The Croods, How to Train Your Dragon), a főszereplők Harrison Ford, Dan Stevens, Cara Gee, Karen Gillian. Eddig megvettek, hiába fura néha a kutya. A poszter alatt ott a trailer.

29 hozzászólás a “The Call of the Wild-előzetes: Ford és a CGI?” bejegyzéshez

 1. Én már itt sírok :(

  Manapság a kutyák az új dinoszauruszok?

  Kihaltak, vagy mi a fa.z?

  Ford allergiás a kutyaszőrre?

  Tényleg egész korrekt előzetes lenne a méltán híres Jack London-feldolgozáshoz, aztán meglátom a blökit, illetve annak illúzióját…

  Siralmas.

  Minden fórumon ez megy:
  Miért nem találtak egy élő, betanított kutyát ehelyett az odaprintelt, idétlen mozgású és fejű paca helyett?

  Ez egy rossz vicc!

 2. Nem szoktam rinyálni a cgi miatt, de ez valami iszonyat, és nem csak a kutya, hanem úgy az egész.
  Ha a többi még nem is, de legalább a kutya legyen már igazi.

 3. Fura, most nézem az arany iránytű sorozatot, és cgi a kisállatok kb. tökéletesek, meg nem mondanám, hogy nem igaziak. Ez meg kilóg a vászonról, néha még mintha a mérete is változna :)

 4. imádom a kutyákat…de ez a cgi dög borzalmas,ha javitanak rajta..hmm talán..mert amúgy az alap jó..

 5. Jack London könyveiből árad a természet és az állatok tisztelete. Ezzel a CGI filmmel pont a lényeg veszik el a történetből: a természet és a természetesség. Egy élő kutyus szemében ott csillog az értelem, ennek meg szinte emberi reakciókat csináltak. Ehh, nem is folytatom…

 6. Alapítványiba talán majd elmegy, de ez már megint fullCGI giccsparádé, akár ki is tehették volna az elejére a Dízni/Marvel/DC logót.

 7. Csináltak volna Scooby-Doo filmet ezzel a technikával, a vicces kutya oda illik, nem egy Jack London adaptációba. Gyerekeknek elmenne így, de ők meg Forddal nem fognak tudni azonosulni.
  Egy két jelenetnél megérténem, hogy belepiszkálnak CGI-al, állatvedelem, stb., de ez így kapufa, szerintem (is).

 8. Atya ég! A film készítői gondolom még soha nem látták az Úton hazafelé, Fehér agyar, A vadon foglyai filmeket és nem hallottak arról, hogy betanított kutyák, macskák és medvék is léteznek. Ez olyan szinten van, mint a Disney-s Kutyabajnok című film.

 9. Húha… megrémültem. Nem tudtam eldönteni az előzetes nézése közben hogy most ez egy gagyi mese, vagy egy komoly film akar-e lenni? Merthogy egyik sem, és ez nagyon nem áll jól neki.

 10. LOL, CGI kutya. Hova jutott mar a filmkeszites. Mert a kutya olyan nagyon ritka allat, lehetetlen tanitani barmire is, nincs mas valasztas, CGI kell. Az biztos, hogy a Corridor Crew-nak lesz eleg municio meg egy ideig :-D
  Harrison Ford ugynoke meg miert beszeli ra ilyen filmekre. “Figyu ize van ez a film, egy CGI kutya lesz a tarsad, hozza kell majd beszelni vegig. Tuti jol megy majd a kasszaknal, vallald el.”

 11. Az biztos, hogy a Corridor Crew-nak lesz eleg municio meg egy ideig :-D

  amen!

  wn mar a catst is cask ezert varoom :D mostantol legalabb tudunk valaminek orulni ha valami nagyon gagyin nez ki

  btw: nem tudom megerteni miert egyszerubb lecgiozni egy kutyat mint hasznalni egy igazit …

 12. Egész jó grafikája van ennek a játéknak ahhoz képest hogy xbox 360-ra jelenik meg. Jah hogy ez egy film akar lenni 2019-ben? :D

 13. Azért itt jó pár jelenet van, ahol betanított kutyával se lehetne érvényesülni úgy gondolom, és nyilván hogy ne legyen a látvány (real kutya-CGI) eklektikus vagy eltérő szerintem érthető miért döntöttek inkább a CGI mellett. Nekem egyáltalán nem tűnik gagyinak vagy műnek, de ez csak az én véleményem. Jó érzés Ford bácsit újra jó? filmben látni, a munkásságán nőttem fel. Én adok neki egy esélyt :)

 14. “Minden fórumon ez megy:”

  a videó dislike aránya nem erős pedig, szóval lehet nem annyira sokan akadtak ki, mint gondolod esetleg.

 15. Akkor én most erősítek egy dislikal!

  Ez siralmsan néz ki, se talán a gyerekeknek bejön majd.

 16. Ha az 1:43-nál levő rész átmenne a Buster Scruggs balladájából az aranyásós epizódjba a történet csak kutyával, akkor azért odabaszna :D

  Scooby & Bozont, The late years, we are mentals.

 17. Atyám, ha igazi kutya lenne, akkor itt rinyálnátok, hogy szegény blökinek mi mindenen kellett keresztül mennie a forgatások alatt és mégis mit képzelnek az emberek, hogy állatokat kínoznak stb. stb. stb. Vagy az állatvédők rinyálnak vagy a CGI Haterek. Csak szólok, hogy ez egy trailer, aminél nagy valószínűséggel felmérik a “közönség” reakcióit. Aztán megy vissza a CGI gyárba és elkezdik finomítani a terméket. Srácok, csak szólok, hogy a technológia előre felé halad, hiába nyígtok, hogy “régenmindenjobbvolt”. Akkor is volt, aki köpdöste, az akkori technikával készült filmeket, szóval ez nem nagyon változott.

 18. A gond nem a technikával van, hanem azzal, hogy mire használják. Mert amíg korábban szinte észrevétlenül és csak akkor használták, amikor másképp nem volt megvalósítható egy-egy jelenet forgatása, mostanra már az ilyen művi jelenetek kerültek többségbe a filmekben. És ami egy fantasy esetében még elmegy, az egy természetről szóló filmből kilóg. Én a gyerekeket se vinném el erre, mert ebből ugyan nem fogják megtanulni, hogy milyen csodálatos harmónia alakulhat ki ember és (élő) állat között. A trailer utolsó pillanataiban már szinte vártam, hogy mikor kacsint ki a képből a kutya, annyira természetellenes az egész.

 19. @human

  Olvass bele az előzetes alatti kommentekbe!

  Nem a dislike-kat számoltam meg, hanem elovastam a hozzászólásokat.

  Szarul néz ki és ez látszik is rajta, ennyi.

 20. symor: jó, de az már végképp a leghangosabb, legfelháborodottabb réteg, nézd meg a Ghostbusters nőinél a dislikeok is peregtek, szóval ez enyhébb fogadtatás.

 21. Fúj, ez szörnyű. Aránytalan változó méret,irritáló fintorok és arcmozgás a “kutyánál”.

 22. En ertem, miert pont a kutya miatt sir mindenki, nyilvanvalo. Na de ennek az egesz trailernek (es mozinak) a 90%-a CGI. Inkabb animacios film ez mar, ennyi erovel odatrukkozhettek volna mar Ford meg a tobbiek arcat is, es lenne egy Tin-Tin vagy Polar Express-fele film.

 23. Hm…. Ford miatt megnézem. De már látom, hogy valahogy külön kell pontoznom Ford alakítását a vizuális megjelenéstől és nem szabad majd összekevernem a kettőt.

 24. Ez valami borzalmas. 2019-ben ezt tenyleg bevallaljak, hogy ekkora tragya-fos cgi-t hasznalnak egy “kutyas” filmnel? Szornyu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.