Röviden: Can You Keep A Secret?

Ezt a filmet egy 17 éves írta? Ez a titok? Vagy az, hogy borzasztó? Mondjuk legalább valaki felvette a harcot a Netflix közepes romcomjaival. Már ha ezt előnynek lehet mondani.

A történet a legklasszikusabb szerelmesfüzetes felállást tartalmazza: a főszereplő egy repülőúton a légmozgások miatti halálfélelmében minden titkát kiönti a mellette ülő jóképű férfinak. Akiről utána kiderül, hogy valójában annak a cégnek a “visszatérő” főnöke, ahol hősnőnk dolgozik. Kis csetlés botlás után közelebb kerülnek egymáshoz, de míg ugye a férfi minden titkot tud, közben magáról alig valamit árul csak el.

És az az igazság, hogy pár hete írtam, de a bonyodalomból már csak ködös részek derengenek. Sőt, a filmről is. Talán annyi beugrik, hogy konkrétan a bonyodalomnál nem értettem, hogy miért van annyira felfújva. Aki ezért moziba megy, az szégyellje magát, de komolyan. Nem is érződött mozifilmnek, bár azért kicsit jobban nézett ki, mint a Netflix romantikusai, mármint képileg. De összességében ezt sem tudom odaadni neki, annyira felesleges a végeredmény.

Az mondjuk nem titok, hogy Alexandra Daddario szép, de nekem kicsit meglepő, hogy a True Detective után milyen közepes gagyikba alkalmazzák folyamatosan. Tényleg a castingosok nem látják többe? Vagy ő választja ezeket? Ezt sosem fogjuk konkrétan megtudni.

7 hozzászólás a “Röviden: Can You Keep A Secret?” bejegyzéshez

 1. Szégyellje magát aki moziba megy érte? Na pont ezért fog kihalni onnan minden, ami nem Marvel, Star Wars, stb.

 2. Daddario nem jó színésznő. Kész. A film meg egy rakás szar volt. 0 kémia a szereplők között. Egy jó dolog volt benne: Tyler Hoechlin ő is csak eyecandynek. Nem értem ki látott ebben fantáziát…

 3. Valóban nem kommenteltem, mert eddig ez volt az első alkalom, csendes olvasó vagyok. De, ha már így feljött, nagyon nem örülök neki mert én szeretem a kis, független vagy legalábbis függetlenebb filmeket is. Fáj, ahogy megfojtják a piacot, és Scorsese-vel is többnyire egyetértek, annak ellenére hogy a Marvel-filmeket is nagyon szeretem. De szörnyű látni, ahogy pl a Ford v Ferrari még mindig csak a költségeit termelte vissza, míg a Frozen 2 berobban azonnal 350 milliós kezdéssel globálisan. Vagy hogy Emmerich tényleg évekig könyörög hogy finanszírozzák meg a Midway-t, a felét kapja meg a pénznek amit akart és valóban a stúdiót sem lehet elítélni ezért, mert látszik, hogy még így sem képes pozitívra kijönni a mérleg. Hogy csak az elmúlt hetek példáival éljek.

  Szerintem itthon azért ment ez moziba mert itthon nagyjából minden eladható ami vígjáték, ha nem romantikus vígjáték akkor pláne.

  Nem azt mondom, hogy egy rossz filmtől eltanácsolás bűn lenne, egyszerűen a kijelentést éreztem a “szégyellje magát” formában túl erősnek. Bár részemről ez a film a teljesen közepes kategória: a lehető legátlagosabb romkom, nulla hozzáadott értékkel, de ennyi. Ne haragudj, ha úgy érződött csak be akarok szólni.

 4. Ez az idei év Pizzarománc!
  Egy perc néma csenddel emlékezzünk meg azokról a filmekről, amiket esélyünk se volt idén látni moziban…

 5. Megneztem, de csakis Tyler Hoechlin miatt. Imadom! Na de ez a hatalmas titok a vegen!! Nem tudtam, hogy most sirjak vagy nevessek. Inkabb sirtam.
  Bemutatjak, hogy mennyit vannak egyutt, seta, etterem, de mirol beszelnek, ha a ferfi magarol semmit se mondd. Ilyen letezik?! Nem hinnem.
  Mikor a tv-bol rajonnek a munkatarsak, hogy kirol is beszel a fonok, total hihetetlen, hogy a csaj magara veszi. En rohogtem volna egyet, es felvallaltam volna magam, es annyit mondtam volna a tobbinek, hogy Es?! Mellesleg dagadt volna a fejem, hogy a jokepu fonok a pasim.
  Most ott tartok, hogy elkezdtem a konyvet olvasni, hatha hozzaad az elmenyhez, vagy legalabb megmagyarazza ezt a hatalmas titkot amit a fonok tartogatott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.