Jingle All The Way (Hull a pelyhes) őszintén

Kapitalizmus és karácsony = YAY! (De csak ha túl vagyunk a 3 hete zajló fekete pénteken.) Swarci ünnepi filmjét kapták el a Honest Traileresek, bőven volt rajta fogás.

human
írta
2019. 11. 27. 04:12
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Jingle All The Way (Hull a pelyhes) őszintén” bejegyzéshez

 1. kb 20 eve lattam ezt a filmet anyukammal meg noveremmel moziban. ez volt az egyetlen alkalom hogy igy 3asban moziztunk szoval nekem ez a film mindig is elokelo helyen fog szerepelni a karacsonyi filmek kozott :)

  btw: nem olyan rossz film ez

 2. Még a videó előtt: nekem az az emlékem a filmről, hogy valami iszonyat sokat röhögtem rajta, nagy meglepetésemre (nem vártam a filmet).

 3. 3. – igen mert itt nem CSAK arra epult a humorfaktor hogy Arnold nagy es eros. nem mondom hogy Oscar gyanus, de itt nehol szabalyosan szineszkedett az arcaval :D

  (amikor a jatekboltban a kamu jelvennyel reformed a zsarukra azon hangosan felrohogok mar az emlektol is :D)

 4. Hát szomorúnak tartom hogy manapság nem tudják megfogni ezt a hangulatot ,amit a 80-90-00-es években diktáltak a karácsonyi filmek.
  A Hull a pelyhes bármikor újranézhető karácsonytájt. Ilyen még számomra a Grincs ( Jim Carrey vel) , a Segítség apa lettem ( Nic Cage-el) , a Mi a manó és rendben van Tim Allen Télapuja is ( 1. rész) és a Kelekótya karácsony is szintén vele. Így már kicsit átcsúsztam a 00-es évekbe , de azóta szinte semmi. És még ott van persze Chase Karácsonyi vakációja.
  2010 otán egy valamirevaló alkotás jut eszembe, az a Karácsony Artúr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.