5 hozzászólás a “Így készült a Rise of Skywalker” bejegyzéshez

 1. “Még mindig nevetséges, hogy a 7-8-9-et egy szinten reklámozzák a korábbi filmekkel :DDD”

  Továbbra sem nevetséges mert megérdemelten teszik oda őket.

 2. @Crash: én osztom Sawyer véleményét. Nagyon rossznak tartom az új trilógiát (persze nem láttuk a harmadikat még, de az előző kettő bőven elég volt sokaknak) és nem hinném, hogy az utókor egy szinten fogja emlegetni a hat Lucas-filmmel. (Most ne térjünk ki rá, hogy azoknak is vannak hibái. Tudjuk, nem erről van szó, hanem arról, ahogyan a Disney bánt a történettel/karakterekkel/mitológiával, stb.)

  Viszont elfogadom, hogy neked tetszettek, és tiszteletben is tartom a véleményedet.

  Őszinte kíváncsisággal kérdezem, hogy szerinted miért “megérdemelten teszik egy szintre” a többi Star Wars filmmel?

  És félre ne érts: nem próbálok szarkasztikus lenni, nem gúnyolódom. Nem komment háborút szeretnék elindítani, abból már bőven volt mindenkinek része az elmúlt 4 évben, mióta elindult ez az egész. Őszintén kérdezem, mert tényleg komolyan érdekel, hogy miért tartod jó Star Wars filmeknek a Disney műveit?

  Mások is leírhatnák a gondolataikat és érzéseiket, hogy szerintük miért jó/vagy méltó az új trilógia? Engem ez nagyon érdekelne, mert nem láttam még erről átfogó véleményhalmazt.

 3. Jaon: csak egy példa a sokból, amiért én is nagyon szeretem az új filmeket – a TLJ tökéletes példája annak, amikor egy szerzői filmes megőrzi a kezjegyet egy blockbusterben, és olyan filmet csinál, ami hazavagja az előre becsomagolt mitológia ideáját (Luke nem az a hos akinek hitte magát, hubrisze miatt elbukik, Rey szülei senkik, etc.). A TFA pedig tökéletes, “szombat délelőtti” szórakozás ami megragadja a klasszikusok hangulatát. Precízen összerakott, szórakoztató film. De ez tényleg csak egy gyors összefoglalása a gondolataimnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.