R besorolású Birds of Prey és Suicide Squad 2?

A Varietynek elvileg vannak infói a Warner/DC jövőjéről, és a Joker sikere után nem meglepő, hogy ismét ráébredtek valahol: “nézd már, lehet milliárdot keresni R besorolású filmmel is”. Surprisedpikachu?

Az insiderek szerint a Suicide Squad folytatás tehát R besorolású lesz, és a Birds of Prey is erre számíthat, bár nem a Joker-féle darkossság miatt, csak a felnőttes, humoros, női bandás felépítéstől akarták eltanácsolni a kölköket. Amúgy utóbbinál reshootok voltak, amik elvileg jelentősen javították a film tesztvetítéseinek fogadtatását.

the studio has become more comfortable with backing comic book movies for adults. “Joker” became the first DC release to nab an R rating, but it won’t be the last. “Birds of Prey” is also expected to get a similar rating and insiders predict that James Gunn’s upcoming “Suicide Squad” sequel will also be R-rated. In the case of “Birds of Prey,” the film won’t be in the pitch-black, grim vein of “Joker.” Insiders describe the film has a more humorous, spirited, girl gang adventure, albeit not one for younger children. A series of recent reshoots dramatically improved test screening results and the studio is confident “Birds of Prey” will be a hit when it opens in February.

Nem mellesleg arról is szó van, hogy a The Batman csak pár jelenetben néz be Arkhambe, de minden a filmben feltűnő gonoszban látják a spinoff lehetőségét.

Plusz minden Superman pletyka csak annyi, pletyka mármint (JJ Abrams, Michael B Jordan), legkorábban 2023-ban érkezhet az alsógatyás, annyira előre pedig nem szívesen köti le magát senki. De nyilván keresik, hogy mit kezdjenek vele.

A végére a leginkább captain obvious:

There’s a huge appetite for R-rated superhero movies and if Marvel isn’t going to step up, that presents an opening for DC to tap into that audience

Hát igen, erre újra meg újra rá kell jönni. Mondjuk a fentiekből úgy tűnik, hogy ismét a rossz leckét vonják le: talán a témának kell felnőttebbnek lenni, nem elég csak teletenni fuckkal és vérengzéssel. Nyilván a Deadpool ellenpélda, de a Logan vagy a Joker nem csak a vér miatt talált be a közönségnél. Eddig 2-1, hogy csak a nagyobb képregényadaptációkat említsük.

14 hozzászólás a “R besorolású Birds of Prey és Suicide Squad 2?” bejegyzéshez

  1. Hú, de izgalomba jöttem. Jaa, nem. Egyébként a Deadpool is marha szarul öregedik,ilyen “Avatar hatást” kezdek érezni rajta. Az is csak a technikai újdonság miatt volt először “jó film”, aztán harmadik nézésre világossá vált,amikor már nem vakított el minket a 3d, hogy ez ugyanaz a nyálas klisé, amit már vagy százszor láttunk. A Deadpool is csak azért volt elsőre fasza, mert meglepett mindenkit, hogy képregényfilmben ilyeneket ki lehet mondani. A második rész már egyenesen kínos volt.

  2. Az, hogy B. Jordan találkozott a Warnerral 2019. elején, arról lehetett hallani mondjuk csak pletyka szinten, de ez ennyi. Azóta nem történt előrehaladás Superman ügyben. Cavill meg 1-2 hete a Mens Health-ben azt mondta, hogy még nem adta fel a karakter megformálását /mondjuk nyilván mi mást mondana/ és hogy “you will see” /ez mondjuk érdekesebb/. Ha Shazam mellett benne lesz Billy harmadik filmjében, ahol Black Adam ellen mennek és ha Dwayne-nek van ebben beleszólása, hogy maradjon a köpenyben, szerintem élni fog vele. Egy Black Adam stáblista utáni jelenetben feltűnhetne.

    A BoP “R” kategóriájáról már lehetett információkat olvasni ezelőttről is Robbie szájából, aki ugye ilyen besorolást szeretett volna. Úgy látszik, ki tudta harcolni és nem utólag vágják meg pg13-ra. Az SS2-nél elvileg a szöveg káromkodós meg haláli humoros, ott valszeg ezért indokolt a magasabb besorolás, bár én örülnék neki, azért kicsit meglepődnék rajta. Az első Squad marha sokat kaszírozott az alacsonyabb besorolással.

  3. 2. – Cavill meg 1-2 hete a Mens Health-ben azt mondta, hogy még nem adta fel a karakter megformálását /mondjuk nyilván mi mást mondana/ és hogy “you will see” /ez mondjuk érdekesebb/.

    ezt en is lattam. en meg mindig remenykedek hogy egy nap visszakapjuk a legjobb Supermant

    BoP tok hidegen hagy, max letoltom ha olyan less, de az SS 2 mar erdekesebb falat Gunn miatt

  4. fasza, hogy még az insiders is szítja a parazsat a dc vs marvel ellentét körül. a filmek célközönségének a 90%-a pont leszarja, hogy melyik stúdiótól jön a film, csak legyen nézhető legalább. pont arról szólt az elmúlt 11 év, hogy a korhatár besorolástól függetlenül is lehet jó filmeket letenni. sőt, a once upon a deadpool még szórakoztatóbb volt, mint az első r-rated vágás szerintem.

  5. Az egy dolog hogy Jordan elvileg beszélget a Warnerrel de én azt nem tudom megérteni hogy az emberek miért hiszik autómatikusan hogy ő Cavill-t fogja váltani mikor a képregényben legalább 2-3 fekete Superman van amiből 2 jó fiú a másik meg ugye Cyborg Superman aka Hank Henshaw. A másik kettő meg totál más univerzumról származik szóval nekem semmi gondom nem lenne a Jordan féle Supival amíg Cavill marad.

  6. “De komor vagy! Biztos nem a DC univerzumból jöttél?” :D nekem kb. ennyi a véleményem erről az egész R besorolás dologról.

    Nekem aztán édes mindegy, hogy milyen besorolású egy film amíg élvezhetően jó.

  7. 5. – nem kovetem nyomon a kecsapot bocsi.

    mar nem is tudom hol volt belinkelve a men health interju, ott lattam

    Michael B Jordan meg cask ne legyen Superman. jo szinesz a srac szo se rola, de eddig akarmikor kepregeny filmre adta a fejet abbol valami szar sult ki. igen tudom black panther igy meg ugy, de szerintem az a film egy fos es hiaba volt Killmonger egy viszonylag jobban kidolgozott fogonosz ha a valosag meg mindig annyi hogy a fogonoszsaga kimerult annyiban hogy masszinu ruhat hord mint black panther (ez mondjuk altalanos marvel problema szerintem)

    az f4 filmrol meg 3 betunel tobbet nem vagyok kepes leirni: fos

    szoval jogyerek Michael de ahova lep ott comicsszar terem :D (nem az o hibaja)

  8. 8. – Egyáltalán nem csak annyiben merült ki. Szomorú, hogy csak ennyit tudtál/akartál látni az egészből.

  9. 9. – ne haragudj de en annyit lattam hogy van egy fazon aki magat Wakanda uranak tartja es Black PAnther jelmezben harcol egy fazonnal aki magat Wakanda uranat tartja es egy Black PAnther jelmezben harcol az elso fazonnal.

    jo persze ez csunya lekerekites de lenyegeben ugyanaz a felallas mint a legtobb marvel filmnel. a foellenseg = fohos cask mas ruhaban

    hulk ellenfele a szurke hulk volt
    hangya ellenfele a sargahangya vagymi a tokom volt
    dr strange ellenfele egy masik magus

    most komolyan folytassam?

  10. Mate4182: jó de ez a másik oldalra is igaz -> a legnagyobb DC hős ellenfele a szülőbolygójáról egy ugyanolyan képességű karakter volt. A Justice League ellenfelére még annyira sem emlékezni, mint a Szürke Hulkra 13 évvel korábbról, Az Aquaman a Black Panther csak kifordítva, mert a visszatérő a jófiú. Shazam ellenfele? Csak arra utalok, hogy semmi értelme az egymásra mutogatásnak :D

  11. még lehetne folytatni, flash reverse flash, hal jordan sinestro, aquaman ocean master, és akkor a crime syndicate-ről ne is beszéljünk. nem ez miatt szar vagy jó az egyik vagy másik oldal, de ha valakit ez zavar, az a saját baja, csak akkor lássa, hogy másik oldal is ugyanez. ezért röhej az egész ellentét, amit beültetnek az emberek fejébe, hogy muszáj az egyik képregény kiadót szeretni a másikat meg utálni, miközben kibaszott kevés ember olvas képregényt például Magyarországon.

  12. itt most ovatosan emlitenem meg hogy Ti hozzatok bele a temaba a marvelvsdc vonalat. en egy szoval nem mondtam hogy ez cask marvelre lenne igaz, de ott sokkalta szembetunobb a dolog.

    dc filmekbol meg mindig Batman mutathat fel a legtobbet aki olyan mint Spiderman a Marvelnel (nekik vannak a legjobb ellenfeleik mindket kiadonal, pont ezert mert megszakitjak ezt a reverse faszsagot)

    a tobbivel egyetertek, a DC kb ugyanezt csinalja, cask mondom ott meg nem volt annyi film hogy ennyire konnyu legyen a peldakkal dobalozni (jo alairom ha a sorozatokat is belevonjuk ott mar mukodik a dolog)

  13. Ez nem csak Marvelre meg DC-re igaz csak azok a mainstreamek. Aki olvasott mástól is szuperhős képregényt az tudja hogy ez az összesnek az alapja. Nincs ezzel semmi gond. A gond az hogy a legtöbbször tényleg ugyan azt látjuk és még csak szikráját sem látni annak hogy próbálkoznának. Ez főleg a Marvelre igaz mert a DC mondjuk úgy próbálkozik bár a a próbálkozás nem biztos hogy a megfelelő szó. Náluk inkább az van hogy kihúznak egy zsákból 2-3 ötletet és választanak és ebből néha jól sül az egyik vagy néha akár 2 is. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.