Black Widow-előzetes

Hogy mesélj el egy eredettörténetet a hagyományos felépítés nélkül? Hát legyen egy “rendbe kell tennem a múltam” küldetés. Budapesten! Na meg valahol vidéken is, ahol már szuperhősösebb kinézetű is a film az Atomic Blonde helyett.

Az biztos, hogy komolyan gondolták az Iron Man-szerű kisebb hangvételű filmekhez való visszatérést kicsit. Bár persze utána jön az Eternals jövőre, de ez azért nem olyasminek tűnik, mint egy Dr. Strange akár, hanem kicsit hagyományosabb… egészen a trailer végéig. A szereplőgárda pedig Marvel-szokáshoz híven marhajónak tűnik egyelőre.

Az előzetes és a poszter a tovább mögött. Akkora hypeot nem érzek, ti?

human
írta
2019. 12. 03. 12:33
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Black Widow-előzetes” bejegyzéshez

  1. hozza a kötelezőt, csitt-csatt dirr-durr, számomra nem feltétlen várós, moziban okozhat meglepetést
    nem érzem teljesen indokoltnak egy fekete özvegy “eredetstory-t”, meglátjuk mi lesz belőle

  2. Nekem tetszett az előzetes, Budapest végre tényleg Budapest lesz, csípem ScarJo-t meg az Özvegyet is, és jöhet egy “kisebb” Marvel film, kicsit elég az univerzum megmentéséből. Jöjjön csak.

  3. Trailer alapján, gondolom RDJ csak kameózni fog.

    Bár a második vagy harmadik trailerbe már remélem őt is bele teszik.

    Itt is van univerzum építés, ugyanis kapunk egy főgonoszt aki szerintem nem fog meghalni, plusz megkapjuk fekete özvegy utódját is, mert tuti fel fog tűnni a jövőbeni filmekben illetve az új bosszúállókban :)

  4. Az összes klisét belenyomták az előzetesbe amit csak találtak a klisépolcon. Tükörbe nézős, visszaemlékezős, fekete autós porban vonulós, több személyis, baráttal verekedős, jó, hogy látlakos, superhero landinges, magasról leugrós, törmelék között cikázós.

    Ez is csak a szokásos marvel tömegtermék lesz.

  5. Érzek benne egy kis Red Sparrow feelinget, de ez persze Budapest és a kém történet hatása. Elég jól megvágták a trailert, a zene nagyon ütős!
    Ettől függetlenül még mindig nem nagyon érzem ennek a filmnek a fontosságát…

  6. Engem berantott. Jó látni hogy nincs veszélyben a bolygó hogy nem a föld alól tör elő valami hegy méretű idióta. Jó látni hogy Dávid Harbour karaktere nincs annyira komolyan véve. Szerintem ha nem akarják túl nagy volumenure venni a dolgot, meg működhet is. Mint pl a Hangya anno. Csak itt ne a humora fokuszaljanak hanem mondjuk a kozelharcra

  7. KicsiSaguaro-val teljesen egyetértek, ez így ebből teljesen kihagyhatónak tűnt. Szerencsére ScarJo játszik azért időről időre más jellegű filmekben is!

  8. Fú engem nagyon nem győzött meg, bár az is igaz, hogy soha nem voltam a karakter rajongója. Valahogy szerintem kezdek immunis lenni a marvel féle “epikusságra” és egyszerűen már teljesen súlytalan nekem a legtöbb filmjük. De amúgy biztos szórakoztató lesz.

  9. Imádom ScarJo-t meg tényleg jó a casting de ezt leszámítva erre a filmre semmi szükség most. Csak azért csinálják hogy hátha lesz a WW84-nek valami konkurenciája de ezt simán földbe döngöli majd. Ha ez a Polgárháború után jött volna ki azt mondom oké de így Nat halála után totál felesleges. És ha esetleg tényleg azt tervezik hogy az itteni húgocskájára cserélik le akkor végképp jó nagy barom Feige mert az egyetlen érdekes dolog a karakterben pont ScarJo. :D

    Nem azt mondom hogy szarnak tűnik de ebből nem lesz 1 milliárdos film az tuti. Még akkor sem ha Vasember feltűnik benne. Ami amúgy megint csak f.ság mert ha már megölték őket akkor hagyják is őket úgy és ne készüljön pl majd Vasember 4 a múltban mert ezzel csak azt támasztják alá hogy az újakkal nem tudnak univerzumot építeni.

    Otthoni filmnek egyébként jó lehet.

  10. Biztosan megnézem, mert szeretem a kicsit fölhözragadtabb akciózásokat a Marvelnél, főleg ha cuki csajok zúznak benne.

    ScarJo és Florence Puch mintha csak akciószerepre születtek volna, bár a “minőségibb” (értem ez alatt azokat, amelyeknél azért komolyabban is színészkedni kell) filmekben is jól nyomják.

  11. ha nem felejtem el, itthon megnézem egyszer. tizenkettő egytucat, nulla, semmi. az Eternalst viszont várom!

  12. Nagyon hangulatos előzetes. Engem nagyon érdekel. De David Harbour Red Guardianja nekem nem nagyon passzol ehhez a filmhez hiába marvel. Az előzetesbe nagyon nem illett oda a bohóckodása.

  13. Jól néz ki, de a kémvilágot nem igazán kedvelem. Szerintem az egész film a Lélekkőben játszódik, ahol a Polgárháború utáni emlékeit újra fogja élni, de aztán rájön, hogy menekülhet meg. Esetleg amikor Captain America visszavitte a követ, akkor semlegesíti az áldozatát. Szóval remélem Scarlett néni marad Bosszúálló. Ha pedig nem, akkor talán meglepnek minket, hogy erre a filmre mi szükség volt.

  14. Engem ez kicsit elvesztett.
    Pisztolycserés résznél a koreográfián felsírtam, lepofoztam volna a harcművész koordinátort érte az fix + a rendezőt, aki ennek alapján a HobsandShowt etkinti opus magnumának.

    …aztán jött David Harbour mint Fat Red Captain és visszanyert

  15. Engem eddig nem érdekelt…most már érdekel :D Budapest és Scarlett…ha az egész filmben csak annyi lenne, hogy a Blahán várja a metrópótlót ami a 3 centis hó miatt nem akar megérkezni, akkor is megnézném :D

  16. Érdekes mert én várom, de valami hiányt érzek.
    Végre nem úgy tűnik mint az előző marvel filmek de akkor is van benne poén (why), kémfilm de nem egy Winter Soilder (why),
    a zene kicsit más de am meg tipic (why).
    :D
    Komolyan benne lesz RDJ? Minek?
    A Homecoming-ba se kellett volna, vagy nem hisznek abban, hogy nélküle is megállja a helyét a fő karakter? ! Akkor minek csinálnak egyáltalán filmet?
    Rég megérdemelte Scarlett, hogy legyen saját filmje, nem kell ide más.
    Max Renner. Abban reménykedem, hogy benne lesz.

  17. jesustomer:
    Hát ez az. Pont egy olyan karakterről csinálnak filmet, amivel a marvel tudna valami merészt húzni egy komolyabb hangvételű sötét tónusú film, de helyette továbbra is a megszokott formulát követik.
    Szép munka Kevin Feige! Jó tudni, hogy a csúcsra érve (Végjáték) is még mindig nyuszi vagy!

  18. Mennyire könnyű dolog így filmet csinálni. Évek alatt felépítesz pár karaktert, aztán már csak őket kell benyomni bármilyen sztoriba. Amúgy simán nézős lesz. Nekem ilyen Mission Impossible feeling kicsit.

  19. “Florence Pugh tetszett a Midsommar-ben.”
    +1 elsőre rá se ismertem

    +bizonyos részekről nekem is Atomszőke villant be. De hiába botlott meg az a film, én úgy érzem, női szemmel, mindez Theronnak sokkal jobban állt..

    Majd azért otthon kap egy esélyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.