Jöhet az új Planet of the Apes?

Csak mert a Fox már rajta van az ügyön. Ez lesz az első “redevelopment treatment ” a Disney felvásárlás óta, avagy kerülgetik a reboot szót, de erről van itt szó, a franchise rebootjáról. Ez nem azt jelenti, hogy valamelyik korábbi filmet újracsinálják, hiszen a James Franco-s is reboot volt anno, nem tiszta remake. Szóval nem kell rögtön rémeket látni, hiszen csak majmok vannak itt.

Wes Ball (The Maze Runner) fejleszti, és a rendezést is rábízzák, avagy már van az önéletrajzában csodás jövőt bemutató film, van tudás amire építkezhet. Minden viccet félretéve, simán lehet plusz történeteket tenni még gondolom a Majmok bolygója franchiseba, csak érdekel ez egyáltalán valakit, pont ezt kell újraéleszteni már most?

22 hozzászólás a “Jöhet az új Planet of the Apes?” bejegyzéshez

  1. Pontosan. Jó, hogy kell még belőle. Simán tartotta (talán emelte is) a színvonalat a sorozat.

  2. Na,kíváncsi vagyok mikor jelentik be az új Alien filmet is,ami már a Disney/Fox egyesülés terméke lesz. A majmok bolygója egyébként várós.

  3. Nagyon jöhet, csak folytatás legyen inkább. Ott még lehet tovább menni, meg akkor is ha nem jutunk el az űrhajóig.

  4. A Maze Runner szerintem egy nagyon jó film, a folytatásai kevésbé voltak jók, de én simán el tudom képzelni a rendező stílusát egy “visszajött űrhajósos” filmben.

  5. Hirtelen de boldog lett mindenki egy élőszereplős, állatos Disney film hír hallatán! :)
    Persze en is kíváncsi leszek.
    De az aggasztó, hogy adott egy reboot + folytatások, amik úgy lettek jók, hogy nem “gyalázták meg” az elődöket.
    Remélem, ez se fogja.
    Kézenfekvő lenne, ha ezúttal az emberiség nagy részének kiirtását, rabszolgasorba taszítását mutatnák meg. Ahol az ember már nem domináns, nem is egyenrangú ellenfél, hanem elállatiasodott faj, aki már nem is emlékszik a dicső múltjára. Csak hát ki akarna ilyenre befizetni?

  6. Szerintem most kezdődik a rókabőr.. az új filmek teljesen jók voltak most, imádom mindet, de szerintem ezt itt abba kéne most hagyni.

  7. Wolfwings: kevés. Sajnos. :)
    Eleg zagyvaság lett fentebb, szóval azt akartam írni, hogy az aggályos, hogy a trilógia sikere miatt akarják a témát leporolni (pedig dehogy is poros az még! :)) és ezt érdemi mondanivaló nélkül teszik. Ezért lenne érdekes most jó majom-rossz majom koncepció helyett olyan társadalmat bemutatni, ahol az emberre mint haszonállatra, rosszabb esetben, mint kártevőre tekintenek. Csak hát ez nem túl disneys téma.

    A 68-as filmben az ember az ősemberi szintjére süllyedt vissza. A filmipar meg adós az őskor hiteles bemutatásával, Annaud 81-es filmje óta nem láttam említésre méltó alkotást a témában, lehet, hogy emiatt gondolom, hogy a majmokkal ez működne.

  8. Ez volt az a reboot, amit példaként lehet hozni, ami pozitívan sült el. A folytatás beleférhet bár nem érzem szükségét, de egy újabb reboot nagy hülyeség lenne ilyen hamar.

  9. Az elsőt szerettem, a kettő elment, a három nagyon nem jött be. Igazából ugyanaz volt, mint a második rész, csak a majmok szemszögéből, dögunalmasan. Mint egy zombis film, unalmas zombikkal a főszerepben.
    Ha az űrhajós témát behozzák, jöhet, de a CGI majmokból elég volt.

  10. Az űrhajó nem zárja ki a CGI majmokat. De tényleg lehetne mondjuk olyasmi jelmezes, mint a 95-ös Congo-ban, nekem bejönne. Az idomított majmok kora lejárt.

  11. Meg kellett néznem mikori az előző, 2011-es…
    Indokolatlannak tartom megint elölről kezdeni, folytatás viszont jöhetne hozzá.

  12. A Disney égisze alatt nem tudom mennyire érdekelne. Meg tényleg nem tudom megérteni miért kell ezt piszkálni. Mondjuk ha folytatás lesz akkor esetleg de ha lenullázzák az eddigieket akkor tuti nem érdekel.

  13. Ne már..
    Egyrészt túl korai lenne, másrészt az előző trilógia nagyon ott volt, rendesen tartotta a színvonalat mind a 3 részben, harmadrészt a disney alatt egy ilyen kaliberű film amiben nem csak megkarcolják rdj arcát vagy folyna a vér az orrából.. elképzelhetetlen.

  14. “Ha az űrhajós témát behozzák, jöhet, de a CGI majmokból elég volt.”

    Lol. Egyreszt szineszek jatszottak el. Masteszt rohadt jol nezett ki. Harmadreszt a regi maszkos megoldas olcso es gagyi es 100%-ban szurrealis. Attol, hogy valamk regi meg nem lesz jo.

  15. Sokszor feljön az a téma, hogy a Disney-nél kizárt a durvaság, és ez valóban így van, de nem értem miért kell így lennie. A Disney-nek ez miért éri meg? Van igény a komolyabb hangvételű, durvább mozikra is, lásd Joker, Deadpool, Logan, tehát biztos, hogy tudna vele sok pénzt keresni a stúdió. Vagy előfordulhat, hogy a fogyatékos amerikai szülők emiatt örökre kiutálnák a Disney-t és becsődölne? Nem értem egyszerűen, hogy ez miért jó nekik…

  16. “Lol. Egyreszt szineszek jatszottak el. Masteszt rohadt jol nezett ki. Harmadreszt a regi maszkos megoldas olcso es gagyi es 100%-ban szurrealis. Attol, hogy valamk regi meg nem lesz jo”

    “Lol”, félreértesz. A kinézetükkel semmi bajom, de a harmadik film a 80% majmok miatt unalmas, ezen kívül logikátlan és kiszámítható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.