Togo-előzetes: kihívják Harrison Fordot

Bár ugye a Call of The Wild is kapott hideget-meleget, de ez az igaz történet sem számíthat túl sok jóra. Oké, a kutyák nem folyamat CGI-ok, de basszus, minden más igen?

Igen, megtörtént eseményről van szó, amiben egy férfi, és a kiöregedett szánhúzója elindult az alaszkai vadonba, hogy gyógyszert hozzon pár kölöknek.

A poszter alatt ott az előzetes.

14 hozzászólás a “Togo-előzetes: kihívják Harrison Fordot” bejegyzéshez

 1. Hú, a kutyus gazdája most nagyon boldog lenne( ha élne). New Yorkban a Central Parkban áll egy nagyon impozáns szobor a megtörtént esemény akkori sztárjáról, Balto-ról (egy rajzfilm is készült róla 95-ben, ha esetleg látta volna valaki). Baltoval az a helyzet, hogy ő azért lett az esemény sztárja, mert ő vezetésével tették meg a szánhúzók az utolsó szakaszt, amikor a hajtójuk a hidegtől és kiszáradástól nem nagyon volt már magánál (de Balto okos kuty volt, ismerte a környéket és hazatalált, ráadásul még csak nem is lassított).

  A probléma az, hogy Togo, a mostani film hőse, kb a dupláját teljesítette a távnak, ráadásul a legveszélyesebb szakaszon, ezért a gazdija naná, hogy majdnem szélütést kapott, amikor megtudta, hogy az ő hősies kutyája helyett Balto kapott szobrot. :D

  Egyébként minden elismerésem a hajtóké, télen -40/50 fokban,0 látótávolságban, gyakorlatilag életveszélyes terepen kellett megállás nélkül, egymást bevárva/váltva megtenni az utat a gyógyszerrel, amit egyszer MAJDNEM el is hagytak. Kisebb csoda, hogy a hajtók egyáltalán élve megúszták. Persze szegény kutyák közül többen elpusztultak, így az impozáns szobor kijárt nekik a CP-ban.

 2. Szerintem ez jobban néz ki mint a Fordos és a történet is érdekesebb és izgalmasabb. (számomra)

 3. Nem tűnik rossznak de az a jégtáblás rész nagyon kizökkentő a végén. De 1nek meglehet nézni.

 4. Na, ez meg a másik véglet. Ebben csak a kutya tűnik így elsőre okésnak. :D
  Maga a történet egyébként valóban megérdemel egy tisztességesen elkészített filmet. :)

 5. A Harrison Fordosat lehet hogy eletemben nem fogom megnezni, annyira szarul nez ki (nem csak a CGI hanem az egesz film….), ez viszont nekem sokkal jobban tetszik. Ha a vegen nem adjak be azt a jegtablas reszt, akkor most ertetlneul allnek a “a kutyák nem folyamat CGI-ok, de basszus, minden más igen” felvezetes elott. Az tenyleg kuka, DE ez meg csak trailer, szoval ahogy pl a Sonicnal is, meg mas filmeknel, itt is lehet valtoztatni/javitani. Nekem ez kell es tetszik. :)
  Jah es William alapbol kotelezo nekem :D

 6. Amúgy durva, hogy képesek voltak cgi dobni a kutyákra, hogy azok úgy is nézzenek ki, mint a régi husky-k( ma már annyit tényésztették őket, hogy tök más a kinézetük de ez a legtöbb kutyafajtára igaz).

 7. Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Togonak hívja a kutyáját a z örök hó birodalmában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej… menjen inkább el egy világítótoronyba őrnek :)

 8. Én is szoktam ilyen hülyeségeket mesélni a gyerekeknek. Lehet egyszer film lesz belőle “igaz történet alapján…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.