Kép a Downhillből – avagy Force majeure remake jöhet?

Az eredeti egy szikár komédiának is hívható, az az alapötlete, hogy nyaralás közben egy lavina sújtja a helyet, ahol a főszereplő család pihen, és az apa kifejezetten gyáván viselkedik eközben.

Az amerikai változatot Nat Faxon & Jim Rash (The Way Way Back) rendezi, a főszereplőket pedig látjátok: Julia Louis-Dreyfus és Will Ferrell.

human
írta
2019. 12. 05. 10:32
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Kép a Downhillből – avagy Force majeure remake jöhet?” bejegyzéshez

  1. Akkor ez a hogy jön a lavina, a faszi elfut,ott hagyta a családját, de mégse sodorja el őket hanem megall ott elluttuk, és faszi kínosan próbálja magát kimagyarzni?

  2. A film amiben majdnem tortenik valami es utana vegig errol megy a passziv-agressziv drama. Alig varom… :D

  3. Úrég, egyáltalán nem komédia az eredeti…
    Egy nagyon brutál, kőkemény lélektani dráma. Ezt a a fenti gárdával nem tudom elképzelni. Ha nyíltan komédiává írják át, akkor működhet esetleg, de egy totál új film fog születni.

  4. Force Majeure (French: [fɔrs maʒœr]; Swedish: Turist, “tourist”) is a 2014 internationally co-produced comedy-drama film directed by Ruben Östlund

  5. Hacsak tényleg nem lesz komikusabbra véve ezzel a két színésszel az új verzió, akkor én sem értem, ha változtatnak akkor meg legalább, ha nem is sikerülne, akkor is nem tök ugyanazt nyomták le csak rosszabbul… de nekem mindegy.

  6. Will Ferrel szerintem az az arc aki a Diszkopatkanyok ota a tipikus DVDre jovo filmek arca lehetne.

    a filmjeinek nagyon nagyon tulnyomo resze szerintem jobban jart volna ha egybol a polcokra kerul vaszon helyett…

    A legszorakoztatobb dolog a fazon korul az az hogy egy az egyben ugy nez ki mint az RHCP dobosa, meg kozos videojuk is van ahol egyforma ruhaban ulnek.
    (+1 van egy kozos videoja amikor a Green Day eload egy dalt ez a barom meg nekiall beszallni vmi triangulummal :D Billie Joe elrohogi a fel szamot :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.