Hétfőn jön az új Ghostbusters előzetese

Jason Reitman rendezi, és végre pár kép is van, amivel lehet hangolódni erre a tényleges folytatásra, ami figyelmen kívül hagyja a női kalandos rebootot.

Ez itt a poszter, de alatta ott vannak a fotók.

13 hozzászólás a “Hétfőn jön az új Ghostbusters előzetese” bejegyzéshez

 1. Dettó várós, illetve az előzőt pénzért se, de közben rájöttem, hogy tuti direkt csináltak egy botrányos részt, mert kiszámolták, hogy az is hoz majd pénzt, és utána egy valamirevalónak kinéző rész meglovagolható sokkal jobban, ha előtte lerombolják 110%-ban az eredeti kultuszát. Ilyen utra next level marketingfogásként.

 2. Én megnéztem az előző nőmosott baromságot, annál csak jobb lehet.
  Semmi nem működött benne, ami az első kettőt annyira szerethetővé tette. Nyomi a történet (már nem is emlékszem rá), hiányoznak a jól megírt és szimpatikus karakterek, nuku feszültség, marad a béna poénkodás (juj, de vicces a buta buzi jó csávó).
  A színészválasztás a két méteres, tehetségtelen és idegesítő fekete kliséhalmaz (az a nő olyan, mint egy Whoopi Goldberg-Hulk) kivételével elment, de láthatóan ők is unták és egyik komika sem erőltette meg magát.
  Így hiába szép képileg és a trükkök minősége is rendben, teljesen felesleges volt megcsinálni (és így utólag megnézni is).
  Csak remélem, hogy ez a gárda már kellő tisztelettel nyúlt hozzá az alapokhoz és végre egy olyan filmet hoznak tető alá, ami méltó lesz a régiekhez.
  És persze nem barmolják szét a modern kor rákfenéivel (pc, metoo).

 3. Emlékeztek a ghostbuster első jelenetére, amikor Murray a szép nő miatt szivatja a kísérlet másik résztvevőjét? Egyszerű, de emberi szituáció, és valamiért a mai mozifilmekben már nyoma sincs hasonlónak. Ennyire megváltozott, ennyire cinikus “profi” lett mindenki, hogy kedves, vicces, emberi jeleneteket amerikai filmben már nem látni, nem tudnak ilyeneket írni, ha látni is hasonlót, akkor azt valami bevándorló szállította.

 4. Nekem a képek alapján nincs jó előérzetem. New York legalább olyan fontos szereplője a GB filmeknek, mint Bill Murray. Ez így inkább néz ki Stranger Things epizódnak. Remélem bemennek majd a városba, és nem pedig a nagy öregek látogatnak el oda.

  Egyébként vállalva, hogy trollkodásnak nézitek, én anno jó hangulatban ültem be a női változatra és nagyon jól szórakoztam rajta.

 5. Teljes mértékben egyetértek, a régi nagy klasszikusok, nem véletlenül váltak azzá. Tisztelettel, odaadással álltak neki egy filmnek, és még CGI sem volt amivel mindent oda lehet vakarintani. Sajnos azt hiszik hogy ez ma elég és pár csilivili szarral ki lehet elégíteni az embert, történet meg nulla. Butul a nép hihetetlen tempóban, és ha egy nagy névre már ráhúznak egy sokadik vagy felesleges bőrt (lásd: jurassic park, terminátor stb) a popcorn béla beveszi….A kínos önirónia és ismételgetés nem egyenlő az eredeti ötlettel, vagy poénnal ami akkor ott működött, észre kéne venni! Egyszerű és nagyszerű ma már 10-ből jó ha 2, ha jó darab kell inkább előveszek valamit a 70-es 80-as vagy talán még a 90-es évekből. Nagyon remélem hogy végre méltó folytatás készül, ha már egy Reitman keze alól kerül ki…

 6. Óriási tisztelet volt akkoriban az anyag iránt, igen, főleg a Ghostbusters 2-nél, amit legszívesebben mindannyiuk letagadna.

 7. anthony711

  A Ghostbuster 2-t főleg azért húzták le, mert az első rész újdonság-varázsát nem tudta megugrani. Amúgy egy teljesen korrekt folytatás volt. Rengeteg, ma már klasszikus és visszasírt folytatást lehúztak a maga korában ugyanezért. Kevés olyan sikerfilm volt, ahol a második rész nagyobb siker volt az elsőnél, mint pl a Terminator 2 vagy az Aliens esetében, és ott sem az ötletet überelték, hanem a látványt és az akciót.
  Szerintem ma bőven elégedettek lennénk egy Ghostbuster 2 szintű folytatással (mai értelemben véve persze).

 8. Scorpion82: húsz év múlva az akkori elégedetlenkedők meg majd a Feig-féle Ghostbustersre fognak könnyes szemmel visszatekinteni, mondván, hogy akkor minden jobb volt. Hányszor láttuk már ezt.

  Nem mondom, hogy a Feig Ghostbusters filmtörténeti mérföldkő, de ez alapján azt levezetni, hogy micsoda tisztelet meg odaadás volt régebben… Hát…

 9. Szerintem a kettes gyenge. Volt azért amit lehetett folytatni jól látvány nélkül is: Beverly hills cop, Halálos fegyver, 48 óra, Die hard, csupasz pistoly, Hellboy, Szigoruan piszkos ugyek, Keresztapa, Nolan Batman,ja es a Gladiator!!!

 10. anthony711:
  Azért a Feig-félében semmi sem működött, nem véletlen, hogy meg sem próbálják tovább vinni, hanem visszanyúlnak a régihez, amit akkor is folytatni akartak, csak valaki (most nem emlékszem, ki) a szereplőgárdából szaboltálta. Nyilván nem ért fel a második rész az elsőhöz, de azt mégis megnézzük a legtöbben még ma is néha, ha elkapjuk a tv-ben (én legalábbis), míg a Feig-félét nemhogy nem venné meg még 500Ft-,os Tesco-s DVD-n se senki, de még el is kapcsolja a tv-t róla.

 11. Ghostbusters 2 teljessen korrekt fojtatás. A karakterek között működött a kémia(marhulás). Bármikor megtudom nézni még most is. Feig-féléből csak részeket láttam de nem veszi be a gyomrom sosem fogom szerintem megnézni. Jól döntöttek inkább felejtsük is el. Remélem nem ilyen kisvárosi környezetbe akarják helyezni amiket a képek is sugalnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.