11 hozzászólás a “Holnap tényleg itt a Wonder Woman 1984 előzetese” bejegyzéshez

  1. Nem mondok újdonságot azzal ha azt mondom a kedvenc DCEU filmem a WW volt meg úgy általában a kedvenc DC karakterem is Diana de ez még az én várakozásaim is felülmúlta pedig ez csak teaser. Azért nem gondoltam volna hogy valaha látni fogom ahogy a képregények lapjairól adaptálják ahogy Diana meglovagolja a villámokat vagy inkább úgy mondom hogy Pókember stílusban lasszóval suhan el a segítségükkel. Ha ez nem epic akkor nem tudom micsoda. Patty Jenkins nem szarakodik. :D

    Anno úgy a Warner nem engedte hogy megcsináljon egy hasonlót csak akkor a széllel akarta ezt csinálni vagy valami ilyesmi már nem tudom pontosan de úgy fest ezt megengedték. Nyilván a siker miatt is. Nagyon kíváncsi vagyok hogy hogyan fog kinézni Cheetah már ha mutatják.

    Itt egy kis villámos infó előre a kételkedőknek szólva nem légből kapott dolog. Bár aki látta az 1. részt azt talán nem lepi meg hiszen Zeusz lánya.

    https://www.geekfeed.com/wonder-woman-justice-league-preview/

  2. Ezen a “vonalon” pl van egy 2021-es Black Adam és 2022-es Aquaman 2 eddig, szóval egy darabig biztos.

    Az, hogy a The Batman-t, Suicide Squad 2-t hova tervezik egyáltalán belevonni azt már nem értem.

  3. Gyerekek ne már. A The Batman trilógia alternatív univerzum ahogy a Joker is. A SS2 az Aquaman 2 a Black Adam 2 a Shazam 2 a Flash film (igen az is lesz bár már sokadik alkalommal van rendezője :D) a Birds of Prey és a WW84 mind DCEU. Szóval honnan van az infó hogy fixen kukázva van a DCEU?

    Annyit mondtak hogy nem fognak ezentúl rámenni az úgymond MCU féle univerzumépítésre hanem önálló filmeket fognak csinálni és ezt több módon is, pont ahogy a képregényekben is van, lásd pl sima DC Comics és a DC Black Label ami egyébként a Joker is simán lehetne.

  4. Fixen kukázva :D na jól van…

    Van bárki, aki szerint Margotot vagy Galt majd dobni fogják és recast lesz? Annyi kell csak, hogy a Flash filmben babrálnak valamit az idővel és bumm, Affleck helyett Pattinson. Vagy meg se magyarázzák, mert minek.

  5. lordboxi:
    Mondjuk engem, mert ennek a filmnek az előzménye volt a legjobban elkészült DC film az említett “vonalon” belül?

    Meg az elég nagy hülyeség, hogy kukázva lenne, mert jön az Aquaman 2, a Shazam 2 és a Black Adam, ami bele tartozik. Meg persze a Suicide Squad 2 és az okádni való Birds of Prey is. A The Batmannek nem hiszem, hogy sok köze lesz ehhez a DCEU univerzumhoz.

  6. Igazából igazatok van mert készülnek meg ide filmek, de Superman es Batman nélkül tok fölösleges. Meg sztem már csak kifuttatjak amibe pénzt öltek.
    Black Adam, meg Sc2,sőt talán Shazam is lehet total más continuitas része a vegen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.