Örökre Star Wars

Miközben Oscar Isaac elejtette, hogy baromira nem érdekli egy spinoff POe karakterével, addig egy új tv-spot is befutott az idei Star Wars-hoz.

human
írta
2019. 12. 07. 04:41
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Örökre Star Wars” bejegyzéshez

  1. Nem csak őt, szerintem a többséget sem erdekelné egy spinoff Poe történetével. Annyira nulla az összes új karakter ebben a trilógiában, hogy az szinte hihetetlen.

    Az előzménytrilógiában bárki érdekesebb mint ők együtt, na jó, kivétel Jar Jar. Az eredetiben meg aztán tényleg.

  2. Inkább néznék Watto -ról vagy Sebulbá-ról eredet történetet mint a Disney trilogy bármelyik karakterével. Ide sorolva az öreg depis, csöves Jake Skywalkert is.

  3. Érdekes, mert Poe karaktere ritka idegesítő, de mint szinész meg egész korrekt szerintem.

  4. Kovezzetek meg, de imadom a SW vilagat, minden epizodot szerettem, szerintem kedvelni fogom a 9-est is, de ezeket a spin off sorozatokat felejtsuk el… Senkirol, ismetlem senkirol nem erdekel spin off… Meg az erkezo Obi-wan sorozat se hoz kulonosebben lazba. Birom McGregor jatekat, de minden amit tudni akartam a Obirol, azt mar kb tudom, ugrani kellene visszafele egy jokorat, elso koztarsasag, vagy valami…
    Sorozat szinten esetleg erdekelne egy a birodalom szemszogebol. Hallottam egy konyvrol – Elveszett csillagok – ami birodalmi kadetok szemszogebol mutatja az eredeti trilogia esemenyeit… Na azt mondjuk megneznem.

  5. A Mandalorian sorozatból kiindulva úgy se lenne mélysége, így inkább ne csináljanak több sorozatot.

  6. Sokkal jobb és értékesebb színész ő attól, hogy egy ilyen egybites pojácát kelljen játszania. Értem én ,hogy ezekért fizetik a csilliárdokat, de örülök annak, hogy nála is van vége annak a bizonyos lófasznak.

  7. Szerintem a disney olyan gyorsan akarja feledtetni az új trilógiát, amilyen gyorsan csak lehet. Báár még csak megvárják az ep9 fogadtatását.

  8. Az eredeti trilógiában is minden karakter annyira kiforrott és mindent megtudtunk mindenkiről. Az uralkodó tajszámát is tudtam a trilógia végére… Obi-Wanból is már annyira sok volt, hogy csak na, minden megtudtam róla. Részletesen láthattam, ahogy Luke egyé válik az Erővel és egy szépen felépített és kellően gyorsított trainenget mutatott be, amit más Jedik évtizedekig tanultak. :D
    Lando-t is már ki kellett vágni szinte, annyi infó csepegett róla. :D

  9. hkim: jaja szerintem is. Egyértelműen nem az univerzális kritikai siker és a dollármilliárdok volt a céljuk ezzel az egésszel, szégyen, amit elértek.

    Soldierdsgn: +1

  10. Szerintem legyünk gyorsan túl ezen a részen is, és mint a terminator esetében is, ne nyúzzuk szerencsétlen franchiset… Ez régen el lett mesélve, le lett zárva, meg persze ezekkel el lett…ba@zva… Az original szálakat Lucasra kellett volna bízni, ha úgy adódhatott volna a dolog, viszont a rouge one szerintem elég elfogadható lett, ahhoz képest.

  11. Nem kell izgulni, a Mandalorian-nel gyakorlatilag rebootolták az SW-t az ismert elemek megtartásával és átalakításával. Ez lesz az új irány innentől, csak még le kell adni a 9. részt is, de ez inkább nyűg már a Disney-nek is. A sorozat hangulata jó, aztán, hogy találnak-e mélységet, meg rendes sztorit azt majd meglátjuk. Valszínűnek tartom, hogy a régi rajongókat elengedték már nagyrészt és megint az egész kicsiket próbálják elérni és nulláról felépíteni a dolgot.

  12. Hú, az minket se érdekel :D Még a felvetéstől is kiráz a hideg. Szerintem legtöbben úgy vagyunk vele, hogy csak legyen már vége ennek a történetszálnak. Az új karakterek közül én pl. senkire nem vagyok kiváncsi, csak az öreg miatt nézem meg, meg hátha valami értelmes új dologgal bővül a mitológia része.

  13. “Valszínűnek tartom, hogy a régi rajongókat elengedték már nagyrészt”

    ??, pont a Mandalorian a régi rajongók kedvence kb.

  14. human

    Az enyém biztos nem.

    A Disney eddig egyetlen új, eredeti dolgot sem tudott hozzátenni a SW univerzumához (pl. Starkiller base, ellenállás vs. Első Rend, ami egyenlő lázadók vs. Birodalom, még egy saját fénykardot sem tudtak szerezni Rey-nek, azt is a Lucas-filmekből lopták: “Hogy jutottál hozzá? – Most nincs idő elmesélni!” – mit mondjak parádés, stb. nem is sorolom).

    És, hogy 2019-ben (a sorozatok aranykora idején, amikor lényegében bármit meg lehet valósítani a TV-ben, történetileg és technikailag egyaránt) egy bébi Yoda az Eredeti, Nagy Ötlet? Ezt tudták kitalálni? Ennyire futotta a “fantáziából” (és a “bátorságból”)?

    Mindennek a legalja.

    Számomra a Disney-féle SW univerzum: kuka.

  15. de ezt mondom, azt nem lehet kijelenteni, hogy “a régi rajongókat elengedték már nagyrészt” mert pont nem ezt teszik a Mandaloriannal meg főleg őket szolgálják ki. Az hogy neked nem tetszik, az rendben, senki nem vitatja, csak abból ne vonj le nagyobb következtetéseket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.