Itt a Wonder Woman 2 előzetese

How does it feel? Mármint ez lenne a dalszöveg. Itt van Gal Gadot, rohadt szép, és nagyon a 80-as években kell megmenteni a világot valami machináló csávótól meg a Bridesmaids elkészülésétől.

That’s just a trashcan. Na ott lesz mindenki jövő nyáron?

65 hozzászólás a “Itt a Wonder Woman 2 előzetese” bejegyzéshez

  1. Ez nálam day one film. :D

    “a Bridesmaids elkészülésétől.”
    Ezen felsírtam hangosan. XD

    Amúgy ez tényleg sokkal jobbnak tűnik mint amennyit én vártam el tőle. Patty Jenkins mostantól a kedvenc nőm Gal Gadot mellett. De most komolyan, nem hiszem el hogy egy filmben láthatjuk végre a teljes erejű Dianát amiben használja a villámait, ráadásul még azt a gyönyörű és rohadt menő Arany Sas páncélt is felölti.

    Sokan félnek hogy hogyan jött vissza Steve de szerintem arra már az előzetes is választ adott. És egész jó megoldás és nagyon úgy fest hogy nem is végleges. Meglátjuk. Annak is nagyon örülök hogy visszatérünk Temiscirára. Ja és annak is örülök hogy egyelőre nem spoilerezték el Cheetah külsejét. Elvileg nem az lesz a végleges külseje mint az új posztereken.

  2. Én is örülök, hogy még nem leplezték le a Cheetah kinézetet, amúgy is korai megmutatni ennyire korán, hogy nem lesz kedves sokáig, meg nem baj, ha esetleg még mindig dolgoznak a dolgokon.
    Hát igen eléggé úgy tűnik, hogy bárki kívánsága teljesülhet

  3. húbazzeg, ha ezt Waititi rendezte volna….. de így is marha jó (nak néz ki). legalábbis a trailer :D
    és Pedro fucking Pascal szőke hajjal :DDD

  4. “nem lesz kedves sokáig”

    Én azért remélem hogy nem csak annyiból áll majd Cheetah karaktere hogy barátnők Dianával aztán ugye valami miatt átváltozik (képregényesek tudják hogyan) aztán gonosz lesz mert igazából Cheetah-ként sem teljesen gonosz. Pont ezért szeretem őket annyira. Az új Rebirth WW képregény egyébként nagyon szépen bemutatja a kapcsolatukat ha valakit érdekel.

    Ami Steve-et illeti:
    “Hát igen eléggé úgy tűnik, hogy bárki kívánsága teljesülhet”

    Igen pont erre gondoltam én is és ezért gondolom hogy nem lesz végleges. Vagy lehet hogy az lesz és ezért írja át Diana az idővonalat? Mert volt valami ilyesmi pletyka anno nem, hogy Diana kavarni fog az idővel.

  5. Nekem ez eddig semmilyen.
    Persze akciódús, csilli-villi, meg 80-as évek nosztalgia hangulattal.

    Viszont nekem baromira “steril”. Mindegy, van még idő ráhangolódni.

  6. “Annak a trashcanes poennak most mi is a lenyege?”

    Az hogy most Diana mutatja be Steve-nek a világot ahogy anno fordítva volt az 1. részben. Meg ugye azt gondolom tudod hogy eltelt vagy 40 év a két film közt. Egyébként ez a helyzet nagyon jó kis jeleneteket hozhat hogy pont Diana mutatja be az új világot neki. :D

  7. @Tildy:
    Diana mondja, hogy minden művészet (a 80-as évek zenéjére táncoló gyerekek, maga a zene, a modern épületek stb…), erre Pine megáll a trashcan előtt – abba vajon mi lehet a művészi??? -, mire Diana mondja, hogy az csak egy trashcan.

    Ez a trailer nekem nagyon bejött. A zene, a vágás, a hangulat, a csili vili 80-as évek. Az egészet végig vigyorogtam, olyan fun volt az egész. Nem is a látvány, de a hangulat az nagyon ott volt ebben a trailerben.

  8. Tildy: Valószínűleg az, hogy Diana múzeológus vagy mi, és gondolom egy modern kiállításról jönnek kifelé…

  9. Im a simple man. I see Pedro Pascal I like.

    Felcserélődtek a szerepek és most steve trevor csodálkozik rá az új világra.

    Egyébként tetszik. Ez a villámokon lasszózás bekem kicsit túlzás de elv képregényben így van szal elfogadom.

  10. Blue Monday zenevel megvettek :) 80as evek hangulat jo huzas volt :D kit erdekel ugye a mostani unalmas 21 szazad….

  11. Ugyan az a “mall” mint a stranger things ben. Nem vitték túlzásba a kreativitást 😂

  12. A trashcan poén egyébként egy utalás egy korabeli (talán pont 1984-es) Vileda reklámfilmre.

    Abban egy elborult “modern” művészeti kiállításon ájuldozik két “ítész”, többek között a terem közepére kirakott piros vödör-sárga felmosó-kék lapát kombón. Hogy micsoda kontrasztok, színdinamika, stb. Aztán beslattyog mariska néni, a takarítónő és elviszi az egészet, mire az első megdöbbenés után egyikük összekapja magát és bölcsen megszólal: és még mobil is! Sajnos sok régi cannes-i versenyzővel ellentétben ezt nem találtam meg a youtube-on.

  13. Baromi gyenge szerintem ez az egész Wonder Woman sorozat, ez az előzetes sem cáfolt rá erre.

  14. Nem! Nem lesz ott mindenki jövő nyáron! Az első rész borzalmas volt. Bocsi mindenkitől. Még a Márta vs Márta (Batman-Superman) is jobb volt. Tényleg sry, tudom sokaknak az elmúlt évek kiemelkedő alkotása a Wonder Woman. Azért lelkes filmrajongóként azért letudtam az előzetest és jobb mint vártam. De hát azt nem is volt nehéz megugrani. Zene megadta az Atomszőke érzetet, de lesz itt Mad Max ízű repülés. Pascal is csak azért van itt mert a konkurenciától nem tudták beszerezni Jeremy Renner-t Amerikai Botrány séróval.

  15. Atomszőke 3?:D így a zenével, egy-két mozdulatsorral, az özvegy után egyre inkább azt érzem, hogy mindenki le akarja másolni így-úgy…hát még a Nolan-féle kamion levegőben történő megpörgetését:D
    Köszönet a felvezető szövegért:D
    Jó tudni, hogy Pascalról nemcsak nekem jutott eszembe Renner az american hustle-ből😃
    A nosztalgia hangulat egyébként tetszik, de pénzt nem adnék érte.

  16. Ez olyan “HEHE NÉZZÉTEK ’80-AS ÉVEK UGYE TI IS SZERETITEK?! UGYE?! MI IS TUDUNK ILYET” feeling volt, de azért a zenével megvettek. Meg Diana lábaival (te jó ég, amikor kiszáll a kocsiból a fehér ruhában). Meg az öreg Mando a Dallasból XD

  17. Lordboxi: Én is azt hittem, hogy ugyanaz a mall de 1 perc google után már tudom, hogy nem ugyanaz! ;)

  18. Ez nekem nagyon bejött.
    Imádom a 80-as évek hangulatát. Jo hogy nem hi-tech minden, hanem oldschool.
    A képi világa, a zene, a vágás minden korrekt.
    Nyilván mindenbol lehet kevesebbet adni, mint a trailer alapján var az ember, de nagyon bízom benne.

  19. Hát….értem, hogy 80-as évek. Csípem az ilyet, hozta a feelinget, de hogy a ruhák nem sikerültek 80-as évekbelire az ziher :D értem, meg kell mutatni, hogy Gadot szép vagy Kristen Wig, de még Pine bőrkabátja sem illik abba a korba :) közelben nem voltak ilyen ruhák. Nyílván csak a kötekedés, de moziban nézős lesz bár az első résztől sem esett le az állam annyira mint amennyire istenítik

  20. 29. lemmy89:

    A 80as évek újrázása kb a Drive! óta tart, ami 2010es.
    Azután indult a Youtube-on is a New Retro Wave csatorna, ami elindította a lavinát.
    Azóta minden 80as évek stílus akar lenni és kezd egy kicsit erőltetett lenni.

  21. “Nyílván csak a kötekedés, de moziban nézős lesz bár az első résztől sem esett le az állam annyira mint amennyire istenítik”

    Amúgy azt ki isteníti? Csak mert én is úgy emlékeztem, hogy ennek milyen jó fogadtatása volt, amit nem értettem, de most megnéztem és imdb: 7,4; port.hu: 6,9. Ez is csak olyan, hogy a DC filmek közül értékelhető kategória, de semmi több. Bár én nem bírtam végignézni.

  22. Ez egész jól néz ki a villámokon lengedezést leszámítva. Az rém idétlen és logikátlan. Ezt leszámítva viszont vicces, látványos, pörgős filmnek néz ki.

    Pine karakterét is hogy hozzák vissza? Reinkarnáció? Klón? Unoka? Ő is istenné vált? S ráadásul minek? Hosszabb távon a hapsi megöregszik, míg istennő kedvese kvázi örökifjú. Tehát a JL idejére lenne már kb. 70 éves.

  23. Nekem ott kezdődik a baki, hogy ki hagytak 60 évet, szerintem a 2. vh-t vétek volt elhagyni, bár nem ismerem a lore-t. Amúgy nagyon Stranger Things feeling és nem tudom, hogy akarom- e ezt így ebben a formában. Megint.
    Azért kap egy esélyt, de nem fogom számolni a napokat.

  24. Sugabubus: Ha Taika Waititi rendezte volna ezt a filmet, akkor Wonder Woman folyton elbotlana a lasszójában. :D

  25. Koszi a valaszt mindenkitol. Akkor a poen elejet meg nem ismerjuk, de igy magaban is megall. Csak olyan fura volt hogy mindenki fel kapta ra a fejet, youtubeon is.

  26. ” Akkor a poen elejet meg nem ismerjuk”

    de hát ott van a trailerben a poén, lehet a filmben bővebb, de simán érthető, ha a youtube kiakadt akkor izé…, “itt minden művészet” “ja az csak egy szemeteskuka”

  27. Hogyan jön vissza Steve Trevor? Szerintem erre van utalás a trailerben. Max Lord tv reklámja. Nem hiszem, hogy olyan mint egy kívánságkút és konkrétan kimondva kívánta Diana, hogy visszajöjjön, de szerintem teljesíti a legmélyebb vágyaid és így kapcsolódhat be az is mire vágyik Barbara Minerva. Plusz Diana mondja, hogy Nothing good is born from lies…ez így tippre onnan jöhet, hogy ugye nem biztos, hogy ezek a kívánságok jók. Aztán ez pl jó lenne megint elveszíteni Steve-t most rendes búcsúval, de úgymond tudatosan elengedni.

  28. Ha nem gond az évszám, akkor szerintem kézenfekvőbb lett volna a Girl Just Want to Have Fun. :D
    De amúgy 3 perc google után a Sunglasses at Night ’84-es és szerintem jobban működött volna vagy a Somebody’s Watching Me vagy az Eurythmics Here Comes The Rain Againje, ha már rá akartak menni erre. De igazából mindegy, ez csak a trailer nem a film.

  29. Baromi jól néz ki, de szerintem kicsit elkéstek vele. Ez a ’80-as évek nosztalgia lassan hosszabb ideje tart mint maga a ’80-as évek és már kezd unalmas lenni, hogy ugyanazok a toposzok jönnek mindenhonnan.

  30. Nagyon elkapott az előzetes. Ott leszünk a moziban. Kíváncsi leszek az összesített bevételre, de jó eséllyel többet hoz, mint az előző.
    12 fős társasággal voltunk elsőn, és két nagy, bosszantó rendezői hibát fedeztünk fel.
    Remélem, itt nem lesz!

  31. “tarbela78 says:
    2019. December 9 at 04:36
    Kár h mindent dublőr csinál helyette és fekete özvegynél is ez nagyon gáz!”

    Ami azt illeti ez itt nem igaz mert Gal elég sok dolgot maga csinált. Mármint nyilván nem voltam ott hogy lecsekkoljam magam de ezt mondta mind Patty és Gal is minap a CCXP-n Braziloknál vagy hol. Amúgy ha nem csinálna semmit sem az se lenne gáz szóval nem értelek. A színészektől nem várhatod el hogy azt tudják nyújtani amit egy dublőr már évtizedek óta csinál. Bár Gal esete abban más hogy ő kiképzőtiszt volt ugye a seregben vagy miféle. De most született nem rég gyereke ne várjuk már el tőle hogy damilokon cibáltatja magát. :D

    Amúgy csak nekem fura hogy ennyien nem értik az előzetesben szereplő dolgokat, pl a kukás poént? Vagy hogy Steve hogyan jött vissza? Mármint aki nem tud angolul azt megértem mert elvileg még nincs magyar feliratos vagy szinkronos előzetes sem de Max Lord gyakorlatilag szó szerint kimondja hogy kívánjanak bármit az teljesülni fog. Nyilván az emberek azt hiszik ez csak reklám fogás ahogy az lenni szokott de később látjuk hogy ott van a kezében a kívánságkő vagy miféle és utána mondja hogy ő most pedig ő fok kérni valamit cserében.

    Az a bazi nagy jeladó szintén az övé. Azt tudni kell Lorddnak is van képessége ami az hogy másokat tud irányítani az elméjével. Innentől gondolom minden tiszta már. Ezért is mondtam hogy Steve nem hiszem hogy örökre itt marad.

    “DarkEagle: Van az 70 év is, de ki számolja :D”

    Igen mire elküldtem leesett hogy 1. VH volt nem 2. látszik hogy kiütött a láz. :D Egyébként az elég durva hogy Diana nem pasizott 70 évig. Jó mondjuk nála ez nem újdonság hiszen Amazonok közt nőtt fel de azért átlagemberként belegondolni nagyon durva.

    Plusz ahogy látszik az egyik képen elég sűrűn látogathatta Steve rokonait is mert ott volt a tanyájukon. Jó lenne látni hogy reagáltak arra hogy 70 év múlva sem lett öregebb. :D

  32. ”Ez a ’80-as évek nosztalgia lassan hosszabb ideje tart mint maga a ’80-as évek“

    :DDD

    De tényleg, én ezt a vonalat mindig a GTA: Vice City-hez kötöttem és az úgy jött ki 2002-ben, hogy már akkor sem tűnt forradalmi ötletnek felmelegíeni azt az érát. Az első ‘80s szilveszteri buli szintipoppal, szoftrock-kal, kopott farmerdzsekiben még vicces is volt, csak azóta elröppent lassan 20 év és nem akar vége lenni…

    Ettől függetlenül várom a filmet ¯\_(ツ)_/¯

  33. Remélem itthon lesz Bonanza Banzai zenével is :)
    Jobban Orwellesre vehették volna, mert az 1984 már több mint 70 éve foglalt.

  34. hát nem tudom, az előzetes alapján az elsőt nem fogja elérni és az is legfeljebb egy korrekt közepes volt. mozi, dehogyis, jaj.

  35. Nekem nagyon tetszik, még koilléganőm is mellémgördült és érdeklődve nézte végig. Nem láttott fia DC filmet sem, az előző WW-t sem, ez visoznt felkeltette a figyelmét és megnézné.

    A fanyalgóknak: ha már az első rész sem jött be, minek nézitek meg ezt az előzetest?

  36. Ozzy Osbourne nyilatkozta egyszer, hogy ő nem emlékszik a nyolcvanas évekre…most már annyi film meg sorozat játszódik akkor, hogy bőven tudja pótolni.
    Valaki leírná, hogy Pine karaktere hogy került ide az első vh-ból, ahelyett, hogy “a trailer utal rá?” Nekem nem utal, és többször nem akarom megnézni…

  37. 53. “Ami azt illeti ez itt nem igaz mert Gal elég sok dolgot maga csinált.”

    fogadjunk, a villamokon nem o hintazott!

    btw, a trashcan poent nagyon adom, Pinenak tobb vigjatek kellene

  38. Kristen nagy kedvencem az SNL-ből. De nagy filmben még nem láttam igazán jót alakítani. Talán majd ebben…

    Ha a film csak annyira lesz jó mint az első rész, akkor már nem lesz csalódás.

  39. Nekem nagyon bejön!
    Pörgős, látványos, 80′-as zenék, díszletek…
    Nagyon jó kis popcorn movie lesz ez! :)

  40. Amúgy amikor azon agyaltak, hogy miről szóljon a következő wonder woman film, a rengeteg képregény és a karakter múltja alapján komolyan egy 80as években játszódó sztori győzött? Mi lehetett a többi ötlet? Én bírom Diana-t és a 80-as évek hangulatát is, de ha két wonder woman filmet rendezhetnék, elég csekély lett volna az esély arra, hogy az egyik ez legyen vagy egyáltalán az, hogy mindkét film a múltban játszódjon, amiket úgy kell megírni, hogy ne nagyon kavarjon be a jelenben játszódó filmeknek, ahol alig ismerik wonder woman-t, persze nem vagyok rendező és író sem.

    Na de ettől függetlenül ez se tűnik rosszabbnak, mint az előző, egyszer meg lehet majd nézni, semmi kétség, ami a WB/DC mércével minimum epikust jelent, 10/10 stb.

  41. 63. egyébként okos dolog a múltban játszódó filmeket csinálni, mert így nem kell erőltetni a nem létező dc univerzum építését.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.