26 404 081 ember látta az Irishmant

Immáron hivatalosabb adat is van arról, hogy hányan látták az Irishmant. Ugye volt a Nielsen adat pár napja, ami szerint 13,2 millió ember látta 5 nap alatt a filmet Amerikában, mivel a Nielsen nem világszintű adatot közöl. Viszont végre jött a konkrétum:

Vagyis mindenki eldöntheti, hogy mennyire hisz a Netflixnek, de ők azt mondják, hogy 26 404 081 ember látta a filmet 7 nap alatt (vagyis ennyien jutottak túl a 70%-án, onnantól számolják megtekintésnek.). Ez sehol nincs a Bird Box eredményéhez képest, ami 1 hét alatt 45 milláig kúszott.

11 hozzászólás a “26 404 081 ember látta az Irishmant” bejegyzéshez

  1. Nemtom nem vagyok nagy box office szakértő, de akkor ez így számolódna rendes mozis forgalmazasnal, hogy 26millio x $10?

  2. dehogy is, hiszen ami előfizetés mellé jár azt többen nézik meg otthon “unalmas szombaton”, mint amire el kell menni

  3. Nem csak az elmenetel miatt, de ingyen én is belenéznék, moziban esélytelen, hogy kockáztatnék vele (a zsánere nem a zsánerem :) ).

  4. Én direkt moziban néztem, nem alapítványiban, így nyertek rajtam pár dollárt. Nem bántam meg.

  5. Az is tovább árnyalja a képet, hogy ez csak azon előfizetők száma, akik rányomtak a lejátszásra. Azt nem tudja mérni a Netflix, hogy a szobában hányan ültek akkor éppen a TV előtt. Míg a mozinál az eladott jegyek száma pontos nézőszámot takar.

  6. 26 millióan? legalább szorozd meg kettővel, mert nem mindenki egyedül nézi. és még többel is meg lehet, hiszen egy felhasználóval több ember is megnézheti külön-külön, ha megosztják.

  7. Szerintem ez alsó hangon 100 millió embert jelent minimum.
    Én magam is alapítványilag tudtam csak nézni és a legtöbb ember minimum valakivel közösen nézi. Így ha a 26 milliót néggyel szorozzuk, kijön, hogy 100 millió kb. Szerintem reális.

  8. “Én direkt moziban néztem, nem alapítványiban, így nyertek rajtam pár dollárt. ”

    nagyjából egy dolog fontos nekik amúgy a filmmel: hoz-e új előfizetőket. Ezt nézik a legjobban. A mozi sugárzás kb. Scorsese megnyugtatására és a díjszezon miatt volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.