Like a Boss előzetes a felnőtteknek.

Tudom, férfi vagyok, így ebben a kérdésben tényleg nem látom a célközönséget, de szerintem le kéne állniuk a tipikus “csajos zenék” használatával az ilyesfajta komédiák reklámjaiban. A Charlie’s Angels is erre utalhat, mert nem csak a férfiak, de a nők sem igazán rohantak rá, avagy a célközönség sem csap le.

Amúgy olyan tipikus tökéletesfényes modern vígjátéknak néz ez ki, a Netflixre elférne a többi cuccuk mellett. Tiffany Haddish és Rose Byrne kis makeup cégét felfedezi egy cápa, aki elszipkázza az ötleteiket, és ezért vissza kell vágniuk. Volt már előzetes, de most káromkodósat is lehet nézni a poszter alatt.

6 hozzászólás a “Like a Boss előzetes a felnőtteknek.” bejegyzéshez

  1. Nem csak a zenével, ha nem ennyire a PC-nek szólna ez a film, még érdekelne is a dark humora miatt, de egyelőre a célközönségnek itt az insta infulencereket látom..

  2. Az a durva, hogy ez a szereplőgárda, meg a vicces beszólások is működnek. Jól előadják a dolgot, de ez a zene + a képi világ eléggé taszít a filmtől.

  3. “Tudom, férfi vagyok, így ebben a kérdésben tényleg nem látom a célközönséget, …”

    Ezen azért felröhögtem.

  4. Engem ebben most ez a zene pont nem zavar, mert nekem új, nem ismerem és így időm se volt megunni. Ha nem lenne semmi olyan, ami érdekelne sokáig, akkor elmennék rá, de szerintem pont januárban jön ki nálunk a Bombshell pl…meg szinkronosan a komédiák a legrosszabbak szerintem, mert egy csomó poén nem úgy jön át, ezért azokra ritkán járok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.