3 hozzászólás a “Jumanji: végső poszter + ASMR” bejegyzéshez

  1. Én a Jumanji: Vár a dzsungel-t sem láttam, viszont a 95ös Jumanji az nagyon klasszikus nálam. Szerintetek próbálkozzam be az előbb említett filmmel? vagy inkább hagyjam nehogy kiábránduljak a Jumaji világából?
    Tehát a vár a dzsungel tetszeni fog, ha tetszett az eredeti is? Illetve sok utalás van? Az a baj, hogy amikor az előzetest is láttam a játékgépes szitut elment a kedvem mindentől.

  2. Nekem is régi nagy kedvencem a legelső Jumanji, így húztam a szám, mikor kijött pár éve a folytatás – POZITÍVAN CSALÓDTAM.
    A sok rebootos szar közül ez kivételesen nagyon jól sikerült, ötletes a történet, szép a képi világ, és végre tényleg mókásak a poénok.

    SPOILEREK

    Történetben annyi köze van hozzá, hogy a Robin Williams-féle Jumanji ugye úgy végződött, hogy kimossa a partra a társast a víz, egy hapsi meg fut a háttérben. Na itt meg úgy kezdődik, hogy a futó faszi megtalálja, hazaviszi, a játék átalakul, így lesz virtuális alapja. Illetve mikor ott vannak Jumanjiban, találnak egy tákolt erődöt, és akkor utalnak rá, hogy régen azt még a szintén itt ragadt Alan Parrish építette.

    Szóval szerintem nyugodtan próbáld be :D

  3. Hat aki ezt a trailert megcsinalta, meg aki leokezta, annak fogalma sincs arrol, hogy mi az az ASMR, mi a jo benne… csak kellett a clickbait. Ami szomoru. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.