22 hozzászólás a “Olaj, tessék, ismerkedj meg a tűzzel” bejegyzéshez

 1. Na bakker.
  Eléggé ezen jár az internet, pláne h minden színész nyilatkozott már ebben az ügyben, ergo valami lesz.
  Ne csigázzanak minket már hiába.

 2. Ha ezek baszki frankón kiadják 2 év után mondjuk az HBO Max-ra azt oktatni kéne marketingen, amit letoltak.

 3. Ez az egy kép ami eddig nem lepett mert tudtam már a film előtt hogy benne lett volna. Ha ezek után nem adják ki akkor a Warner elássa magát kb örökre.

 4. Nem tudom, hogy Snyder mire veri a farkát. Egy tehetségtelen alak, aki csak akkor tudott valamit alkotni ha kemény háttéranyag volt mögötte. A watchment átvette ugyanúgy mint a képregényben, a 300at is (ahol nem vélletlenül azok a pillanatok a leggyengébbek amiket ő tett bele, például a perzsa kés kezű szörnyet a lefejezésekre, mire volt egyáltlán jó). A többi filmben ahol neki kellett valamit alkotni bemutatta, hogy mennyire tehetségtelen alak.
  Én elhiszem, hogy a lánya tragédiája után visszajönne dolgozni, de ne így próbálja meg sztárolni magát.

 5. Most nagyon gonosz lesz amit írok:

  Egy középkorú alkotó sőt “vizionárus”, egy megrázó családi tragédia után ahelyett, hogy tényleg valami igazi fajsúlyosat alkotna, egy megbukott popkorn mozival kampányol évek óta, annyira komolyan vehetetlen…

 6. Nem mintha nem dobott volna neki oda a Netflix vagy 90 milkát a zombis filmjére, amit már le is forgatott. Feldobni egy-ket fotót meg válaszolni egy-két rajongói kérdésre nem tart olyan sokáig mint gondoljátok, mellette tud dolgozni.
  Amúgy meg mivel nagy rá a rajongói igény miért is ne tenné? Az lehet, hogy titeket nem érdekel, meg sok mindenkit nem, de sokakat meg igen és nyilvánvalóan nem nektek vannak ezek a képek megosztva akkor. Még mindig nincs egy ember az univerzum közepén…

 7. Bronzisten hajjaj igazad van. Én sem szerettem a BvS-t, de a UC után kiderült hogy adoptálva vagyok, és az igazi anyám neve Martha, azóta imádom.

 8. Látni a kedvenc Superhősom a fekete ruhában…reménykedni, hogy egy a mozis JL-nél jobb (nem lenne nehéz) anyag kikerül egyszer…
  Nem értem, mire a nagy köpködés, mit fájna ha megjelenik (valszeg nem fog persze) max nem nézitek meg, és boldogok maradtok, akik meg várnák, mint én, megnézzük és boldogok leszünk.
  zen és písz

 9. Ha ugyanúgy szar lesz, akkor nem veszítettünk semmit. Tudjuk aztán kész.
  De kizárt dolog szar legyen. Csak jobb lehet.

 10. @Mekare

  ***sóhaj***

  miért nincs a net szétosztva #snyderfanklub #mindenkimás részekre? akkor lehetne posztolgatni csak a fan klubbnak mindenféle negatív/ellentétes/más kritika, vélemény nélkül, és nem lenne gond. de amíg ez nincs így, sajnos lesznek negatív “hangok”, bocsesz.

 11. De csak azért nem fogok bemenni egy Dora a felfedező topicba hogy elmondjam mennyire irritál a létezése is. Pláne nem remélem azt hog akik várják, azok majd csalodnak.

 12. @Nomad

  ***sóhaj***

  Bocsesz, de a negatív hangokra, amíg lesznek ugyanúgy a pozitívokra, meg lehet reagálni akkor.
  Ha valaki felveti, hogy csak a megbukott vízióval kampányol, akkor hagy adjam hozzá, hogy épp leforgatott egy filmet.

  A másik meg hogy az ember azt gondolná egy filmbuzi nevű oldalon film szerető emberek vannak, akiknek nem okozna gondot legalább nem támadni egy ilyen rendezői változat lehetőségét, még akkor is ha utálják az adott rendezőt. Nem írtam, hogy kötelezően segíteni kell, nem írtam hogy szeretni kell, ha kijön…dehogy már a kampányolás joga is vitatva legyen mikor amúgy nagy rá az igény meg a rajongói visszhang, csak azért mert zavarja pár ember köreit akkor én meg arra teljes joggal reagálhatom, hogy nincs a kör közepén senki.

 13. Én se értem miért fáj egyeseknek, hogy látni akarjuk a Snyder verziót. Hogy várjuk. Hogy bízunk benne, egyszer talán kiadják. Akit nem érdekel és amúgy is utálja annak már rég nem kéne kattintani ezekre a cikkekre. Pláne hozzászolni.

 14. @reatard: közben azért csinált egy elég várós zombifilmet a Netflixnek, nem “csak kampányol”.

 15. Nem az a bajom, hogy kampányol… a hogyannal (is) van gondom. Ennek a teaselgetésnek semmi értelme. Ebből most akkor mit fognak leszűrni? Hogy van-e igény erre a verzióra? Ha kettővel több dislike érkezik, akkor nem adják ki? Ha ki akarják adni, akkor tegyék, mert látszólag ez a terv, de ha maradnak ennél a módszernél, innentől kezdve ez csak még több ellenszenvet fog szülni. De ne legyen igazam.

 16. Én is azt mondom, hogy adják ki végre, mert amennyi felhajtást kapott már, annyit nem ér még egy titkos, soha be nem mutatott hitchcock, scorsese, cameron, tarantino vagy nolan mozi sem, nemhogy egy snyder vízió, aminek több, mint a felét már láttuk így vagy úgy és nem volt túl jó finoman szólva.

  Viszont ha valóban annyit ér, mint amennyi felhajtást kap, akkor ennek nem csak a valaha volt legjobb képregényhősős filmnek kell lennie, hanem a legjobb filmnek, ami valaha elkészült. Ebben az esetben pedig az a meglepő, ha valakinek ezzel kapcsolatban még sincsenek kételyei.

 17. 19. Nomad:

  Érdekes, nálam a 4. ilyen óta – amikor már a színészek posztolgattak – fel sem merül, hogy ezeket a stúdió felé üzengetné(k).

  Tuti hogy jön a SnyderCut, pont ez a marketing kampánya…

  (Ha esetleg nem így van, akkor viszont kizárt, hogy kiadná a stúdió ilyen kuncsorgás hatására, és ebben az esetben ez az egész akkora facepalm a részemről, hogy ííhajj. :) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.