Akkor jöhet a Power Rangers új rebootja?

Csak mert a Paramount úgy érzi igen. Már hallottunk róla júliusban, de immáron hivatalosabb.

Jonathan Entwistle (The End of the F***ing World) fejleszti a stúdió számára, aki felvásárolta a jogokat, miután a Lionsgate változat pár éve a földbeállt. A forgatókönyvet  Patrick Burleigh (Peter Rabbit 2: The Runaway) írja.

12 hozzászólás a “Akkor jöhet a Power Rangers új rebootja?” bejegyzéshez

  1. Van az a próbálkozás mennyiség, ami után elengednek egy ilyen brand-et? Vagy a Lionsgate előtti próbálkozások jól sikerültek, legalább világ szinten?

  2. Én szeretem a Power Rangest legalábbis gyerekként nagyon … nekem az új film is bejött.
    De én se értem hogy minek erőlködnek ezzel. Szerintem ebből az alapanyagból jelen filmes viszonyok mellett lehetetlenség frenchiset kiépíteni.

    Nem hogy inkább a tűzgyűrű 3. részét tervezgetnék, vagy az Alita 2. -t … tudom hogy ezek másik studiók de akkor is :D

  3. A power rangerst vagy gyerekeknek készítsék mint régen, vagy felnőtteknek 16+ vagy 18+osan. A kettő között csak olyan lesz mint az előző, szar.

  4. Gyerekként imádtam a sorozatot ami a fox kids-en ment. A 2017-es film nagyon nem tetszett. Sztem egyértelműen a gyerekeket kellene megcélozni. A 16 meg 18-as karika nagyon nem való a Power Rangers-hez. Kb. mintha a transformers vagy tininindsza teknőcök 18+as lenne, holott a célközönség 16 alatti. Egy alapból infantilis, komolytalan franchise-t nem lehet csak úgy komolyra meg véresre csinálni, vagyis lehet csak hatalmas nagy buktával.

  5. Hiszek neked, de akkor ne vigyenek bele komoly történetszálat. Legyen bene sok páncélos bunyó, meg robot meg robbanás.

  6. A Youtubera felkerült pár éve egy marha jó kis rövidfilm, Adi Shankar csinálta. Na egy olyan stílusú koszos, véres, rated verziót nagyon néznék belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.