December 19, ekkor érkezik a Tenet előzetese

Christopher Nolan új filmjének van hivatalos instagram oldala, ahova feltettek egy teaser-teaser videót. Ebből az okosok kihámozták, hogy a dátum 2019.12.19. Gondolom abból, hogy hol állnak a betűk amikor színt vált (1-2-1-9 stb, persze amcsi naptár szerint.).

Mondjuk ez nem meglepő, hiszen akkor érkezik a Star Wars előtt a prológus, de ezek alapján feltehető, hogy a neten is kapunk valamit.

human
írta
2019. 12. 14. 05:26
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “December 19, ekkor érkezik a Tenet előzetese” bejegyzéshez

 1. A teaser trailer valamiért nagyon megfogott, nem szoktam előzeteseket nézni, utálom a legminimálisabb információt is, de Nolan filmjeinél megnézem, olvastam, hogy ő vágja, pont azért, hogy ne mondjon el semmit.

 2. Amúgy tegnap néztem a Terminatort az Arénában és ment előtte Tenet teaser (nem ez, rendes jelenetes). Sajna csak a végét kaptam el. Aztán lehet, ez nem új infó, csak gondoltam megosztom.

 3. Valami interstellar meg eredethez hasonló mindfuckot nyomhatna mert a dunkirket én szétuntam. (Nem lett volna rossz de a fegyvertelen katona elöbb jött ki és az nálam nagyon betalált mint katonás film.)

 4. Swarnaus
  Totál a szívemből szóltál.

  Van halvány remény rá egyébként, ez egy kémfilm lesz ahol játszanak az idővel majd ( állítólag).
  Mondjuk nem moziban néztem a Dunkirk-et, lehet ott jobban ütött volna, azért Nolan sztem így sem hibázott még.
  A teaser meg már most odaver egy-két teljes filmet a közelmúltból :D

 5. A North by Northwest és az Inception keveréke lesz, ezt Nolan maga nyilatkozta. Persze az is lehet, hogy csak beetette a népet, de az eddig anyagok alapján (forgatási videók, képek, teaser) nagyon úgy tűnik, hogy az lesz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.