Kumail Nanjianira is lecsapott a Marvel-kór

Ahogy a múltkor Paul Rudd lepett meg mindenki az Ant-Mannél a kipattintott testével, most ismét egy komikus, ezúttal a Stuberből és a Silicon Valleyból ismert Kumail gyúrta ki magát, mert ugye az Eternals-ban lesz főbb szereplő jövőre. Konkrétan WTF:

human
írta
2019. 12. 16. 21:12
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Kumail Nanjianira is lecsapott a Marvel-kór” bejegyzéshez

  1. Ez olyan durva furcsa, hogy biztos lehetsz tőle, hogy valami megváltozott az idővonalon és ez az egyik eredménye.

  2. symor: katt a képre? vagy arra gondolsz h szereket szedett? attól még ugyanúgy ki kell edzenie a belét.

  3. Az instagramján aképhez azt írta, hogy januárban kezdtek. 1 év alatt gyúrta magát ilyenné?

  4. Helyes étrend/táplálkozás, megfelelő edzés terv és persze egy jó edző. 1 év alatt ez kivitelezhető, ha van rá időd.

  5. Valószínű, hogy a csontkellekció a Stuber-ből egy év alatt ilyenre pattintja ki magát naturálban. Nem. Esélytelen. Szép teljesítmény azt nem lehet tőle elvonni. De szerek nélkül ilyen gyorsan, ilyen szintre ez nem megy.

  6. Étrend+edző+legjobb táp. kiegészítők+rengeteg edzés…egy év alatt simán, hát még ha a genetikája is jó…

  7. Esetleg 17-18 évesen, amikor a tesztoszteron szint természetesen magas, lehetséges egy év alatt ilyen fejlődés csak tápkieg+kaja+edzéssel.

    30-40 felé meg megy a növi+egyéb szerek, genetika ide vagy oda.

  8. Annyi (legális) kiegészítő van már, amivel ez egy 1 év alatt megoldható, nem kamu.

    Ugyanakkor ez főleg a konyhában dől el, aki edzett már igazán keményen az tudja, hogy nem az edzés a nehéz, hanem a vasarlas, kreatív főzés, hogy ne legyen annyira önmegtartóztatás jellege + legyen elég minőségi tápanyag a fejlődéshez.

    Ezért mondom mindig, hogy saját szakáccsal eléd tolva a kaját kb bárki képes ilyen átalakulásra. Fenntartani, na az más játék :)

  9. Ezt naturálban szerintem meglehet csinálni roidok nélkül. Nem olyan hatalmas a csávó, csak hát kurva szálkás. Amúgy szép munka, tisztelet annak aki a kajálást végig tudja csinálni, az edzésnél biztos nehezebb.

  10. Human: Oké nem is úgy értettem, hanem hogy vékony az alap testalkata. De még a Stuber-t promozó interjúkban sem volt vastag.

  11. Miért csodálkozik mindenki? 1 év még sok is hogy ennyire kipattintsa magát. Bale meg más színészek is is megcsinálják ezt 3-4 hónap alatt is. Sőt legtöbb színésznek nincs is 1 éve. Pattinsonnak pl nincs mert alig pár hónapja kezdte el az edzést, már mondják is hogy nincs olyan alkata hogy nagyon keményen felturbózza magát. Szóval jól írták fentebb, ez embertől függ de főleg jó edzőtől és akarttól.

  12. @human

    Gilefoyle-ra gondoltam, hogy szívatná Dinesht.

    Szerintem is minden nap bejárt a Teslával az edzőterembe és tette a dolgát, jól ki van pattintva :D

  13. Ez a vita már lement itt Henry Cavill-lal is, mikor valamelyik superman szerepre pattintotta ki magát. Hozzáteszem ott kevésbé volt egyértelmű a tesztoszteron használata.

    Azért jól látszik, hogy mely hozzászólók emelgettek már súlyokat hosszabb ideig. Nem az ekkora izomtömeget a legnehezebb összerakni ebben, hanem ilyen szálkásságot elérni az izomtömeg mellett.

    Nem akarom elvitatni a munkát amit beletett, hogy ilyen testet pattintson ki, de naturalba kb 10-20x ennyi munkát kellett volna belerakni (5-10x ennyi idő 2x több edzés).

    Nyilván a színészeknek nincs sok választása, hamar kell minden téren eredményt produkálniuk, vagy találnak helyettük mást. Bár jó ellenpélda Tom Cruise, rajta látszik, hogy belerakja évtizedek óta az edzésmunkát (lehet egy átlagos évében többet, mint Kumail tett ebbe az évben), de nem áll mögötte a kémia. Nem véletlen, hogy mikor sprintel akkor elhiszem neki, hogy ott van sebessége a futásának.

    Abelh mondj már pár legális “nem kamu” táplálékkiegészítőt ami hússzorosára nyomja egy átlag férfi tesztoszteron szintjét.

  14. A Szilícium-völgy utolsó részeiben amikor pólóban volt, akkor már látszódott, hogy combosabb lett a srác, szóval egy ideje már elkezdett edzeni. Ha még a genetikája is jó hozzá, akkor viszonylag kevés cuccal is elérhető ez a szint.
    Előttem néhányan említették a táplálkozást és annak nehézségeit. Valóban az a legnehezebb (sokkal nehezebb az edzésnél), de ha jó a genetikája valakinek, akkor azzal sincs sok gondja.

  15. 1 ev egy olyan embernek, akinek van erre ideje, pénze, és megfeleloen tud pihenni szerintem simán kivitelezhető.
    Tegyük hozzá, hogy a képen a fények is idealisak, illetve valószínűleg közvetlen edzés utan készült, ami szintén plusz…

  16. Mage:

    Most soroljak kiegészítőket? Azért okoskodom, mert letoltam hasonló fejlődést (9 hónap alatt) úgy, hogy kreatin, bcaa, glutamin, protein, zink, multivitamin volt a grammra kimért kaja mellé. Nem 10x-es tesztoszteronrol beszélek, nincs is rá szükség

  17. abelh:

    Tehát 9 hónap alatt leadtál 10-15 kiló zsírt, felszedtél 6-7 kiló izmot és a testzsír százalékodat lenyomtad 5% alá, kemény edzéssel a semmiből? Akkor te valami genetikai csoda vagy. Gondolom azóta is tartod ezt, mert a natural izom nem olyan ami fél év alatt eltűnik. Esetleg képet is tudsz mutatni, hogy előtte és utána?

    Korábbi hozzászólásodban azt írtad, hogy: “Annyi (legális) kiegészítő van már, amivel ez egy 1 év alatt megoldható, nem kamu.” Ehhez képest amiket felsoroltál 20-30 éve is volt már minden, sőt 50-60 éve is be lehetett nagy részét kajával is vinni.

    Ezt a grammra kimért kaját hagyjuk már, mert ha egyik nap nem 120 gramm szénhidrátot viszel be hanem 130 grammot, vagy a fehérje g/ testsúly kg nincs meg 2 akkor az egész heti edzésmunkád kárba megy? :D

    Másik nagy duma ez a genetika, ami tényleg közel annyit számít, mint a kaja, de az meg látszik az emberen az előtt, hogy életébe először lemenne edzeni. Olyan ez, mint a nyelvérzék a fejlett világban nem 40 évesen jön a semmiből. Tökéletesen jó példa egyébként Hugh Jackman. Az első x-men-ban látszik a jó genetika meg az edzésmunka, aztán az évek alatt erre jött rá a sok tesztoszteron származék és növekedési hormon és 45 éves korábban hozza a legdurvább formát, annak ellenére, hogy évente kiújul a rákja (mondjuk lehet pont ezért el kéne hagyni a növekedési hormont).

  18. Kobun:

    Na, de melyik színésznek van ideje heti 6 2-3 órás edzést letolni? Nem hiszem, hogy egy reggeltől estig tartó forgatásnál van idő 6-7x enni, aztán még rátolni egy 2 órás edzést mikor a holnapi szöveget kéne tanulni. De ha nincs is forgatás akkor is van bőven teendő, nem véletlen, hogy zenészek és színészek előszeretettel élnek kokainnal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.