Jöhet a Piszkos 12 újrázása?

Csak mert a Warner úgy gondolja, hogy David Ayer (Bright, Suicide Squad, Fury) írónak és rendezőnek is remek a projekt elejére. Már csak Simon Kinberg producer kell mellé, hogy ne várjuk a The Dirty Dozen újrázását?

Arról ne is beszéljünk, hogy az öngyilkos küldetésre (khm) induló katonákat alakító Ernest Borgnine, Charles Bronson, Jim Brown, John Cassavetes, Robert Ryan, Telly Savalas, Robert Webber és Donald Sutherlandes szereplőgárdát hogy lehet a mai felhozatalból pótolni.

Az eredetiben egy csapat elítéltet kiképeznek, hogy még a normandiai partraszállás előtt elintézzenek egy rakat németet.

20 hozzászólás a “Jöhet a Piszkos 12 újrázása?” bejegyzéshez

 1. David Ayer 2 esélyes mert bár a Fury jó volt szerintem és tetszett de az SS-el már voltak gondok de az se az ő hibája volt hanem mert a warner buziskodott a projektel.

  De amúgy meg nem kéne hozzányúlni.

 2. Ayer a Kiképzés forgatókönyve miatt nálam még mindig kuka, de ezt a filmet teljesen felesleges újrázni, hiszen úgy jó, ahogy van.

  Kár lenne.

 3. Nagy kedvencem a régi. Bármikor képes vagyok megnézni.
  Fullba tolt reboot szerintem nem kellene, de egy hasonló sztori simán elfér. Fury után én bízom Ayer-ben.

 4. Van még bőven háborús adaptációra lehetőség.
  Én sem értem ezt az újrázást, vagyis nagyon is értem.
  Viszont sok nagy klasszikus újraértelmezése bukfenc volt.
  A Fury nekem tetszett D.Ayertől.

 5. A Fury nem volt annyira rossz, de nem volt kiemelkedő se. Úgy gondolom rengeteg még a kiaknázatlan háborús téma, bőven lehetne mit képernyőre vinni. Viszont ezt akkor sem kellene bolygatni.

 6. Hát most lehet magam alatt vágom a fát de szerintem az alap ötlet nem rossz.

  Ez pint egy olyan klasszikus aminek a sztorija Rafer egy soralatetre viszont ha a helyszínt meg az évszámot kicsereled meg mindig mukodokepes marad a képlet

  Egy csapat (ma már legyen kivégzés előtti) bűnöző (de ne pedok meg terroristak mert vhol kedvelni kell őket) osszeverbuvalasa azért hogy egy kis létszámú csapatra építve meglepetést okozzunk az ellenségnek, pláne úgy hogy nem számít ha elesnek

  Ez bármilyen korban bármilyen háborús sztoriban eladhato ha jól csináljak meg, jó castinggal

 7. Esetleg csajokkal nagy siker lenne. De lenne még más ;) ötletem is, csak hogy trendi legyen a cucc…

 8. “Arról ne is beszéljünk, hogy az öngyilkos küldetésre (khm) induló katonákat alakító Ernest Borgnine, Charles Bronson, Jim Brown, John Cassavetes, Robert Ryan, Telly Savalas, Robert Webber és Donald Sutherlandes szereplőgárdát hogy lehet a mai felhozatalból pótolni.”

  A válasz egyszerű: Sehogy :D :D :D

 9. Mi az hogy sehogy??? The Irishman / Leia alapján ‘simán’ arccserével, és akkor lehetne a régi banda…maradéka. istenőrízz :)

 10. Legendás film még legendásabb szinkronokkal. Gyalázat lenne. Bár mondjuk már a folytatás filmek is bénák voltak.

 11. Többszöri megnézés utan sem értem miért tartják sokan olyan nagyra ezt a filmet, egy középkategória semmi extra, 100x jobb háborús filmek vannak. Megnéznék egy új feldolgozást csak nem Ayer keze alatt.

 12. amíg valaki, legalább elméletben/papíron nem tud összeírni egy érdekes/izgalmas castingot, felsorolni pár értelmes nevet, addig tök felesleges bármiről is beszélni, még akkor is, ha rendezőnek Ayer nem is rossz választás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.