25 hozzászólás a “Két Star Wars poszter” bejegyzéshez

  1. Gekko

    Az IMDB-n még csak az elvetemült fan-ok és a haterek pontoznak, 1-esekkel és 10-esekkel :) igazi nézők holnap délután/estétől kezdik el pontozni. Ilyenkor (de igazából az első 3 hétben sem, hiszen ha jól emlékszem addig a TFA is 8.9 volt) nagyon releváns az a pont

  2. Scorpion82: Nyilván a 1st order lett a birodalom jogutódja a hajógyárral kötött szerződésben és lehívták a köv. évi leasing opciót. Mivel most nem volt szükség egyedi beltér kialakításra, mint trónterem, meg inkubációs kamra fekete sisakos cyborgoknak, így mehetett az egész raktárkészletről, valamint kaptak mennyiségi és visszatérő vásárlói kedvezményt is, így maradt büdzsé zsoldra is.

  3. Nekem az a legnagyobb “problémám”, hogy sajnosnem tudnak (akartak) semmi újat felhozni, univerzumot bővíteni, csak a meglévő dolgokat újralovagolni. Iszonyat biztonsági játék, és ez nem szimpatikus. De talán ez minden új résznél elhangozhatott, tehát nem mondok újat. SW, látvány, Skywalker, jedik, tehát mozi, de pl Mando sokkal jobban bejön.

  4. Az első poszter adja nekem. Mi holnap nézzük feliratosan, kíváncsi vagyok végül mit rántottak ki a dologból. Bizakodónak nem mondanám magam, de ez olyasmi, mint mikor 16ra lapot kérsz. Ha bejön, akkor nagyot szól majd.

  5. Kíváncsi vagyok, hogy az első hétvégés bevétel az holnaptól számít e vagy sem. Mert ha igen akkor az már nem is igazán bemutató hétvégés bevétel, inkább első hetes bevétel, ha meg nem akkor meg nagyon valósak az eredmények.
    Ja, az első poszter az tetszik.

  6. [két nap múlva kidumálunk mindent, de most nem akarom hogy errefelé menjen, ne haragudj – a szerk.]

  7. >De talán ez minden új résznél elhangozhatott, tehát nem mondok újat. SW, látvány, Skywalker, jedik, tehát mozi, de pl Mando sokkal jobban bejön.

    Bocs, de mi a f@szom eredetiség van a mandoban? :D még azt se bírták megállni hogy az első pár részben ne látogassanak el tatooinra.

    az első 3 rész még jó is volt, de amit azóta művelnek az kritikán aluli. Mint egy CW-s szuperhős sorozat amit megtoltak 100 millió dollárral kb. Csak itt még átvezető szál sincs.

  8. A mandalorian valóban egy történet nélküli xéna/western star wars paródia, amit telenyomtak a klasszikus trilógiából ismert tárgyakkal, lényekkel.

  9. A flottát vélhetőleg Sidius rejtette el a 6.resz környékén.
    A régi könyvekbe volt egy ilyen sztori, hogy az Új Köztársaság és a Birodalom maradéka egy Régi Köztársasági flotta után kutattak. Vélhetőleg ezt emelték át csak pár dolgot kicserelték

  10. CCNZ: miért tennék? a népek igy is nyelik mint kacsa a nokedlit. jönnek a “tuti szar lett, de megnézem moziban” és társai. akiket egy Palpatine nevetéssel vagy egy régebbi rész ikonikus zenéjével moziba lehet csalni, azoknak nem kell több. :)

  11. Nekem ez a Kylo póz Snoke-ot juttatja eszembe, mert az akkori posztereken tökéletesen ugyanígy állt.

  12. az első plakát iszonyú jó lett!

    @Gekko: Te milyen imdb-t nézel? mer az álatalam látogatottba még értékelni sem lehet (röhög)

    @Bayay: +1 upvote

  13. @CCNZ: fura, hogy pont a Mando-t hozod pozitív példaként, ami ha valami pofátlanul az SW univerzum feelingjét használja fel/ki, akkor az az. félreértés ne essék, alapjáraton nekem is bejön a koncepció (a tömérdek hibája mellett), de h eddig két téglánál többet nem épített univerzumhoz, az biztos.

  14. Tehát a film értékelhetetlen lett!!!! :)

    Tegnap estére letiltották… 1100 körül járt a szavazás aztán levették, csak a dicsőítő kritikákat hagyták fenn…

    Persze ezek csak ténymegállapítások. Úgyis megnézem minden verzióját holnaptól ha trágya akkor is :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.