Podcast #11: A hős útja az mi?

Basszus, miért nem ezzel kezdtük, nem? A Hero’s Journeyről beszélünk a mostani adásban, méghozzá nem csak absztraktan, hanem példákon át. Az egyik film nyilván a Star Wars, mert egyrészt a következő rész épp érkezik, másrészt ha az ember rákeres a hős útjára, akkor az egyik alapvetőnek tartják a New Hope-ot benne. Ezen kívül még az Inception és a Doctor Strange bonyolítja a képet.

Többnyire ez az alap illusztráció hozzá.

Tudom, nem pörögnek a podcastek most, gondolkoztam a folytatásukon, és rájöttem, hogy kell valami állandóbb téma is, ezért picit változni fog. Lesznek ilyen adások, mint a mostani, viszont lesz egy lazább óra is havonta a segítségetekkel. Remélem. Mármint, hogy azt a pár percet páran majd rászánják, ami kell hozzá.

LetöltésRSSSpotify.

A tovább mögött helyben is hallgatható.

human
írta
2019. 12. 18. 07:01
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Podcast #11: A hős útja az mi?” bejegyzéshez

  1. Sziasztok!

    Köszi az adást, a youtube-os linken hallgattam végig, 58:40-nél viszont eltűnik a hang, a Spotify-os verziónál kb. ugyanitt van egy vágás és egy elköszönés, ami a YouTube-ról hiányzik.

    Hirtelen lett vége mindenesetre :)

  2. köszi a jelzést, én is észrevettem, de éjjel már nem kódoltam át újra 40 másodperc miatt. A youtubeon örökre bunkónak tűnünk majd :D

  3. eddig nem hallgattam a podcast-eket, de most ezt meg egy másik scriptek-kel foglalkozót pótoltam és tényleg jöhetnek még :)

    pár éve volt egy egészen jó kis oldal, ahol a forgatókönyvírás alapjaival lehetett megismerkedni: karakter archetípusok, treatment stb. sajnos már megszűnt

  4. Archívumban talán elérhető az oldal tartalma, érdemes lehet megírnod a címét, ha még emlékszel rá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.