Befutott a Tenet rendes teasere: Nolan odavág jövőre. Meg vissza?

Mármint képminőség is van. Mondhatnám, hogy ebből jobban ki lehet hámozni, hogy miről szól Christopher Nolan új filmje, de lehet ezzel hazudnék. Viszont nem a nukleáris háborútól kell megóvni a Földet, hanem valami mástól.

Na lássuk!

human
írta
2019. 12. 19. 18:48
megjelenés
40
hozzászolás


40 hozzászólás a “Befutott a Tenet rendes teasere: Nolan odavág jövőre. Meg vissza?” bejegyzéshez

 1. Nos aszem Nolan megint egy inception siker filmet fog nagyon durván prezentálni.Ennyi elég is volt jöhet azonnal.

 2. Nem áll össze miről lesz itt pontosan szó. Főleg ezek a visszafele flashelések… most előre látja a jövőt 10 másodperccel? Valahogy azt érzem két irányból, félig Mementósan közelítjük/fejtjük majd meg a történet lényegét. Ugyanakkor nem is baj, hogy nem mutat sokat, úgyis instant mozi lesz. Viszont az előzetesért felelős brigád nem jó munkát végzett. Az egy dolog hogy halk, de az összes beszéd mintha háttérzajos lenne.

 3. Nekem nem jött át most ez valahogy. Az inception már a teaser alapján brutálisnak tűnt, de eddig ez hidegen hagy. Nolan filmbe ha ugrálnak az emberek, miért kalimpálnak a lábukkal, mintha bicikliznének.. Annyira idétlen. Xd persze kötelező mozi lesz az nem kérdés.

 4. A Mementó óta semmit sem tudott letenni az asztalra…

  Ezt az előzetest a harmadáig tudtam nézni, elég is volt.

 5. Nolannel úgy vagyok, hogy nem kell semmit tudnom a következő filmjéről, mert tudom, hogy ott fogok csütörtökön, vagy pénteken a moziban ülni.
  Nekem is az előzetesről az Inception ugrott be.

 6. Díjakat nem mondok, de hogy sok különfélére fogják az biztos.

  És tuti agy eldobos, ez lesz az amiről sokan fognak beszélni, írni.

 7. Kicsit olyan mintha egy adott burokban a következő tíz másodperc visszafelé játszodna le :D

  Engem megvettek

 8. Nagyon érdekes elképzelés. Szerintem ezek nem flashelések lesznek, hanem bizonyos történéseket a jövőből visszafelé haladva próbálnak majd megakadályozni, már csak az a kérdés, hogyan fognak az idősíkon oda vissza ugrálni. Viszont tuti lesz benne CERN, Genf és Nagy Hadronütköztető.

 9. Ritka unalmas, ütemtelen, szar trailer, szokás szerint alátolva a hajókürtölést, de a legnagyobb, már magát a filmet is érintő probléma, hogy ez a Washington gyerek egy akkora faarcú nulla, zéró karizmával, hogy egy Nolannél jobb rendezőnek is meggyűlne vele a baja, hogy kihozzon belőle valami érdemlegeset. A BlackKklansmant is egy fejjel tolta végig, borzasztó volt.

 10. Ez a Washington gyerek is csak azért lehet ott ahol van mert az apja valaki. Nem értem mért nem lehetett olyan embert választani aki már letett valamit az asztalra.

 11. Nekem inkább az a Nicolas Cage-es film jutott az eszembe róla, amiben néhány másodperccel előre látta mindig a jövőt. A címe most nem jut az eszembe, de gondolom itt is valami ilyesmi lehet, hogy pl 10 mp-vel előre, majd vissza tudják pörgetni az időt.

 12. Az tuti hogy több előzetest nem nézek mert ez már így is elég zseniálisnak tűnik. Nolan megint megcsinálta. Ezek után gondolom sokan felfigyelnek az átlag nézők közül majd Pattinson-ra is.

 13. Ez alapjan meg erdekesnek tunt. Viszont a The Rise of Skywalker elott leadtak belole egy rovid reszletet, es az annyira semmilyen lett, hogy nem hiszem, hogy moziban nezem.

 14. Érdekesnek ígérkezik, ami innen-onnan merítkezik. A cím nem véletlenül oda- és visszafelé olvasva is ugyanaz. Szerintem időutazás lesz, ahol aktívan látják visszafelé pörgetve az eseményeket, mint Benjamjn Button, mivel már halottak és aféle aktív szellemek az anyagi síkon. A csavar pedig akár az is lehetne, hogy ők maguk, azaz az időutazás és manipulálálás és a túlvilágba átlépés megszakadása lesznek a világra leselkedő veszély, ami rosszabb egy nukleáris télnél. Hiszen ezzel a módszerrel a történelem újraírható, senki nem akar majd meghalni, ha előre tudja, hogy kerülheti el stb. Bízom benne, hogy ezt megbolondítja majd Nolan a szokásos több idősíkkal való előre és hátra játszadozással, tehát feltételezem lesz pár alternatív múlt/jövő.

 15. “Nolan filmbe ha ugrálnak az emberek, miért kalimpálnak a lábukkal, mintha bicikliznének..”

  szerintem azért kalimpálnak itt, mert valójában zuhannak, csak visszafelé játsszák le az időben ugrásként. mármint nem a forgatáson oldották meg így, hanem ez lehet a koncepciójuk, mivel időmahinálás lesz a központban.

 16. Szokásos felesleges Nolan film. A Memento-n kívül nem volt jó filmje. Mindenki őrjöng, hogy mekkora zseni de valójában csak átlagos filmeket dob le az asztalra hatalmas marketinggel. Az ilyen filmek a Hallmark szombat délután 2-re mennének ha nem lenne neve a rendezőnek.

 17. 24 muhaddib
  2019. December 20 at 05:41

  RetTENETesen kíváncsi lennék, hogy te milyen filmeket nézel vagy hogy mi a kedvenc filmed.

 18. DarkEagle:
  Aha. Talán ideje lenne, hogy Róbertünk Pattintson is már valami jót, mert engem eddig amit láttam tőle abban nem sikerült meggyőznie a színészi tehetségéről.

 19. @30. Misi85:

  Tudom ajánlani figyelmedbe a The Rover, Good Time, The Lighthouse című filmeket. Mindegyikben remekül játszik Pattinson, csak ugye a Twilight erősen rányomta a bélyegét a karrierjére, bár nem hinném, hogy az is miatta volt szar…

 20. @Tripod:
  Igen, köszönöm az ajánlást de idén elég volt nekem a High Life végigszenvedése. Vannak színészek akiket nem kedvelek és vannak akiket nem kedvelek és nem is tetszik a játéka. Na Ő az utóbbi kategória így eléggé nehéz helyzetből indul. Szóval esélyes hogy csak a Tenetben fogom legközelebb látni. De lepjen meg egy kiváló alakítással! Mert eddig nem sikerült. (Twilightokat nem láttam.)

 21. Várom nagyon… de jobban örültem volna ha Nolan a megszokott színészei közül választ főszereplőt…

 22. Misi85 – akkor most mit lattal PAttinsontol? mert a High Life-t iden vegig szenvedted, az ajanlottak nem vonzanak, a Twilightokat meg nem is lattad.

  akkor mi alapjan nem jo szinesz? egy film?

  nulla kotekedes, tenyleg erdekel

 23. Mate4182:
  Maps to the Stars és a szintén idei The King-ben sem győzött meg. És azóta volt időm pótolni a The Roovert és a The Lighthouset is. Előbbibe majdnem belealudtam mire kinyögött egy mondatot, utóbbiban Dafoe lejátszotta. Tény hogy az elvállalt szerepei sem állnak túl közel a szívemhez de egyszerűen idegesít a játéka. Továbbra is lepjen meg a Tenetben valami olyan szereppel amire azt mondhatom na ez jól állt neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.