18 hozzászólás a “Keanu kezdi az edzést” bejegyzéshez

 1. Jön a fiatal versenyző új kiválasztott (aki valószínűleg nő lesz), megtalálja a búsan merengő , idősödő Neo-t valahol a Mátrixban… odanyújtja neki a kanalat/fekete napszemüveget/Smith headset-jét/sütit/cukorkát/vázát/fekete macskát, ő pedig elhajítja, és közli, hogy őt mindenki hagyja békén…

  Ja, ez egy másik filmben volt….

 2. Scorpion82: Azért jó, hogy egy ilyen poszt alatt is megy a SW ekézése, ehhez már tényleg szaktudás szükséges! :D :D :D

  Egyébként remélhetőleg a Disney tanult a saját “hibájából” és nem ez lesz, az hogy női kiválasztott lesz az esélyes. :/ De ez a mai “trend” vagy nem is tudom micsoda.

 3. Scorpion82 :D
  Ezen most nagyon röhögök :D

  És amúgy ez még be is jöhet.

  Szerintem Keanu tanitja a lanyokat, hogyan is kell ezt a fegyverhaszálatot csinálni. Nem hiszem, hogy neki új dolgokat kellene még tanulnia ezen a területen.

  Reméljük az Ő lelkesedése kitart és akkor már biztosan lesz értékelhető ezekben a filmekben, amiket amúgy eléggé várok. Jó lesz ez!

 4. Pisti pont ezt akartam írni én is.
  De valamit tuti elhalasztanak pár héttel vagy akár 1 hónappal mert ez nem lesz jó hogy 2 keanu film ugyanazon a napon premier. Bár én megnézem mind a 2őt egymás után ha kell. Rengetegszer néztük kettessével a filmekeg.

 5. @Soldierdsgn:

  Nem volt szándékom az SW ekézése, csak egyből ez jutott eszembe… :) Nem a hater-ek táborát gazdagítom amúgy e tekintetben, hanem a realistákét, akik a helyükön tudják kezelni (és ezért tudják élvezni a hibáik ellenére is) a filmeket…

  A Mátrix folytatástól tartok egy kicsit, nem igazán látom, mi tudnak még elmesélni egy folytatásban, amit a három film és az Animátrix nem mesélt el/mutatott meg.
  Különösképpen félek Neo újbóli feltűnésétől, hiszen akkor választ kell adni arra is, pontosan ki vagy mi volt ő és mi lett vele, miután összeolvadt Smith-szel. Nyilván nem halt meg, a gépek elvitték a testét is, nem derült ki hová, és hogy mit csináltak vele, de itt akár egy jó kis mítoszrombolást is összehozhatnak, ha kiderül, hogy a gépek mostanáig fogságban vagy kómában tartották, hogy ne csináljon zűrt, vagy valami hasonló dolog derül ki.
  Drukkolok a dolognak azért…

 6. Hi,

  Bar mind2hoz a premier nap: 21 May 2021 (USA)

  Sok helyen lattam mar hogy jovore 2012 lesz:D

  Addig Cyperpunk2077-ben is remelhetoleg lesz nehany jelenete.

 7. Irtó szépek ezek a Taran-os lányok.
  A filmek meg instant nézősek moziban, amint megjelennek, bár a M4 kicsit feleslegesnek tűnik.

 8. Scorpion82 rögtön az első komment és szakadok! :D De egyet is értek….félő,h nem lesz siker! De ugye jobb a rosszra készülni aztán kellemesen csalódni!

 9. Elnézve a kreátor páros életvitelét, Neo majd alakot is válthat, így nő lesz belőle.

 10. nemi zavart megoldo atalakito mutetet se lattam meg eletvitelnek megfogalamzni :D :D

  a Matrix 4et en is feleslegesnek tartom, de cask annyira mint a John Wick 4et :D

  a same day premier cask azert lenne poen mert Keaneu az egyetlen akibol kinezem hogy a Matrix 4en a John Wicket dicserje es a John Wick 4en meg a MAtrixot :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.