Ilyen még nem volt: egy moziban futó film kap gyors VFX javítást

Ugye a szerencsésebb országokban már fut a Cats, és… hogy is fogalmazzam finoman: kurvára szanaszét szedte mindenki, nem csak a kritikusok. (A borzasztó trailert védőknek szevasz?)

Úgy tűnik az Universal reagál a dologra, elvileg a rendező Tom Hooper kérdésére egy javított VFX-szel rendelkező változat lesz elérhető a mozik számára vasárnaptól. Úgy, hogy péntek óta megy ugye. Amúgy elvileg sok átlógás, meg néhol hiányzó szőr, meg ilyenek voltak benne, de nyilván nem lehetett eltolni a premiert, szóval valószínűleg ezeket javítják, nem komoly dolgokat.

(A becsült első hétvégés bevételét jelenleg 8 millióra tippelik. Ooooof)

human
írta
2019. 12. 22. 03:50
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Ilyen még nem volt: egy moziban futó film kap gyors VFX javítást” bejegyzéshez

 1. És tényleg:

  “Despite its fur-midable cast, this Cats adaptation is a clawful mistake that will leave most viewers begging to be put out of their mew-sery.”

  Végülis legalább szóviccekre jó volt. De ezt mi a jó égnek küldték a Star Wars ellen? Úgy hogy még a Jumanji is megy, és már az első trailer után darabokra szedték. Gondolom úgy voltak vele, hogy ennek már mindegy. :)

 2. Csináltak volna egy jelmezes musical filmet, igazi musical énekesekkel, a dalokra, zenére, koreográfiára koncentrálva, kis befektetéssel, lehet a pénzüknél lennének. Vagy legalább valami díjra esélyes mozit összehoztak volna. De ezt így..?

 3. Ahogy írtam human, “régen minden jobb volt”, az emberek kikapcsolódáshoz való hozzáállása is. A Cats nem a mozibajáróknak készült, azt a színházakban már megnézték akik értékelték. Valószínűleg ez lett volna a sorsa akkor is ha mindenhol van szőr. :-)

  Meg valóban nem volt szerencsés beküldeni az SW mellé.

 4. Amikor lattam ennek az elozeteset, a hanyinger kerulgetett. Mennyire meglepodtem most, hogy ilyen hulladek lett a film…

 5. na igen, az hogy a Sweeney Todd meglepesszeruen jo volt anno, meg amiert a LEs Miserables sikeres volt par eve, meg nem jelenti azt hogy a musical az uj Disney rajzfilm (kategoria amiben sok a klasszikus alkotas amiket ujra lehet forgatni sok sok cgi-al)

 6. A musical nem az új Disney rajzfilm akar lenni, hanem az ünnepi szezonban legendásan jól megy a műfaj. Greatest showman tavaly 8.8 milliós nyitásra hozott végül 174-et. A Catsnak erre esélye sem lesz, de ne csináljunk úgy, mintha a musicallal most akarnák feltalálni a spanyol viaszt :)

 7. Mi értelme van még több pénzt ölni a javítgatásokba? Szőrözgethetnek rajta a DVD kiadásig, a fogadtatáson érdemben akkor se tudnak már sokat lendíteni.

 8. Vesztes: nem, azt írtad, hogy a Cats musical magasművészet és a fiatalok nem ismerik, ezért húzzák le előre, gúnyolódnak. Mindezt úgy, hogy folyamatosan szarnak nézett ki a reklámkampányban, és nemhogy a fiatalok nem mentek rá ezek szerint, de az idősek sem, akik értik és érzik a művészetet.

 9. Engem, akkor kezdett el érdekelni a film, mikor kijöttek a kritikák :D
  Van abbam valami perverz élvezet, mikor az ember szándékosan egy eleve szar filmre ül be.

 10. Így van human, valóban azt írtam. Aztán próbáltam is azt helyretenni, rámutatva egy ilyen rövid hozzászólás gyengeségére, ami sokszor az általánosítás, és hogy nem fér bele minden fejünkben lévő gondolat. Az enyimé is az volt.

  Úgyhogy amit fentebb írtam, azt is úgy gondolom.

  Azért a bejegyzésed hatására rákerestem a kritikákra és hát hogy is mondjam…..elég vegyesek voltak. Az általad leírtakkal – “kurvára szanaszét szedte mindenki, nem csak a kritikusok” – ellentétben olyanra is akadtam, aki azért nem kívánta mágján elégetni, sőt.

  De tudod mit human?

  Menjünk el és nézzük meg. Aztán majd csinálsz ide egy posztot és leírjuk hogy milyen volt valójában. Talán már látod, hogy nem állok be a tömegbe, nem befolyásol ha 50 ölnének miatta, de nekem tetszett. De ha tényleg olyan rossz, ahogy itt gondolják sokan, akkor azt is bevállalom és nem fogom magasztalni csak hogy védjem a mundér becsületét.

  (Amúgy megdicsérlek, hogy a válaszodban odaírtad a másik fél nevét. Ezt általában hiányoltam eddig, úgyhogy köszönöm.)

 11. ilyenkor amugy mi van azokkal akik meg az elejen neztek meg a felkesz/szar cgi-al? igenyelhetnek egy uj jegyet hogy ujra vegiguljek remelve a legjobbakat? :D

 12. Tudom.. Tudom.. Àjembíbí.. De akkor is.. 🤣 🤣 Reggel 2,7(!!)volt..Semmin se csodàlkozok.. Valaki nèzze meg helyettem. Køszi! 😂

 13. Tolták volna akkor egy évvel. Így is 300 millió erre… Kicsit könyvelési csalás szaga van az egésznek.

 14. Nekem nagyon tetszett a koncepció kiváló szórakozást nyújtott számomra igazi giccs parádé! Megértem a fanyalgókat is ez nem nektek készült!

 15. Arról van bármi hír, hogya világ ezen részére milyen verzió jön, nem akarok nagyon szőrszálhasogató lenni! :)

 16. “folyamatosan szarnak nézett ki a reklámkampányban”

  ennyi. nincs itt kérem semmi látnivaló. vau.

 17. na most egy picit megemésztve a dolgokat, az azért mégis egy kicsit elgondolkodtató, hogy egy Tom Hooper kaliberű manus, hogy adhatott ki egy ilyen rettenetet a kazéből. azért ez a faszi, csak letett egy Nyomorultakat, vagy egy Dán Lányt az asztalra, és a Király beszédéről nem is beszélve. Ott a film is. és ő is Oscart kapott. Na ezekhez képest ez az egész cgi-s, imdbn már 2.6-os, úgyegyébkéntis rettenet, azért elég vicces sztori.

 18. hatalmas wtf az egész sztori, kezdve az ötlettel, hogy Hopper mit látott ebben, és, hogy a stúdió hogy adhatott erre 100 millió dollárt?!

 19. Már maga a tény, hogy egy történetet musicalként adnak elő, az egyenlő az igénytelenséggel. Felvizezünk jól egy sztorit, hogy az egyszerű hülyének is átélhető legyen. De ez nem elég, legyen belőle film. Szerintem az egész műfaj egy emberiség elleni bűntett. Ez a trailer alapján annak egy minősített esete lehet. Örülök, hogy elhasalt.

 20. Felmerül a kérdés, hogy miért nem tolták inkább full cgi macskaszerű macskákkal. A macskák állandó mémstátusza miatt tök jól elsülhetett volna.

 21. Szerintem a legnagyobb baj az hogy nem tudtak ki a celkozonseg. Kinek keszitettek ezt a filmet?

  Ez igy ahogy van gyerekeknek tul felelmetes, felnotteknek meg arcpiritoan kenyelmetlen.

  Egy modon sulhetett volna ez el jol, hogyha gyerekeknek szanjak, es rajzfilmnek csinaljak meg. Kosztumos emberek mozivasznon nem mukodtek volna (a szinhazban megnezik, az mas mufaj).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.