Na megkapta a legjobb előzetesét a The Gentlemen

Matthew McConaughey karaktere fel akarja adni a drogbizniszt londoban, és többen át akarják venni tőle. Mindezt Guy Ritchie új gengszteres filmjében, a Snatch és a Rock and Rolla nyomdokain.

Az új előzetes baromi jó.

human
írta
2019. 12. 23. 18:13
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Na megkapta a legjobb előzetesét a The Gentlemen” bejegyzéshez

 1. Biztos jó film lesz és meg is fogom nézni. De én Guy Ritchietől annyira megnéznék egy Uncle emberi folytatást. Ott a karakterek, zene, hangulat nagyon betalált nekem.

 2. Van már róla egy pár korai kritika.

  Lényegében szórakoztató, de közepes zsánermozinak mondják, amiben Hugh Grant ellopja a showt minden megjelenésében, Hunnam mellett.

  Ahhoz képest, hogy Ritchie mennyi vacak szar, iparosmunkát vállalt, hogy végre finanszírozzák egy ilyen munkáját is lehetne jobb.

  Viszont a RocknRolla rajongók elégedettek lesznek ezzel is.

  A karakter-előzetesekkel már a marketing is elkezdte megtalálni a közönségét.

  Részemről biztos filmélmény 2020-ra.

 3. Múltkor láttam újra a Lock Stock And Two Smoking Barrels-t, és baszki, kb nulla budget-ből mit ki nem hozott Ritchie, de ez a Snatch-re is igaz.
  Értem én, hogy kap egy tonna pénzt egy Aladdin-ért, de basszus, inkább nyomatná a saját zsánerét, amiben profi, és most úgy látszik hál Istennek azon az úton halad.

 4. Alapvetően én is a Snatch, meg a méltatlanul eltemetett Revolver miatt imádom Ritchie-t, de szerintem a Sherlock filmek, és a King Arthur is szórakoztató volt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.