The Assistant-előzetes

A főszereplő megkapta azt az állást, amivel talán bekerülhet a filmbizniszbe, egy média vezető asszisztense lett. Egyre többet tud meg a férfiról, ha jól látom azt, hogy döngeti a feltörekvő nőket és ezzel a HR-hez megy, de ott nem fogadják tárt karokkal persze.

Azért nem tűnik szar drámának az előzetes alapján.

Backup:

human
írta
2019. 12. 26. 12:38
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “The Assistant-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nem tudom eldonteni, hogy a trailer keltette-e fel jobban az erdeklodesem, vagy pedig az imdb szavazatok eloszlasa… 11 – 10pont, 17 – 1pont… de szoveges review nincs. Jo lesz ez sztem.

  2. Kiscsajt bírom az Ozark-ban nagyot alakít. Egyébként olyan film is legyen mar ami arról szól h az asszisztensek önként ajánlják fel magukat a családos főnöküknek az elore jutás érdekébe. Mert ilyen is rengeteg van de persze Hollywood szeretné elhitetni h csak a férfiak lehetnek rosszak meg erkölcsileg romlottak, röhej.

  3. már megint a terelés. ez a film erről szól amiről, egy férfi főhősös filmnél sem azzal jössz, hogy bezzeg vannak férfiak akik nőket erőszakolnak, miért nem róluk szól, miért emerről.

  4. Human: Ha már terelés. Az erőszakos főnök és a köcsög aszisztencia hímjei között hogyhogy nincs fekete ázsiai vagy arab? Ja mert ezek a rasszok híresek a feminin, nőbarát hozzáállásukról. Hát persze.

  5. Eddy21: talan azert, mert sokkal, de sokkal kevesebb nem feher ember van a legmagasabb beosztasokba. Persze ez mar egyre kevesebb, mint ahogy nok is vannak mar ilyen helyeken, de ha jol korbe nezel, es nem csak ellen peldakat ragadsz ki ,latnod kell hogy igy van.
    Az hogy miert nem csinalnak a forditottjarol is filmeket? Talan lesz majd, de most ebben a legkorben erre van igeny. Ha 5 evvel ezelott csinaljak ezt a filmet, ez se erdekelt volna fele ennyi embert se, most igen…

  6. eddy21: na ez már főleg terelés. A Jokernél se jön senki, hogy miért nem mutatja a bohócok életének másik szeletét, hogy mertek csak erről csinálni. Tényleg nem értem ezeket a “bezzeg” dolgokat.

    És itt még csak nem is az asszisztenset zaklatja a főnök, szóval más morális kérdésekről szól, ránézésre arról, hogy néha a rendszerek/kapitalizmus miképp hagyja garázdálkodni a neki sokat termelő rosszat (legyen az akármiben rossz, csak most épp ezt a példát veszik elő ami itt van).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.