Come And See felújítva

Újr amozikba küldik az egyik legbrutálisabb háborús filmet. Már a poszterről is süt a hangulat, de előzetes is készült hozzá. Ez nem Ryan közlegény, hanem igazi horror.

9 hozzászólás a “Come And See felújítva” bejegyzéshez

 1. megvan dvd-n. a világ legjobb háborús filmje,de tényleg. megdöbbentő,és aki nem látta azonnal orvosolja! gondolom a mozis bemutató nem magyarországra értendő

 2. Nekem annyira nem jött be, pedig erőltettem. Azért álljon itt az is, hogy a rajongók mellett sokan vannak azok is, akik öncélúnak és hatásvadásznak találják.

 3. Nagyon messze áll a legjobb háborús filmtől. Nincs is benne csatajelent sem. A film háborúban játszódik és azt próbálja bemutatni, hogyan töri meg az embert a brutalitás. Vannak benne jó dolgok, de egyértelműen művész film. Elhúzott jelenetek, végig a színészek arcát mutatja, mint ahogy a poszteren is látszik. Néha nem nagyon tudtam eldönteni, hogy most szenved az illető, vagy nevet. Bár lehet ez is direkt volt és csak az őrületet akarta kifejezni vele a rendező.
  Még csak brutálisnak sem mondanám, mert pont nem mutat semmit az igazán sokkoló részekből.

  Mondjuk le a kalappal a főszereplő srác, meg csaj előtt, ahogy kibírták azt a sok szúnyogot a forgatáson.

 4. “Nagyon messze áll a legjobb háborús filmtől. Nincs is benne csatajelent sem. A film háborúban játszódik és azt próbálja bemutatni, hogyan töri meg az embert a brutalitás.”

  háborúban játszódik, a hatását mutatja meg, de mégsem háborús film, mert nincs benne csata?

 5. 7. egyszeruen nem fer a fejembe hogy mi ertelme random kivalasztani kommentekbol random mondatokat es azokra reagalni ugy mintha vmi mas allna ott.

  nem irta hogy megsem haborus film. azt irta hogy messze all a legjobb haborus filmtol.

  Nagyon messze áll a legjobb háborús filmtől – szo szerint ezt.

 6. Human: Igen, egy szóval sem írtam, hogy nem háborús film. Azt aláírom, hogy a két mondat így egymás mellett megtévesztő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.