Na most kérdezzetek

Persze filmes dolgokat, mert az átalakuló Podcastben havonta egyszer lesz kérdezz-felelek rész, ahova a ti kérdéseitek kellenek (lehet valami rövid filmes meglátás is, amiről esetleg nincs sok szó valamiért a sajtóban). Persze filmesek, nem személyesek. Lehet bármi, majd kialakul a koncepció, a ritmus. Előtte lesz felvezetés. Ma vesszük fel gore-ral, szóval forgatókönyvesek is jöhetnek, holnap kikerülne még.

Küldjétek a kapcsolat kukac filmbuzi.hu-ra, ami fenn is kattintható.

human
írta
2019. 12. 29. 14:57
megjelenés

hozzászolás


4 hozzászólás a “Na most kérdezzetek” bejegyzéshez

 1. Miért van az, hogy az emberek ennyire cinikusan és elitélően állnak minden filmhez aminek csak a traileret látták?

  Legjobb pl a joker film. Mindenki hát, elég elitélően állt hozzá, és mégis hová jutott és hová fog még.

 2. bar ez nem konkret valasz a kerdesedre, es nem is tolem varod azt :D de nalam szemely szerint a Suicide Squad volt az a film ami megvaltoztatott bennem vmit a trailerekkel kapcsolatban.

  akkor jottem ra hogy nem cask hogy masok csinaljak a trailer mint akik a filmet, de a szempontok is masok. ezert kapunk minden poent lelovo trailereket, meg ezert kapunk olykor olyan trailer ami tobbet er mint a film (lasd SS)

  regen lattam egy jo trailer es az volt bennem: na ezt megnezem

  ma latok egy jo trailer es az elso: ne igyal elore a medve borere Mate!

  a celtalan utalkozas mar mas teszta, azt en sem ertem

 3. trailer-ek utáni utálatban benne van az is, hogy egyszerűen vagány dolog pusztítani valamit, ami még ha hibás is, mérföldekkel jobb, mint amit az adott egyén jelenleg tudna, és ezt ő is tudja, ez nem új, csak az az új, hogy erre rácsavarodik másik 30-300-3000-… hülye, és ezt úgy látjuk, hogy “mindenki” (főleg mert sokszor hivatkoznak magukra is így ezek az emberek, “mindenki tudja hogy …” mondatokkal).

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.