Legalább az állatokat kedveli?

Downey megmutatja, hogy az MCU-n kívül nem tud cipelni blockbustereket? A Dolittle siralmasnak tűnik, igen, az új poszter alapján is.

human
írta
2019. 12. 30. 03:39
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Legalább az állatokat kedveli?” bejegyzéshez

  1. Mást sem tud nem csak blockbustereket. Ami szomorú mert tényleg jó színész de hát eladta magát az ördögnek és most fizeti a kölcsönt. Ezért is lesz az hogy szépen visszakullog majd az MCU-ba mert kell a lóvé.

  2. nekem mindegy hogy kudarc less vagy 12 Oscar dij, cask RDJ-t semmikepp se akarjak visszahivni az mcu-ba!

  3. Inkább annak kéne örülni, hogy blockbusterekben is láthatunk ilyen jó színészeket. Ő amúgy tipikusan az a faszi, aki majd 10 év múlva tol egy McConaugheyt, vagy valami komoly sorozatszerepet, de most jó helyen van szerintem.

  4. Miért kullogna vissza? Betegre kereste már ő magát az 50 millió/Avengers film+% apró kombóval. Ha akar producerként is kísérletezhet. Ráadásul nem fiatal, tehát ne gyertek ezzel a 10 év múlva megkomolyodik szöveggel.

    Nem olyan borzalmas ez a film, de ez egy teljesen más stílus és fiatalabb célközönségnek szól. Remélem nem az ilyen “egység ereje” című PR nóta lesz a fő mondandó.

    Amit annyira nem szeretek az ilyen állatos filmekben, hogy minden állat ért minden más állatot, holott elvileg külön “nyelvet” beszélnek. Valahogy a tápláléklánc sincs annyira kihangsúlyozva a gyerekek miatt, mert hát növényevők együtt kalandoznak a ragadozókkal.

  5. Human:

    Most nem ezért, vagy azért, de ez a plakát pont hogy jónak néz ki. Nem a szokásos színész fej komolyan néz a néző szemébe koncepciót alapján született. Szép a typo, jók a színek és illik a kép is a témához. Pont hogy jó ez a plakát, csak szólok…

  6. A poszter jó (Downey póza valamiért külön tetszik), csak hát nem ad el semmit, holott az lenne a dolga.

  7. Human:

    Szánalmas, hogy törölsz minden kommentet, ami nem téged vagy a talpnyalóid fényezi.

  8. az egymás sértegetését törlöm, látod, ami ellentmond a posztnak, és azt mondja, hogy jó a poszter, az simán bennmaradt (tőled és mástól is). amiben _csak_ sértegetted a többi kommentelőt, az nem. ilyen egyszerű. ha a rendes véleményekre és vitára törekvés az ösztöni sértegetés helyett szerinted szánalmas, akkor sajnos nem ez a te oldalad. (igen, az okoska is az, végtére is jogos felvetés, de előtte legalább van valami más is. erősen határeset volt az is a moderálásra.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.