Ez futott nagyon a Netflixen, ez volt a hype

Nem konkrét nézettségi adatok, inkább az csapódik le, hogy mikre voltak a legkíváncsibbak az emberek Amerikában a Netflix kínálatából, minél működött a marketing vagy a star power. Konkrétan ott van alul, hogy ebbe mindenki beleszámoltak, aki 2 percnél többet nézett bele. Ami decemberi premier volt, ott meg szoroztak arányaiban.

Ennek alapján viszont egyértelmű, hogy miért öntik Sandmannek a pénzt.

A tovább mögött ott a teljesen filmes is, bár ebben sem sok sorozat volt jelen.

human
írta
2019. 12. 31. 04:30
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Ez futott nagyon a Netflixen, ez volt a hype” bejegyzéshez

 1. ha mar Netflix es 6 underground:

  nem tudom mennyire hirerteku, de a STORROR akik a kaszkador es parkour jelenetekert voltak felelosek, tegnap toltottek fel egy uj BTS videot a forgatasrol.

  az ukrajnai ekszertolvaj reszeket Budapesten vettek fel. Pestiek elonyben kiszurni par ismeros epuletet :)

  gondoltam vkit erdekelhet …

 2. @Mate4182

  Az infó, hogy Budapesten is vettek fel jelenetet az imdb-n is fent van, de persze nem vagyok budapesti, így fogalmam sem volt, hogy melyiket.

 3. 2. – a poen az hogy en 20 evet eltem pesten, de ezekbol a teto-jelenetekbol sztem egy torzsgyokeres, 50 eve pesten dolgozo kemenysepro se jot volna ra :D

  a filmben amugy ukrajna volt ami ugye sokszor hideg. ezert viseltek pulcsit meg kabatot. amikor felvettek 32 fok volt :D

 4. a srácok a sokkal jobb napokat is látott Szabadság téri volt MTV székház tetjén ugrabugrálnak. ha jól vettem ki, akkor a Bankcenter/Unicredit Bank felőli végében vannak az épületnek, végig a forgatás ezen ideje alatt.

 5. 4. – delMaar – koszi szepen! 11 eve elkoltoztem pestrol, a budos eletben meg nem mondtam volna meg a keruletet se :D

 6. @Mate4182: nincs mit!

  egyébként, most mégegyszer tüzetesebben átnézve a listákat, az Umbrella Academy sikere meglepett, mert valahogy nem éreztem körülötte semmilyen különösebb zsongást, mint mondjuk a Witcher vagy a Stranger Things esetében. mindemellett örülök a sikerének, mert nekem nagyon bejött.

 7. Ha már magyar jelenlét:
  Amikor a néger fickónak mondják, hogy nem mehet sehova, ahol ismerhetik, a pályaudvaros jelenetben feltűnik egy menetrend, amin többek között Szolnok tisztán olvasható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.