Reggelire bolygót eszik?

Az Eternalsból jött ez a concep art, amiben egy Celestialt láthatunk, akik az MCU legrégebbi lényei közé tartoznak.

During the so-called “Eternity War”, there were major revelations about the origin and nature of the Celestials by the mysterious cosmic entity called the Queen of Nevers.

human
írta
2020. 01. 04. 22:04
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Reggelire bolygót eszik?” bejegyzéshez

 1. Kicsit olyan érzésem van ezzel a filmmel, mint anno a Guardians of the Galaxy előtt, hogy ez megint egy picit más, mint a többi, vajon hogyan fog beilleszkedni az MCU -ba. De látva, hogy azzal milyen jól megoldották, nem aggódom.

 2. Hát nagyon remélem hogy nem így fog kinézni Nevers királynője mert akkor tényleg elbuktak nálam. Egyébként szerintem hatalmas fába vágták a fejszéjüket mert Feige nem szereti bonyolítani a sztorikat már pedig ezek a lényeket baromira nem lehet egy tollvonással elmagyarázni. És kiindulva a Marvel Kapitányból hát nem fogok rohanni érte még a TK-ba se így látatlanban.

 3. Nem ismerem az eternalst kepregenyben szoval nem tudom mennyire meretaranyos a robot/isten/idegen/orszem/akarmi a bolygoval, de nagy projektet ritkan basznak el es ez elvileg az uj nagy group lesz szoval nem hiszem hogy felvallrol vennek

  Trailer utan okosabbak leszunk talan

 4. “DarkEagle
  Jólvan bújj el Doomsday.
  Ezek Égiek, akik benépesítették az univerzumot. Kísérleteket végeznek stb.. például ők kreálták az univerzum első lényeit a kree-ket és skrullokat, arról nem is beszélve, hogy ők hagyták itt a Földön az x-géneket, amelyekből kifejlődtek a mutánsok.
  Bazi nagyok igen, de tudják változtatni a méretüket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.