Concept artok az Avatarhoz

Ugye valamikor csak láthatunk majd egy új Avatart James Camerontól, méghozzá olyat, amiben fontos lesz a víz. Na most nézhetünk pár (elvileg hivatalos) digitális ötletelést hozzá.

human
írta
2020. 01. 07. 19:21
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Concept artok az Avatarhoz” bejegyzéshez

 1. ez eddig kifejezetten bizalomkelto (mertem remelni hogy nem az egesz a viz alatt jatszodik majd)

 2. Nálam jobban kevesen várják, de ezek ritka giccses ocsmányságok. Még szerencse, hogy volt a múltkor a kép a szigonyágyúkkal az már sejtet valamit a valódi filmről, én inkább annak hiszek.

 3. Olyan mintha Instagram-fotók lennének.

  “Kicsimmel Pandorába!”
  #nofilter #tengerpart #beach #sunshine #feelgood #szeretem

 4. Ez egy rajzfilm. Ennyi erővel megcsinálhatta volna az egészet full digitálba. (tudom, csak concept artok, de szinte biztos vagyok benne, hogy a végeredményről is ez lesz a véleményem)

 5. tudom, hogy manapság nem divat a szövegértés, de a bejegyzés első két szava: “concept art” után olyanokat írni, hogy rajzfilm, meg gicss, hát…

 6. Úgy tűnik neked sem erősséged a szövegértés. Vagy csak nagyobb betűméret kellene?

 7. 10 év alatt ennyit sikerült kiizzadni? Remek, mivel olyan, mintha az első filmből ollózták volna ki, gyengébb minőségben. Aki ezután is várja Cameron túlfújt vásári lufijait, az ugyanúgy megérdemli a hosszas várakoztatást, ahogyan a Macskák nézői a borzalmas élményt. :)))

 8. Én sem értem a fanyalgókat… Ezek rajzok, draftok csak. Ebből bármit is levonni igazi hülyeség. Szerintem hangulatosak és alig várom, hogy újra lássam Pandorat!

 9. Remek, mivel olyan, mintha az első filmből ollózták volna ki, gyengébb minőségben

  leszamitva hogy az avatarban nem igazan voltak nagy nyilt vizek, itt pedig az osszes concept art a tengerparton van?

 10. @Mate4182 Szóval hasra kellene esni néhány kicserélt hátterű vázlattól? Értem én, hogy a sok “a világ legjobb filmje az Avatar” néző várja Cameron életművét, nyilván nekik ez a pár morzsa is érték.
  De mire bemutatásra kerül, semmi újat nem fog mutatni, csak egy újabb animációs film lesz, valami lopott sztori-átirattal, mint 10 éve az első. Amin egyébként jól szórakoztam, mégsem annyira qrvajó, amennyire túltolták.
  Főleg, hogy a legfőbb, dicsérendő mondanivalója – óvjuk a Földet, ahol élünk – alig érintette meg a milliárdnyi nézőt, elvakította őket a látvány.
  A víz egyértelmű választás, a sivatagi kártyát a Fury Road gyönyörűen kijátszotta pár éve, Cameron meg amúgy is vonzódik a vízhez.
  Aktuális, mert az új részekben górcső alá kerülhet az óceánok szennyezése és a világunkat jelenleg pusztító katasztrófák.
  Szerintem James :) belehülyült a borzalmas Titanic gigasikerébe vagy az utolsó jó filmje, A mélység titka forgatásán egyszerűen túl sok víz ment a fejébe, betett neki az oxigénhiány, esetleg kicserélték az ufók egy bábra.

 11. “a világ legjobb filmje az Avatar” ezt most olyannak irod aki kb 2 evvel kesobb letoltove nezte meg a filmet es sosem esett hasra tole, de ertem kikre gondolsz

  en meg mindig nem erzem annyira jogosnak hogy azt hiszed elvarom hogy hasra essetek ettol, azok alapjan hogy annyit irtam hogy nekem tetszik :D

 12. @Hydro Ha azt mondjuk ( persze szerintem nincs így ) De a mélység titka után csinált egy két tűz közöttet ami szintén quva jó film volt….😀

 13. Uh, nekem ez úgy néz ki, mint azok a street-art graffitisek, akik 10 perc alatt dobnak össze neked ilyen festményeket 6 holddal meg 4 vízeséssel pár tányér meg pohár segítségével. Nekem full giccs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.