Scott Derrickson és a Doctor Strange 2, ez a kettő utoljára lesz egymás mellett leírva

Befutott a jó öreg creative differences, mármint ezért távozott a Doctor Strange első részét rendező Derrickson, akit visszavártunk a horrorosabb folytatásra, ami ugye az érdekes és hosszú Doctor Strange in the Multiverse of Madness címmel bírt.

Ugye a film jövő májusban jön, szóval már a forgatásnál kéne tartsanak szinte, érdekes, hogy most tették ki.

Marvel and I have mutually agreed to part ways on Doctor Strange: In the Multiverse of Madness due to creative differences. I am thankful for our collaboration and will remain on as EP.

Scott Derrickson

18 hozzászólás a “Scott Derrickson és a Doctor Strange 2, ez a kettő utoljára lesz egymás mellett leírva” bejegyzéshez

 1. SDCC, Derrickson: “Ez lesz a Marvel első horrorfilmje.”
  Feige, nehény hónappal ezelőtt: “Horror elemeket fog csak tartalmazni”

  Mai nap: bum! Érdekes mondjuk, hogy nem tolják el a megjelenési dátumot.

 2. Érdekes hogy ilyenkor a neten csak azt látni hogy “áh nem gáz ez majd úgyis megoldja a Marvel meg Feige.” de mikor a DCEU-nál van ez meg igazából bármelyik másik cégnél akkor “Há már megint cserélnek valamit/valakit” :D Mondjuk azért én kíváncsi lennék miért cserélik a csávót mert konkrétan a DS az egyetlen ténylegesen értékelhető MCU film a sok közül. Ezen kívül szó szerint mindegyik átlagos vagy átlag alatti. Amúgy azt olvastam hogy producerként megmarad vagy mi fene. De aztán lehet csak PR miatt mondják de igazi dolga nem lesz max ad 1-2 ötletet.

 3. Valószínűleg a Wanda sorozat kavart be. Idén jön és kvázi a Strange 2 előzménye lesz és Derricksonnak nem tetszett az irány amit a sorozat kijelölt a filmjének.

 4. Most nem azért , sajnálom a palit, de szerintem tökmindegy ki ül a rendezői székbe. Egy kettő belerak pár sajátosság de többnyire úgy is az van amit mondanak nekik.

 5. hát az elsőnél nem lehetett creative differences, hisz kreativitás nem sok szorult bele, kiváncsi vagyok, itt kinek mi szúrhatta a szemét. Derrickson horrorjaitól amúgy meg az Isten mentsen.

 6. Az első rész szerintem elég gyenge lett, szóval még jó is kisülhet a dologból, bár már forgatni kéne…

 7. Marvel (Disney) meg a horror? Röhögnöm kell! Persze majd bevállalják, amikor a PG-13-mas filmjeikkel is kaszálnak. Érdekes, hogy a legtöbb creative differences a Marvel és Disney háza táján van. Nekik szolgalelkű rendezők kellenek, akiknek nincsen saját véleményük, ötletük. Elmondható a filmjeikről, hogy tisztes iparosmunka, de szív és lélek az nincs bennük.

 8. 2. DarkEagle
  jaj ne már, a DS a legátlagosabb, ezerszer látott, innen-onnan összeszedett eredetfilm.

 9. “bobjay: azért a DCEU is kirúgta a visionary Snydert”

  Azért ez így nem igaz teljesen. Azért lépett le mert meghalt a lánya. Nálam ez nem kirúgás. Vagy nem tudok valamiről és már előtte is kitették?

  dzsonzon: Az lehet hogy vett máshonnan ötleteket de még így is érettebb film volt mint kvázi bármelyik MCU társa. Meg nekem a keleti kultúra és a harcművészet amúgy is kedvencem szóval sokat hozzáadott a dologhoz. Mások szerint a IW vagy EG a legjobb Marvel film, szerintem meg ez. Ezen kár rugózni szerintem. De az viszont tény szerintem hogy a sorból pont hogy a DS és a GÖ-i lúg ki a legjobban a sorból nem véletlen hogy ez a kettő ott van nálam a TOP 3-ban. Erről a két filmről tényleg el lehet mondani hogy valami mást is próbáltak csinálni és nem csak kicserélték úgymond a skineket mint egy játékban. :D

 10. Az első film is csak egy Vasember másolat volt, vagyis nem olyan nagy baj, hogy más fogja.

 11. Ez számomra annyira nem bíztató. Nem jó, ha egy film elindul valahová majd elrántják a kormányt. Én bíztam egy horrorban.

 12. DarkEagle: nem, nem rúgták ki, persze, azért emlegeti azóta is a Snyder cutot. Ahogy Scottot sem rúgták ki, a creative differences nem azt jelenti valójában.

 13. Szerintem kiegyezhetunk egy olyan kozeputban hogy a neveltlanya halala miatt, padlon levo Snyder kozos megegyezes alapjan inkabb atadta masnak a stafetat mert akkor eppen vmi mas kerult a prioritasi listaja elejere, a studionak meg ketyegett az ora mert a premier az premier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.