A Bloodshot új előzetese

Nekem úgy rémlik, hogy valahol év elején volt, de áttették márciusra, vagy csak ködösek az emlékeim?

A lényeg úgyis az, hogy új előzetest kapott Vin Diesel akció-sci-fije, képregényfilmje, amiben manipulálják az emlékeit, és nanorobotok tartják életben. Meg pörgésben.

human
írta
2020. 01. 15. 03:53
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “A Bloodshot új előzetese” bejegyzéshez

 1. Inkább a Riddicket dédelgetné, főleg a jó indulattal közepes harmadik rész után..

 2. De, jól emlékszel. Február 20-ra pakoltak rá pár hetet így március 12 a hazai bemutató. Valószínűleg mozi nem lesz belőle, de itthon egy agykikapcsolós popcornos délutáni szórakozásnak megfelelő lesz.

 3. Én most valamiért ezt a comic adaptationt várom a leginkább, a trailer bejött. Nem vagyok vele képben, de van a Valiant Comicsnak is olyan kiterjedt univerzuma mint mondjuk a Marvel/DC-nek?

 4. Riddick? Esküszöm nem kötekedésből írom, mindig ez kerül elő Dieselnél, szerintem egy sima B filmnél nem jobb egyik sem :/ Miért szeretik?

  No offense

 5. ‘Miért szeretik?’

  Én konkrétan a karakter miatt. És igazából csak az első részt.

 6. 8. – szerintem sokaknal berogzult az hogy Diesel nagyon sokaig semmilyen folytatast nem csinalt a filmjeihez, aztan ezt torte meg a Riddickel aztan a sorozatta avanzsalt F&F baromsaggal

  nekem Riddick az a karaktere Dieselnek amikor kicsit eltert a tobbi filmben alakitott szerepetol (neki sincs tul sok arca). bar most igy utolag elgondolkozva nem sokban kulonbozik Torettotol cask a vilag koruilotte mas.

  fene se tudja de teny es valo hogyha vin dieselnek van eredeti filmje akkor az a riddick

 7. Szerintem a harmadik Riddic nagyon is jó volt, sajnos a szörnyes részét húztam volna még egy kicsit, azt elég hamar letudták.

  Szerintem ez eléggé jó lesz ez, akció akció hátán.

 8. Riddick jó karakter.
  Az első kimondottan élvezetes, a nyomasztó és minimál világával. A második bemutatott egy nagy, használható univerzumot, sok filmnek lehetne táptalaja a világ amit megmutattak ott. A 3 épp ezért visszalépés. KB 1-1be az első rész stílusát hozza, csak ott már nem újdonság, és inkább az univerzum bővítése felé kellett volna menni.
  Ja és volt egy remek játék is. Az Escape from Butcher Bay. még az is jó film lenne amúgy.

  Ez a film is meg lesz nézve, én valamiért bírom VD-t, még ha színészi értéke nincs is sok. Bár az FF széria valahol a 6. rész felé elvesztett, az egyéb filmjeit (ha nem is mindig moziban) de megnézem. Még a Boszorkányvadászt is :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.