A Dolittle karakterei

A héten érkezik a film, és most jobban megismerhetjük a karaktereket. Vagyis ugye mutatják az angol szinkronhangjukat, amit összesen 4 időpontban lehet majd élvezni Budapesten, hiszen összesen ennyi jár neki, 2 terem * 2 vetítés naponta. Na mindegy, úgysem erre megyünk?

human
írta
2020. 01. 15. 11:35
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Dolittle karakterei” bejegyzéshez

  1. el tudom kepzelni hogy sikeres legyen angol foldeken ahol a szinkron miatt ez a film egy casting remekmu, de hogy ez szinkronban mennyire fog atjonni egy magyar nezonek az mar mas kerdes …

  2. Gekko – kb 10 voltam amikor az elsot lattam es baromira tetszett hogy beszelnek az allatok. akkori mozis viszonylatban jol is neztek ki (fingom nincs hogy csinaltak, betanitott allatok vagy akkori cgi nem is erdekel), a sztori meggyozott hiszen 10 voltam, a szineszi alakitast pedig leszartam hiszen 10 voltam.

    a mai 10 eveseket szerintem siman be lehet ra rangatni, es valoszinleg hasonlo hangulatot kapnak majd mint en anno. aztan 20 ev mulva az akkori filmbuzin majd ok fogjak utalni a Tom Holland fele aktualis re-re-remaket es irjak majd ide hogy az o idejukben RDJ-vel mennyire jo volt

  3. Na jó én foglaltam jegyet egy OV vetítésre.
    Igazából az első trailer lepett meg ezzel a kalandfilmes jelleggel.
    Majd írok pár sort a mozibemutatós poszt alá.

  4. Gyerekek,csak nekem szúrt szemet ez a borzalmas CGI??? Azt hiszem,hogy RDJ nem ezzel a filmmel fog kitörni a MARVEL skatulyából.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.